Neslana dieta-kaj jeste? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

urši* -> Neslana dieta-kaj jeste? (8.4.2008 8:02:49)

Čaw!
Tiste , ki morate jest neslano, dajte mi malo povedat kakšen fajn recept.Sj vem vse brez soli, ampak ni glih okusno...Ima katera kak nasvet?
Pa še to: a je tudi vam gin.prepovedal pit mleko, ker naj bi imelo veliko soli?
Hvala, lp

orka -> RE: Neslana dieta-kaj jeste? (8.4.2008 9:09:03)

kaj pa če bi poskusila z vegeto? Sicer ne vem zakaj nebi smela niti malo soliti?
Katero mleko vsebuje soli?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.4.2008 9:34:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anal -> RE: Neslana dieta-kaj jeste? (8.4.2008 9:39:23)

Mislim, da si malo moraš posolit, saj nekaj natrija potrebuješ.Ali imaš zelo visok pritisk ali je kaj drugega?Drugače je zelo okusna rdeča paprika v rižoti, na testeninah...Z vegeto pa res proč, , ker teh ojačevalcev okusa ne potrebuješ, ti res naredi samo škodo.Uporaba svežih telišč da precej okusa jedem, tudi če malo soliš.
LpA

Anonimen -> RE: Neslana dieta-kaj jeste? (8.4.2008 11:43:36)

Oj punce!
Jest mam pa kr visok pritisk 150/80 pa zredila sem se vse skupaj 25 kg sem pa v 36 tednu pa tud noge mi kr zatekajo sicer ne ful ampak mi.In zdej mi je zdravnica rekla da nej se izogibam soli pa da naj jem polnozrnat kruh se bolš bi blo da ga ne bi.Pa neki mi je govorila o psenici in jo nisem dobr razumela a mi lahko skodi al kaj.Zdaj sm kr mal zmedena ker ne vem kaj lahko jem in kaj ne, rada bi se popravla ker nočem da bi prišlo do preeklampsije, ker sem menda na poti tja če bo slo tako naprej.
Kaj mi priporočate punce ki ste imele isti problem?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.4.2008 11:53:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

MARTINŠČICA -> RE: Neslana dieta-kaj jeste? (8.4.2008 16:02:10)

Tudi jaz imam neslano dieto, kar pa ne pomeni čisto nič soli, ampak močno omejena količina soli. Nekaj soli namreč telo potrebuje. Kruh pečem sama iz graham/ajdove/ržene moke (kupim v mlinu) in ga minimalno solim, dodam pa mu razna semena, proseno kašo, oreščke ...) Vse ostalo so pa že predhodnice napisale: začimbe, sveže ali posušene. Pa čim dlje z vsemi dodatki ala Vegeta, Evo, Fant ..., ker je to ena sama sol z neznanimi dodatki.

Stran: [1]