|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neredne menstruacije
23.7.2007 19:09:15   
valentina2006

Lp!!!

V bistvu sem že čist obupana. Zelo si želim zanositi, pa nič uspeha... Moje menstruacije so zelo neredne: najprej 28 dni, pa 23, sedaj 33 dni. Ne dolgo nazaj sem bila pri g: vse o.k. sem že upala, da ta mesec kaj bo, danes pa m. Ne morem izračunati ovulacije, zaradi nerednih m. Ali ima katera kakšen nasvet oz. Izkušnje s temuser posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 23.7.2007 22:27:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neredne menstruacije
23.7.2007 21:27:43   
mojca345
jaz imam iste težave,s tem, da so moji ciklusi še daljši. 33 dni, zdaj že 36 dni. pred dvemi meseci pa 40 dni. tut jest sem obupana. pri sebi ne opažam nekih znakov, si pomagam z ringarajinim kalkulatorjem za plodne dni, čeprav sem brala nekje, da ni točen. naj bi se kupile tudi neke take zadeve, da bi ti pokazale kdaj imaš ovulacijo, ampak do tja še nisem prišla. še vedno verjamem v "good sexs" in "more sexs". user posted image

ponavadi me itak zasuje še kup drugih problemov v življenju tako, da nimam energije, da bi skoz skrbela zarad tega in spontani sexs potem prav prov pride da se malo sprostim od vsega tega "džumbusa".

itak sem tudi pri eni brala, da je zanosila izven plodnih dni, tudi jaz sem prvič tako zanosila. nikoli ne veš, kdaj se zvezdica na nebu utrne in ti podari dojenčka. sem pa na morju brala horoskop in je pisalo, da bo štorklja letala septembra. in da bom pred veliko odločitvijo. nikol tega še nisem prebrala v horoskopu, tudi ni bil noben poseben horoskop na temo "kdaj bošš zanosila" ali kaj v zvezi z otroci. in seveda moje obrazek je ratal user posted image .

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 21:41:26   
karamelam
živjo.

jst sicer imam redno M, praktično vedno na 28 dni, tako da si skoraj lahko izračunam, kdaj naj bi imela O. Sem pa slišala, da je moji kolegici ginekolog svetoval, kako naj si izračuna, kdaj točno naj bi bila ovulacija. Izračunaš, na koliko dni si imela M v zadnjih treh mesecih in dobiš povprečje - npr. (27+29+31) / 3 = 29. Nato vzameš prvi dan M (npr. 6.7.), prišteješ povprečje, nato odšteješ 15. Tako da dobiš 6+29=35 nato odšteješ vedno 15, torej 35-15= 20
Po tem izračunu bi imela O na 20.7. Ne vem, mogoče je kaj na tem in bi to lahko pomagalo kakšni od tistih, ki imate neredne cikluse.

Pa lep pozdrav in veliko sreče pri računanju.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 22:04:43   
metuLJchy
Moja izkušnja je taka - do pred letom dni sem imela menstruacije dokaj redne (21 - 24 dni). Potem pa...vse živo...začelo se je z 39 dni, nato 45, 49, 60...na koncu sem pristala na 90 dnevnem ciklusu, ki se je končal tako, da so mi s tabletami sprožili M....V tem času se tudi že 2 leti trudim zanosit, pa ni nič...no, pred nekaj meseci so mi naredili hormonske preiskave in ugotovili da imam hormonsko neravnovesje oz. povišan hormon prolaktin, ki preprečuje ovulacije, pa še vse cikluse mi zmeša..te preiskave sem imela 3x, vsakič je bil ta hormonček višji, na zadnje 210, normalno pa je mislim da do 30! In zdaj sem dobila tablete, ki resda mi delajo slabo ko hudič, naj pa bi pomagale...zato nasvet obema, prosita vajini ginekologinji, da vama naredijo hormonske preiskave, ker če kakšen hormonček ne štima, se lahko neskončno dolgo trudiš zanosit pa ni nič...tabletke so resda močne, a pravijo da hitro pomagajo...če pa vama hormonskih preiskav ne bi hoteli naredit se da v LJ v Adrialab na Parmovi narediti marsikatero preiskavo...

(odgovor članu karamelam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 23:41:30   
mojca345
metulyhi,wow ! spet nekaj novega ! in nekaj kar si sploh ne želim jemat. ko sem dobila  menstro sploh sem imela kar nekaj časa probleme, saj sem jo imela tudi do 90 dni in sem izgubila kar nekaj krvi. z tabletami so mi potem pomagali, da so krvavtitve prenehale in trajale normalen čas. stanje se je izboljšalo, ko sem začela tudi seksati.

zdaj tako ko berem, res vidim, kliko stvari se ima ženska za bat  in kako stresno in predvsem ogromno čustev se nabira, če ženska sproti ta čustva ne izraža. in verjamem, da so ta neizrečena čustva ali pa neizražena tudi lahko vzrok, za nezanositev.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 7:06:47   
srki
Moje menstruacije so bile še hujše in sem mislila, da nikoli ne bom dočakala nosečnosti in glej ga zlomka, še prvi mesec nama je uspelo. Ne vem, sreča ali pa to nič ne vpliva.

Zato, nič se ne sekiraj, le pogumno!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2007 8:58:06   
metuLJchy
mojca ne se preveč brat, jaz sem pač mojo izkušnjo napisala, v poduk puncam, ki se trudijo, trudijo...da včasih so samo hormončki tisti ki nagajajo...pri meni sicer ne gre za čustva in psiho, gre za čisto fizično stvar, malo cisto, ki pritiska na hipofizo...seveda pa bi to podobno lahko bilo od stresa, čustev, kaj pa vem še česa...mislim, da bi skoraj vsaka ki se trudi pa ne gre morala nredit hormonske preiskave, ker še najmanj boli...in če samo malo ne štima poruši sistem...pogumno

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2007 12:52:51   
pinkec
Tudi jaz imam bolj neredne m, predvsem pa dolge cikluse (od 30 do 40 dni) in moj recept je, da 14 dni od prvega dneva m user posted image vsak drugi dan in sicer tri tedne. Hmm, upam, da nama bo uspelo, no. user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2007 16:46:23   
mojca345
tut jest sem imela cisto. in so mi jo oprerirali.

zdaj pa sploh ne rada hodim k ginekologu, ker se bojim, da mi bo še vsakič kaj novega povedal. hvala lepa, si mislim.

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 18:11:29   
valentina2006
Hvala vsem za odgovore. user posted image user posted image

user posted image user posted image Zdajšnji tempo je res tak, da ti ne paše vsak dan sex... Bi pa rada vedela kaj več o testih za ovulacijo, če ima kera kaj izkušenj s tem... Ta prave dni je res težko ujeti. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 25.7.2007 18:20:02 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?