metuLJchy -> RE: Neredne menstruacije (23.7.2007 22:04:43)
|
Moja izkušnja je taka - do pred letom dni sem imela menstruacije dokaj redne (21 - 24 dni). Potem pa...vse živo...začelo se je z 39 dni, nato 45, 49, 60...na koncu sem pristala na 90 dnevnem ciklusu, ki se je končal tako, da so mi s tabletami sprožili M....V tem času se tudi že 2 leti trudim zanosit, pa ni nič...no, pred nekaj meseci so mi naredili hormonske preiskave in ugotovili da imam hormonsko neravnovesje oz. povišan hormon prolaktin, ki preprečuje ovulacije, pa še vse cikluse mi zmeša..te preiskave sem imela 3x, vsakič je bil ta hormonček višji, na zadnje 210, normalno pa je mislim da do 30! In zdaj sem dobila tablete, ki resda mi delajo slabo ko hudič, naj pa bi pomagale...zato nasvet obema, prosita vajini ginekologinji, da vama naredijo hormonske preiskave, ker če kakšen hormonček ne štima, se lahko neskončno dolgo trudiš zanosit pa ni nič...tabletke so resda močne, a pravijo da hitro pomagajo...če pa vama hormonskih preiskav ne bi hoteli naredit se da v LJ v Adrialab na Parmovi narediti marsikatero preiskavo...
|
|
|
|