Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nepričakovana krvavitev 23.10.2007 17:27:58
|
|
|
|
lučka 25
|
Pozdravljene. Odločila sem se, da bom odprla kar novo temo, ker me res skrbi kaj je z menoj. Pred 12 dnevi sem imela laparoskopijo, kjer so mi odstranili zarastline, majhna mioma in prešpikali ovarije (zaradi PCO). Svojo bi morala dobiti tiste dneve kot sem imela laparo in res mi jo je operacija tudi sprožila. To je potrdil tudi G. Potem sem krvavela 5 dni in je bilo mir do danes. Že zjutraj me je špikalo v jajčnikih in vsa sem bila narobe - se mi je kar vrtelo, bila sem taka, kot da bi imela vročino. Zjutraj je bil a samo povečana sluz, ki je bila prozorna in "vlečljiva". Čez dopoldne je bilo prisotnega malo rjavega izcedka, kmalu pa se je pojavila krvavitev. Res, da je vložek skoraj čist, vendar ko grem na stranišče, je prisotna krvavitev in tudi na papirju je vidna čista kri. Malo me je strah kaj bi to bilo. Imam "teorijo", da je to lahko ovulacija in so prisotne krvavitvve zaradi tega, ker so mi prešpikali ovarije in se sedaj z ovulacijo čistijo. Saj vem, da niste G ampak če ima katera podobno izkušnjo ali pa kaj ve o tem naj mi prosim pomaga. Hvala.
|
|
|
|
RE: Nepričakovana krvavitev 23.10.2007 17:40:28
|
|
|
|
madeja
|
prijateljica je imela letos laparo zaradi izvenmaternične zanositve in je imela probleme z krvavitvami skor dva mesca. Najprej so jo slabo spucal, potlej so ji zaradi cist dal neke hude tablete in takrat bi se mogla krvavitev ustavit pa se ni. Ko jih je nehala jest se je tudi krvavitev ustavla. Zdravnikom ni blo čist nič jasno. Če ne bo bolš bi šla jest na tvojem mestu kar nazaj k G. Še ena v klubu z laparo, zato držim pesti da bo vse uredu! Lp
|
|
|
|
RE: Nepričakovana krvavitev 23.10.2007 17:40:41
|
|
|
|
melanija
|
Jaz na tvojem mestu bi poklicala ginekologa ali tvojega ali pa kar v bolnišnico in bi povedala situacijo. Pa naj oni odločijo če je fajn da se prideš pokazat. Beseda ni konj. Jaz sem že tako klicala pa ni bilo nobenega problema. Kar na tel. pa bo najbolje. Pa srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?