lučka 25 -> Nepričakovana krvavitev (23.10.2007 17:27:58)
|
Pozdravljene. Odločila sem se, da bom odprla kar novo temo, ker me res skrbi kaj je z menoj. Pred 12 dnevi sem imela laparoskopijo, kjer so mi odstranili zarastline, majhna mioma in prešpikali ovarije (zaradi PCO). Svojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bi morala dobiti tiste dneve kot sem imela laparo in res mi jo je operacija tudi sprožila. To je potrdil tudi G. Potem sem krvavela 5 dni in je bilo mir do danes. Že zjutraj me je špikalo v jajčnikih in vsa sem bila narobe - se mi je kar vrtelo, bila sem taka, kot da bi imela vročino. Zjutraj je bil a samo povečana sluz, ki je bila prozorna in "vlečljiva". Čez dopoldne je bilo prisotnega malo rjavega izcedka, kmalu pa se je pojavila krvavitev. Res, da je vložek skoraj čist, vendar ko grem na stranišče, je prisotna krvavitev in tudi na papirju je vidna čista kri. Malo me je strah kaj bi to bilo. Imam "teorijo", da je to lahko ovulacija in so prisotne krvavitvve zaradi tega, ker so mi prešpikali ovarije in se sedaj z ovulacijo čistijo. Saj vem, da niste G ampak če ima katera podobno izkušnjo ali pa kaj ve o tem naj mi prosim pomaga. Hvala.
|
|
|
|