Vijoličarka
|
Tale tvoj partner je očitno en velik otrok, ki ne bo nikoli odrasel. NJEMU se ne da iskati službe (tam bi bilo treba delati osem ur, pa prilagajati bi se bilo treba tudi drugim), ON ne more živeti v bloku, ON bo, če bo imel hišo, bo ta v istem kraju kot jo imajo njegovi starši. V njegovem življenju očitno obstaja samo ON. Videti je, da on in njegova družina vlečejo obdobje vrtca do konca, da je edini problem v tem, da ima "dete" spolne potrebe, torej se nekako sprijaznijo z neko snaho in posledično tudi vnukom, ki pa morata seveda, igrati po njihovih pravilih. Škoda, ker tega nisi videla prej. Tako kot že moje predhodnice, menim da moraš čimprej stran, najbolje k svojim staršem, če so te pripravljeni sprejeti. Tvoj otrok res ne more odraščati s takim slabičem, kakšen vzor mu pa bo? Uredi si najprej samostojno življenje, ne meni se za grožnje otrokovega očeta - po moje mu bo, rastlini, kakršna je, sčasoma postalo všeč, da ga ne obremenjujeta in se bo lahko polno posvetil lenarjenju in buljenju v TV. Njegove grožnje so posledica strahu, da bo moral iskati novo spolno partnerico, za to je pa treba vstati iz kavča. Najbrž ga je do konca izmučilo že, da je našel tebe. Šele potem, ko se boš umirila in bo samostojno življenje steklo, pa začni razmišljati o novi zvezi. Srečno!