|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 9:26:46   
klarisa
Upam, da Neni ne bo huda ker sporocam namesto nje ampak vem, da vas veliko drzi pesti zanjo pa moram sporocit..Neni je punkcija kar bolela, zato pociva-pridelala pa je 4 folikle oz.bodoce kandidate za otrocke ..V sredo ji bodo dali v varstvo otrocke, tko da drzimo pesti da se ornk primejo!

Neni, zate :rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:!

pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 9:48:21   
pika74
neni, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: - pa magar mal lepila (kr ciankol, da bo zihr;) ) zravn dej, da se bo prjel.

pa-pa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 9:52:28   
nena m
Neni, ti lepo počivaj, mi pa držimo pesti za vas.:miska::miska::miska:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 12:08:55   
kimi
naj se primejo. Amen;)

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 12:12:43   
GoYa
Jaz že vem, da bosta dvojčka. Pa še rojena v najlepšem mesecu (tako kot jaz :)-:)-:)-)

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 13:30:09   
tia

Neni
držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,dva :duda: bosta!!

LP

Tia

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 13:39:17   
bambi
Hej Neni, tako bom držala pesti, da bo taklo iz njih....... Zelo zelo si želim, da vama uspe in da bosta dobila :duda:, :duda::duda: ali pa celo :duda::duda::duda:

LP Bambi

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 14:00:51   
simonas
:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 14:27:02   
GoYa
Bodoča :nosecka: Neni vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za vse :miska::miska:
Bolečina je po tabletki popustila, tako da zdaj je kar ok.
Ko bo malo bolj pri močeh pa je rekla, da se oglasi tudi sama.

Lp, GoYa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 17:06:28   
neni
Ku ku, sem že tu!
Moji :angel:, najlepša hvala za vaše pesti in lepe želje.
Je bilo precej hudo, pa sem imela samo 4, si ne znam predstavljat kako je če jih je 20. Sam sem preživela, sedaj pa molim, da se bodo oplodili in me osrečili.
Komaj čakam sredo, takrat se bom kar proglasilo za nosečko :nosecka:, čeprav to še ni to. Ta pravo veselje sledi čez 14 dni.
Upajmo na najboljše.
Prav lepa hvala vsaki posebej, posebno pa Klarisi in GoYi.
lp Neni

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 19:45:16   
Anitka
:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs:da boš kmalu v 9nebesa kot srečka :nosecka: in čez devet mesecev mamica :duda:, :duda::duda: ali celo :duda::duda::duda:

Anitka:metulj:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Neni ze iz punkcije...
25.10.2004 21:39:11   
Pia73
neni, tudi jaz sem držala pesti!!! Pa bom kar nadaljevala,...:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!