Neni ze iz punkcije... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

klarisa -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 9:26:46)

Upam, da Neni ne bo huda ker sporocam namesto nje ampak vem, da vas veliko drzi pesti zanjo pa moram sporocit..Neni je punkcija kar bolela, zato pociva-pridelala pa je 4 folikle oz.bodoce kandidate za otrocke ..V sredo ji bodo dali v varstvo otrocke, tko da drzimo pesti da se ornk primejo!

Neni, zate :rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:!

pa pa

pika74 -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 9:48:21)

neni, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: - pa magar mal lepila (kr ciankol, da bo zihr;) ) zravn dej, da se bo prjel.

pa-pa

nena m -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 9:52:28)

Neni, ti lepo počivaj, mi pa držimo pesti za vas.:miska::miska::miska:

kimi -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 12:08:55)

naj se primejo. Amen;)

GoYa -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 12:12:43)

Jaz že vem, da bosta dvojčka. Pa še rojena v najlepšem mesecu (tako kot jaz :)-:)-:)-)

tia -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 13:30:09)

Neni
držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,dva :duda: bosta!!

LP

Tia

bambi -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 13:39:17)

Hej Neni, tako bom držala pesti, da bo taklo iz njih....... Zelo zelo si želim, da vama uspe in da bosta dobila :duda:, :duda::duda: ali pa celo :duda::duda::duda:

LP Bambi

simonas -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 14:00:51)

:miska::miska::miska::miska::miska:

GoYa -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 14:27:02)

Bodoča :nosecka: Neni vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za vse :miska::miska:
Bolečina je po tabletki popustila, tako da zdaj je kar ok.
Ko bo malo bolj pri močeh pa je rekla, da se oglasi tudi sama.

Lp, GoYa

neni -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 17:06:28)

Ku ku, sem že tu!
Moji :angel:, najlepša hvala za vaše pesti in lepe želje.
Je bilo precej hudo, pa sem imela samo 4, si ne znam predstavljat kako je če jih je 20. Sam sem preživela, sedaj pa molim, da se bodo oplodili in me osrečili.
Komaj čakam sredo, takrat se bom kar proglasilo za nosečko :nosecka:, čeprav to še ni to. Ta pravo veselje sledi čez 14 dni.
Upajmo na najboljše.
Prav lepa hvala vsaki posebej, posebno pa Klarisi in GoYi.
lp Neni

Anitka -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 19:45:16)

:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs:da boš kmalu v 9nebesa kot srečka :nosecka: in čez devet mesecev mamica :duda:, :duda::duda: ali celo :duda::duda::duda:

Anitka:metulj:

Pia73 -> Neni ze iz punkcije... (25.10.2004 21:39:11)

neni, tudi jaz sem držala pesti!!! Pa bom kar nadaljevala,...:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

Stran: [1]