|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenavadna ponudba
22.6.2006 14:41:32   
bejbamaja
Včeraj me je sosed, uglajen gospod blizu 70 let presenetil z nenavadno in direktno ponudbo. Povedal mi je, da naju s fantom velikokrat sliši ko seksava, posebej zdaj poleti, ko so okna odprta in da ga najineno stokanje zelo vzburja ter se pri tem samozadovoljuje.
Najprej sem bila malce v zadregi, potem pa je predlagal, če bi naju lahko kdaj opazoval, ko seksava. Za opazovanje bi nama plačal. Za ceno naj kar poveva, obljubi pa da bo to skrivnost obdržal zase.

Kaj bi vi storili na najinem mestu? Bi mi ustregle, ker denar bi nama kar prav prišel. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenavadna ponudba
22.6.2006 14:43:05   
mamči
user posted image  niti v sanjah.

(odgovor članu bejbamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 14:45:42   
Maleal
Halo??To je za mene intimna stvar dveh,ki se imata rada.Menda bo mene kaki stari slinavec zraven gledal.user posted image  Ti ni predlagal,da bi se vama še pridružo pri orgiji?? Posnamita se in mu dajta kaseto pa si ga bo lahko drkal.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 14:45:42   
lelaval
niti v sanjah.

Jaz tudi ne.
Bi naenkrat krožil po internetu spoti najinega seksa. user posted image  
Meni bi na tvojem mestu bilo nerodno že, ko je rekel, da sliši, saj bi s tem, ko je rekel, bila razočarana, ker vdira v najino zasebnost. Pri seksu pa imam res rada, da sva le midva.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 14:47:31   
Sibil_
Če se oba strinjata zakaj ne?user posted image

Sicer bi bilo meni neprijetno že ob misli kako si ga sosed meče ko jaz seksam, ampak ljudje smo različni..user posted image

LP,
Sibil

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.6.2006 14:56:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 14:58:37   
Anonimen
Ja enako k Radhauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 15:01:14   
dix
Kaj pa tvoj pravi na to? Ti si očitno za...

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 15:01:16   
Anonimen
Moj bi znoru, če bi mu kdo kaj takega predlagal!

Sam mene, pa že sama misel na to vzburi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 15:03:19   
Anonimen
Ko vsaj ne bi bil 70 let star ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 15:06:27   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Jaz bi mu rekla,naj mi raje plača vse za nazaj,ko naju je zastonj poslušal!user posted image

user posted image user posted image

Drugač pa mi je že ob misli (dabi me kdo gledal) na to slabo...bljeeek

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2006 15:11:10   
bejbamaja
IZVIRNO SPOROČILO: dix

Sva se ful pogovarjala o tem. Če povem po pravici, tudi mene misel na to vzburja. Moj pa tudi ni proti.

Najbolj naju skrbi diskretnost soseda. Ker ne bi rada, da bi celo naselje to izvedelo.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2006 15:13:00   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: bejbamaja

IZVIRNO SPOROČILO: dix

Sva se ful pogovarjala o tem. Če povem po pravici, tudi mene misel na to vzburja. Moj pa tudi ni proti.

Najbolj naju skrbi diskretnost soseda. Ker ne bi rada, da bi celo naselje to izvedelo.

Pol pa v akcijo! Zmenit se s sosedom da ne bo govoril. Vse je odvisno od njegovega poštenja.

< Sporočilo je popravil dix -- 22.6.2006 15:23:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2006 15:13:40   
Anonimen
Ko bi imel kakih 30,35 let, ne bi imela nič proti...
A starec...
Nimam užitka!

Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2006 15:22:56   
tipka
Prvo kar sem pomislila je, da je moj oče precej mlajši.user posted image user posted image user posted image

Spet sem se nasmejala, hvala ti dalajmama al kaj že.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2006 16:28:43   
muki1
Fuj, tak dedek....mis+lim bljak no, pa sigurno bi si ga metal na roko zraven , vaju pa skrbi diskretnost soseda, ehhhhhh, kaj vse bi eni storili za denar.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2006 17:08:46   
G in T
Sprobaj ga kako globoko bi segel v denarnico. Povej mu eno visoko številko, pa boš videla če je pripravljen toliko plačati.

Je pa seveda tudi odvisno kaj ponudba vključuje. Pa koliko časa to taja. Je končano. ko on konča, ali ko vidva končata. Se bo vmes kar vstal in odšel, mogoče bosta morala ponoviti vajo, ker z učinkom ne bo zadovoljen, bosta prehitro končala, ali pa njemu predolgo časa prihaja. V glavnem vsesti se boste morali in se dobro pogovoriti.

Pa da se ne bo sredi akta vstal in se vama veselo pridružil ali pa s kakšno digitalno kamero snemal, pa ne bosta vedela.

V vsakem primeru, pa vama želim veliko užitkov.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.6.2006 17:26:57   
rozi81
Jojuser posted image , fujuser posted image , svaštauser posted image , ne nikol ne bi pustila mojga soseda da me gleda pr sexu, pa še tok starga.
Če bi se že šla kej tazga rajš enga mladca vzamem pa še vedno ne kakšnega od mojih sosedov. Ampak ne, ne da bi me kdo namerno gledal ma NEEE!

Nč ne reč na take prostore k obstaja možnost da te zalotjo, to je čist fajn občutekuser posted image , da bi se pa namerno to spravla (da me kdo gleda) pa mislm da mi ne bi ratal niti probat začet kaj šele začet.

To je moje mnenje odloči se pa sama.
Pa velik užitka če se spravta v to pa čim večji zaslužek vama želim.user posted image

LP S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
22.6.2006 18:01:54   
Anonimen
mene pa ne bi nič motilo - razen, če bi se začel vmeššavat. apetita na stare posušene penzioniste pa res nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2006 18:18:07   
Sita
To se morata s fantom sama odločit, če to lahko storita. Če vaju ne moti in celo vzburja (mislim, da vama ne gre za denar!) - zakaj pa ne? Boste vsi trije zadovoljni ... In če je gospod star 70 let, mu lahko prav polepšata starost.
Če pa sta v zadregi in imata kakršnekoli druge pomisleke, pa jasno, da ne. Dvomim, da bi snemal. Mogoče se bi vama pa rad pridružil?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.6.2006 18:58:15   
tipka
Kolko sta stara vidva s fantom? Ne vem, zakaj mi gre ves čas pedofilija po glavi?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.6.2006 19:03:16   
Marogica
Nekdo pa ima res fantazijo... Ne verjamem tej bejbimaji, da je bejba, prej kakšen bejbek....

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.6.2006 19:06:33   
tipka
Tudi sama sem po mojem drugem odgovoru razmišljala, da bi rekla moderatorju, da naj pogleda, če sploh gre za bejbo, da ni kakšen stari opa.user posted image

Najbolj neverjetno je, da bi to rekel sosed. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.6.2006 19:11:02   
Naty*Taja
Pa kaj zej! Gremo v akcijo in zaslužita nekaj - še vedno bolje, kot pa da oddajata seksualne vzdihljaja in vpitje brezplačno!!  Če že tak naglas seksata, da vaju sosed sliši, ja hudiča potem to itak ni nobena skrivnost več? Kaj pa pol če še gleda in vaju to ne moti!! Pa če se pol kje pohvali - ja kdo hudiča (razen nas RR-jevk user posted image ) mu bo pa verjel?
Jaz sicer nebi, vidva pa kr v akcijo in sporoči kak bo, če se bosta odločla za!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.6.2006 19:28:54   
Anonimen
Denar, denar sveta vladar. user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?