tipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita ne zaljubljajo se več, ampak preprosto uživajo v trenutkih, ki pridejo in so srečne, da še koga privlačijo. Z vsem ostalim se strinjam, a ta del, če sem ga uspela pravilno nalimat , je nekaj, o čemer sem dolgo poslušala, zadnjič enkrat tu pa sem pogruntala, zakaj ni res, da se da ločit seks od zaljubljenosti/ljubezni. Tu je le malo drugače povedano: srečne so, da koga privlačijo, kar pomeni, da gre za čustva kot je želja po in sreča ob sprejetosti, zaželjenosti, potrditvi, samozavesti, po nežnosti, po druženju, ipd, to so pa vse čustva, torej ne gre le za seks. Svojo teorijo moram še malo dodelat, a zdaj malo bolj poznam razloge, ki botrujejo temu, da se ljudje tako radi skrijejo za: zakaj ne bi uživali, saj gre samo za seks, za nekaj čisto naravnega, blablabla, poanta je v tem, da ne gre le za seks. Po seksu so te ženske "zavržene", niso dovolj dobre, da bi jim partner stal ob strani, da bi se družil z njimi, jim pomagal v težkih trenutkih, se z njimi veselil ob njenem veselju in tako naprej. Te ženske, velja tudi obratno, so potemtakem izhod v sili, wc, da si potešiš trenutno potrebo. Nisem in upam, da nikoli ne bom pripravljena plačati cene takega ponižanja za tiste pol ure seksa. Vrh vsega si v današnjem času ne morem zamisliti, da bi hodili vsak k vsakemu ležat , ker še niso izumili aparatka, ki bi si ga vtaknil v uho in bi v nekaj sekundah ugotovil, da je spolni partner zdrav in nas ne bo okužil s kako smrtonosno boleznijo. Še če ti da potrdilo za spolno prenosljive bolezni, nimaš garancije, moral bi biti noč in dan z njim šest mesecev, ker pri aidsu se šele po šestih mesecih točno ve, če je človek bolan.
|