daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Anonimen, daddy navadno v takih temah napiše: "V domišljiji je vse dovoljeno."... Saj je tud v reali vse dovoljeno, kar se spolnosti tiče, pod pogoji seveda, da gre za polnoletne osebe, da gre za prostovoljne odločitve vseh vpletenih in da se vsi vpleteni držijo vseh pravil, ki so si jih pri tem postavili, ter da si seveda upajo zaživet svoje fantazije . Gor me pri anonimnem malo zmoti mišljenje, ko že vnaprej "ve", da njegova ne bo za to ...... kar me malo spominja na ( doooooooooooolga leta nazaj ) nekatere sošolce ( še v osnovni šoli ), ki si svojih skritih simpatij niso upali pobarat za karkoli, ker jih je bilo že vnaprej strah negativnega odziva. Če ne probaš, ne veš, al kak že rečejo? Po drugi strani pa drži tudi to, ko pravijo, da skrito fantazijo najlažje uničiš tako, da jo uresničiš ( v smislu da dejansko sploh ne izpade tako super, kot se ti je sprva dozdevalo, da bo ). Odziv ( tudi na tej temi ) pa je še enkrat pokazal, da med ženskami in moškimi ostaja kar velik komunikacijski "šum" - ker si ženske na splošno besede razlagajo dodatno ( nima me rad, ni mu več do mene ..... ), skušajo brat "med vrsticami" ( tudi kadar tam v resnici ni kaj prebrat ), zato anonimni verjetno tudi domneva, kak bi bil odgovor njegove partnerke na to ( in najbrž se tu niti ne moti ). Univerzalnega nasveta za njegovo "tegobo" mu tako najbrž nihče ne more dat.
|