|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nelagodnost v službi...
21.1.2009 22:19:46   
HuAnita
Danes me pa zanima, če se kdaj v službi počutite nelagodno, nesamozavestno? Jaz veliko delam z ljudmi, praktično vsak dan, evo, danes pa sem se počutila kot majceno smet. Šlo je za področje, ki ga ne obvladam najbolj, ampak me je partner podučil vsaj za silo, pa vseeno, mi je bilo kar nelagodno... Ne veš, kaj si drugi mislijo o tebi - potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben in neprepoznaven si, pa sem bila kar slabe volje...

Malo sem zakomplicirala, ampak upam, da razumete....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nelagodnost v službi...
21.1.2009 22:21:07   
Moyca_
eh ne se sekirat

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 22:22:54   
MAŠKA
Ja itak, da mi je kdaj nelagodno, včasih prav zoprno. In nihče ni popoln, zato se ne sekiraj in se požvižgaj na takšne pripombe.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 22:49:15   
U*
ja itak sam moraš it naprej če ne se ti lahko samo zmeša. Tudi jast delam z ljudmi in včasih ma gdo tako opasko da bi g a najrajš trešla čez pukt na nos.user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 1:40:20   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben si

Vsakdo se kdaj počuti nelagodno (iz takšnih in drugačnih vzrokov), ampak citiranega pa ne smeš dovoliti. Ko slišiš takšno opazko o sebi, stopiš do osebe, ki jo je izrekla in ji, če ne drugega, daš vsaj lekcijo osnovnega bontona.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 6:43:35   
caillou
Ne veš, kaj si drugi mislijo o tebi - potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben in neprepoznaven si, pa sem bila kar slabe volje...

Take besede lahko izjavi samo zelo slab šef ali pa nekdo, ki se boji dobre konkurence. HuAnita, pomoje se ti pa dobro piše. Lepo bodi, D.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2009 6:46:37   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben si

Vsakdo se kdaj počuti nelagodno (iz takšnih in drugačnih vzrokov), ampak citiranega pa ne smeš dovoliti. Ko slišiš takšno opazko o sebi, stopiš do osebe, ki jo je izrekla in ji, če ne drugega, daš vsaj lekcijo osnovnega bontona.

Potem pa vzameš ponujeno knjižnico.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2009 6:50:26   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Nisem čisto prepričana, kaj je smešnega v tem, če dobiš (neuradno) odpoved zato, ker zahtevaš spoštovanje do samega sebe.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2009 6:53:40   
Mišni

Nisem čisto prepričana, kaj je smešnega v tem, če dobiš (neuradno) odpoved zato, ker zahtevaš spoštovanje do samega sebe.

Smešno je to, če misliš, da boš z učenjem bontona svojega šefa dobil spoštovanje do samega sebe brez knjižice.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2009 7:04:43   
Kerensa*
Smešno je to, če misliš, da boš z učenjem bontona svojega šefa dobil spoštovanje do samega sebe brez knjižice.

Nikogar ni treba ničesar učiti (beseda "lekcija" je bila prispodoba), z vso pravico pa se spoštovanje zahteva. Ne glede na posledice.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2009 7:06:11   
Mišni

Nikogar ni treba ničesar učiti (beseda "lekcija" je bila prispodoba), z vso pravico pa se spoštovanje zahteva. Ne glede na posledice.

Ja seveda. Koga pa briga, če si potem na cesti,  a ne?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2009 7:10:20   
Kerensa*

To si ti rekla, ne jaz. In morda imaš celo prav - včasih je bolje biti brez službe, kakor pa v službi, kjer te ne spoštujejo. Preživeti se namreč da tudi brez službe.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2009 7:24:23   
Mišni

To si ti rekla, ne jaz. In morda imaš celo prav - včasih je bolje biti brez službe, kakor pa v službi, kjer te ne spoštujejo. Preživeti se namreč da tudi brez službe.

Nee, nisem jaz rekla, ti si rekla "ne glede na posledice". In veš, včasih ima človek tudi dolžnosti, ne samo pravic. Je treba otroke preživljati in mogoče kakšne račune plačati, mogoče tudi kredit. Pravice pa niso plačane.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2009 7:31:11   
Kerensa*
Nee, nisem jaz rekla, ti si rekla "ne glede na posledice".

Vzeto iz konteksta. Napisala sem, da ima človek pravico zahtevati spoštovanje, ne glede na posledice. Vsakdo pa se, seveda, sam odloča, kako daleč (in kdaj) bo šel.
In veš, včasih ima človek tudi dolžnosti, ne samo pravic. Je treba otroke preživljati in mogoče kakšne račune plačati, mogoče tudi kredit.

Vem. In vem tudi, da se to da tudi brez službe. Je težje, vendar je izvedljivo.
Pravice pa niso plačane.

Če s tem misliš pravico do spoštovanja - ne, ni plačana (dobesedno), si pa (lahko) poplačan s tem, ko veš, da imaš čisto vest in da si se (z vso pravico) postavil zase. Govorim o samozavesti. Vredna je (zame) več od €.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2009 7:39:24   
dory
Seveda tudi to je že prišlo, s tem,da imam v pisarni še takega sodelavca,ki nekako prezira vse,ki nimajo naziva mag...in se temu primerno vede...

na začetku sem se sekirala, zej pa tud to ne več...sem ga dala na ignore in to je to....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2009 7:40:06   
Mišni
Ja no, saj potem pa res ne vem, zakaj tistih 3 milijone brezposelnih ljudi po svetu nekaj kompliira. Pa vsi ostali, ki govorijo o krizi, z njimi vred.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2009 7:44:19   
Kerensa*
Ja no, saj potem pa res ne vem, zakaj tistih 3 milijone brezposelnih ljudi po svetu nekaj komplicira. Pa vsi ostali, ki govorijo o krizi, z njimi vred.

Zato, ker je težko (pre)živeti brez službe oz. rednega (zadovoljivega) dohodka.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2009 9:28:37   
PIRANJA
Dori, veš snobizem in narcizem gresta z roko v roki glede takih primerkov. Zato glavo pokonci punce!!! Jaz sem zaradi dela z ljudmi preiskusila že vse primerke. eni so res višek znanosti obupni in je treba živeti tudi s takimi. Žal

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2009 9:41:20   
PIRANJA
HuAnita ne se preveč sekirat!

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2009 9:53:20   
mojamura

Danes me pa zanima, če se kdaj v službi počutite nelagodno, nesamozavestno? Jaz veliko delam z ljudmi, praktično vsak dan, evo, danes pa sem se počutila kot majceno smet. Šlo je za področje, ki ga ne obvladam najbolj, ampak me je partner podučil vsaj za silo, pa vseeno, mi je bilo kar nelagodno... Ne veš, kaj si drugi mislijo o tebi - potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben in neprepoznaven si, pa sem bila kar slabe volje...

Malo sem zakomplicirala, ampak upam, da razumete....user posted image

o pa še kako te razumem.
včasih sem se tudi jaz počutila tako in tudi zato ker včasih prav čutim, ne samo vidim poglede....ampak jaz vse to jemljem kot izziv in se na področjih, kjer še nisem na tisti stopnji, kjer bi bilo fajn, da bi bila izpolnjujem. žal to takoj ne vidijo sodelavci in šef, pa vendar si s tem dvignem samozavest in zaprem usta vsem, ki pravijo to in to bi bilo potrebno narediti....jaz pa pravim to je že narejeno pred dvema tednoma....sem jaz naredila. potem pa vsi gledajo ko da je bog iz lufta padel.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2009 10:10:53   
HuAnita
Ni bil to šef... Šla sem delat eno stvar za naročnika, za katerega delam ene 4x letno, pa nisem bila najbolj na svojem terenu, ampak mi je partner veliko razložill, tako da nisem bila ravno 'bosa', sploh ko sem videla, kako drugi delajo, ampak kar en strah, ker nisem bila najbojl na svojem področju, in tisti občutek manjvrednosti...
Kerensa, ampak mislim,d a to niso drugi krivi, ampak jaz sama...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.1.2009 11:37:35   
Anonimen
Glej, tudi jaz sem se na enem delovnem mestu počutila manjvredno. Skozi. Pa sem si rekla, da je to samo v meni. Kar sem druge vprašala, ko so tako glasno opevale, kako so mogle delat na tem delovnem mestu, so me vedno grdo pogledale in mi dajale vedet, da se ne znam znajti.
Čez nekaj časa sem ugovotovila, da me ne znajo niti zamenjati za WC-torej ne znajo osnovnih stvari. Torej, kdo je bil tukaj tup?In dejansko so resnično to delovno mesto imele za slabo, izpod časti, čeprav si mogel več delati, več vedeti. Samo otepale so se ga. Torej sem imela pravilen občutek.
Je pa zoprno, res. Torej, stran s tem občutkom. Nihče se ni rodil učen. Bog ve, kje njemu vse manjka znanje.
Za drugič; Poskusi si čimveč zapisati, ko boš delo speljavala skozi, da boš imela kam za pogledati, ko boš imela spet čez toliko časa to delo. Pametni pišejo - in to lahko čedalje bolj govorim pritdilno, včasih si nisem zapisovala, zdaj pa ogromno stvari. Sicer bi mogel imeti pa danes človek že kar glavo za diskete in cd-eje.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 22.1.2009 11:44:44 >

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2009 12:12:29   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Torej, stran s tem občutkom. Nihče se ni rodil učen.

se strinjam. če se na del. mestu počutiš manjvredno, je to zgolj zato, ker veš da ti primanjkuje znanja ali prakse ali kakorkoli že- in če se tega že zavedaš, je občutek manjvrednosti odveč, če delaš na tem, da to popraviš. kar se tiče ostalih zaposlenih- hja, meni ne more pamet solit nekdo, ki ve manj (si niti ne upajo user posted image ), za dobronamerne nasvete pa sem hvaležna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?