mojamura -> RE: Nelagodnost v službi... (22.1.2009 9:53:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Danes me pa zanima, če se kdaj v službi počutite nelagodno, nesamozavestno? Jaz veliko delam z ljudmi, praktično vsak dan, evo, danes pa sem se počutila kot majceno smet. Šlo je za področje, ki ga ne obvladam najbolj, ampak me je partner podučil vsaj za silo, pa vseeno, mi je bilo kar nelagodno... Ne veš, kaj si drugi mislijo o tebi - potem pa še kakšna opazka, v smislu kako nepomemben in neprepoznaven si, pa sem bila kar slabe volje... Malo sem zakomplicirala, ampak upam, da razumete....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] o pa še kako te razumem. včasih sem se tudi jaz počutila tako in tudi zato ker včasih prav čutim, ne samo vidim poglede....ampak jaz vse to jemljem kot izziv in se na področjih, kjer še nisem na tisti stopnji, kjer bi bilo fajn, da bi bila izpolnjujem. žal to takoj ne vidijo sodelavci in šef, pa vendar si s tem dvignem samozavest in zaprem usta vsem, ki pravijo to in to bi bilo potrebno narediti....jaz pa pravim to je že narejeno pred dvema tednoma....sem jaz naredila. potem pa vsi gledajo ko da je bog iz lufta padel.
|
|
|
|