kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdravo! Sama se sramujem tega vprašanja in se mi zdi grozno, da mami ubije svojega otroka. Toda... Situacija je takšna, da res ne vem kaj naj. Sem študentka, s partnerjem, s katerim se zelo slabo razumeva živimo z najinim 11-mesečnim sinom v študentskem domu za družine. Zakaj sta še vedno skupaj, če se ne razumeta? Dohodke ima samo on, jaz sem sicer v 4. letniku faxa, imam pa še veliko izpitov. A da bi delala preko študenta in bila finančno neodvisna ne razmišljaš? Kaj pa štipendija ali soc. pomoč? Zbiram pogum, da bi končala najino zvezo, zdaj pa to. Spolni odnos sva imela samo enkrat samkrat po porodu. Ja, že to ni normalno, da v 11 mesecih s partnerjem samo 1x seksaš... Če mene vprašaš, vajine zveze že dolgo ni. Imela sva kondom, vendar mu nikakor ni šlo s kondomom, zato sva (neumno, vem), probala najprej parkrat brez in potem kondom gor... In zdaj zamuja menstruacija, test pozitiven. Jaz sem rekla, da na splav ne grem, on pa vztraja, da noče še enega otroka in da naj grem naredit splav. Če ti nočeš na splav ne rabiš iti. Odločitev je na koncu vendarle tvoja. Minilo je že par dni in se ni imeščal, sploh se noče pogovarjat o tem, ker noče še enega otroka in pika. Torej, silit ga seveda ne morem, lahko imam dva otroka sama, ali pa naredim splav. Ker ne morem pa gledat njega, kako čaka na otroka, ki si ga ne želi. :( Mislim, da si on tudi tebe ne želi, kaj šele drugega otroka... Res ne vem kaj naj naredim. Da ne bo izgledalo, kot da sprašujem, ali naj grem na splav ali ne. Seveda je to moja odločitev in ni odvisna od uporabnic nekega foruma, toda nujno se moram o tem razpisat, rabim pogled od zunaj (torej vaš), ker se res obupana. Nočem pa o tem govoriti s prijateljicami, ker me je preveč sram, že pred samo sabo, da bi o tem govorila. Žalostno, da nimaš pijateljice s katero bi se lahko pogovorila. Prave prijatelčjice te nebi nikoli obsojale in pred njimi te ne bi rabilo biti sram. Hvala za razumevanje. Želim ti srečo, pa čimprej se osamosvoji!
|