Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 15:56:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
shake? imas vprav kokos, al kokosovo moko?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.7.2010 16:00:32 >
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kokosovo moko. Kakšen šejk bi bil dober? Poznam samo biskvit, ki se povalja v čokoladi in potem v kokosu...samo ne bi pekla, niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:12:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kokosove kroglice....albert piskote, kokosova moka, margarina, mleko, sladkor, kakav....naredi maso, pa oblikuj kroglice....
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj me spomni - tole se da lahko v hladilnik? Mogoče še kakšna ideja kokos + banana? Neki mi diši, ampak POJMA NIMAM, kaj bi se dalo naredit...
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:16:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mora se dat v hladilnik :)
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mnora se dat v hladilnik :) Hvala. Bo že kakih 20 let, od kar sem jih zadnjič delala Mogoče še kakšna ideja?
< Sporočilo je popravil milijonarka -- 31.7.2010 16:17:21 >
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:18:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok, banana+kokos.... jst bi... čokoladni sladoled dala v skodelico, narezala banano na koscke, naredila sladko smetano in v njo umesala ful kokosa in narezano banano. dodala k sladoledu.....njamsi
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:20:06
|
|
|
|
Čebel@
|
kaj pa čist simpel biskvit:spodaj daš piškote(jaz dam albertove,baje so super tudi baby piškotki)+sadje(lahko tudi kompot)+sladka smetana(stepena)+čokolada+kokosova moka-->daš za 2 uri na hladno in je full dober
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:20:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
alpa raztopila cokolado, v njo namocila banane, potresla s kokosom, das v hladilnik, da se cokolada malo strdi....in....hamsi
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj pa čist simpel biskvit:spodaj daš piškote(jaz dam albertove,baje so super tudi baby piškotki)+sadje(lahko tudi kompot)+sladka smetana(stepena)+čokolada+kokosova moka-->daš za 2 uri na hladno in je full dober Uf, tudi tole bi bilo, se mi zdi - sadje so lahko pa tudi banane?
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:25:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj pa čist simpel biskvit:spodaj daš piškote(jaz dam albertove,baje so super tudi baby piškotki)+sadje(lahko tudi kompot)+sladka smetana(stepena)+čokolada+kokosova moka-->daš za 2 uri na hladno in je full dober Uf, tudi tole bi bilo, se mi zdi - sadje so lahko pa tudi banane? karkoli od sadja....jaz dam ponavadi kar to sadje iz kompota in še malo pojijem piškote(ampak če jih boš preveč polila ti zna razpadat med rezanjem)
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
alpa raztopila cokolado, v njo namocila banane, potresla s kokosom, das v hladilnik, da se cokolada malo strdi....in....hamsi Tudi tole se sliši, hmmmm, zanimivo. Samo ne vem, če sem pripravljena na tak podvig .
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:26:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
- ALI
-
-
- 2 banani
- 1 lonček navadnega jogurta (ne tekočega)
- 1 zavitek vaniljevega sladkorja
- 2 dl smetane za stepanje
- 4 žlice mleka
- sladkor
- kokos
Priprava: - Banani olupite in narežite na kolesca.
- Z mešalnikom pretlačite oziroma zmešajte koščke banane, žlico sladkorja in mleko.
- Smetano stepite z vaniljevim sladkorjem.
- K pretlačenim bananam z metlico najprej vmešajte jogurt, nato pa še smetano in kokos
- Naložite v skodelice in postrezite.
- V kremo lahko vmešate majhne koščke temne čokolade, namesto s sladkorjem pa lahko kremo osladite z javorjevim sirupom.
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punci, hvala. Ne vem, kaj me je prijelo, da se mi kuha , ni običajno. No, povem, kaj bom nacumprala - če mi uspe.
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:30:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Punci, hvala. Ne vem, kaj me je prijelo, da se mi kuha , ni običajno. No, povem, kaj bom nacumprala - če mi uspe. uživaj v packanju in ustvarjanju .......jaz bom jutri naredila tisto kar sem ti na vrhu napisala
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* alpa raztopila cokolado Miš, preden grem v trgovino , kakšno čokolado tukaj rabim? Mlečno, jedilno, v prahu? Pojma nimam
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Punci, hvala. Ne vem, kaj me je prijelo, da se mi kuha , ni običajno. No, povem, kaj bom nacumprala - če mi uspe. uživaj v packanju in ustvarjanju .......jaz bom jutri naredila tisto kar sem ti na vrhu napisala Čebel@, še tebi isto vprašanju kot mišu - kakšno čokolado rabim?
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 16:47:33
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* alpa raztopila cokolado Miš, preden grem v trgovino , kakšno čokolado tukaj rabim? Mlečno, jedilno, v prahu? Pojma nimam Jedilno.
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 18:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jedilno. Benika, hvala. Medtem je velikonočni zajček spremenil agregatno stanje in se nalimal na bananine koščke in kokos. Zdaj se hladi v hladilniku, upam, da bo dobro in osvežilno.
|
|
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 19:06:33
|
|
|
|
skuštrana
|
Mene je tudi danes ulovila mrzlica kuharstva. Sladkega.(mogoče je luna v kuharstvu ) Delali smo pa kokosove kroglice, easy kot pasulj Vzameš kokosovo moko, sladkor v prahu, čokolado v prahu in maslo ter mešaš in narediš kugle. Njemsi... Pa še eno simple pecivo ala Jančika smo spekli. Pride kdo???
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 31.7.2010 19:07:45 >
|
|
RE: Nekaj svežega iz KOKOSA 31.7.2010 19:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mene je tudi danes ulovila mrzlica kuharstva. Sladkega.(mogoče je luna v kuharstvu ) Delali smo pa kokosove kroglice, easy kot pasulj Vzameš kokosovo moko, sladkor v prahu, čokolado v prahu in maslo ter mešaš in narediš kugle. Njemsi... Pa še eno simple pecivo ala Jančika smo spekli. Pride kdo??? Skuštrana, zgleda bo res luna v kuharstvu . Tole tvoje se simpl sliši...kje si bila prej? Tudi pomočene banane so dobre .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top 3 božične kulinarične uspešniceV članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?