|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj o peg peregu...
1.6.2005 22:45:51   
kimi
vem da ne sodi na ta forum ampak saj je to vsakdanja stvar ne. Rada bi dobila hitr odgovor ker smo ravno pred nakupom. Kupujem novi sistem peg perego pliko p3 completo, ki nima nobene košare in me je strah do bo dojenčka zeblo...kaj vi mislite. Ali mogoče kakšna ve če gre dežna prevleka zraven
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj o peg peregu...
1.6.2005 23:37:15   
mtd
oj
mi imamo takega kot ti, letnik 2004, hihi
brez košare, ne vem, ker je Samo junijček, ampak sej se malega da pokrit s kako deko al kaj takega, mi tud nismo imeli košare, pa je ne bi kupila, če bi še enkrat kupovala
dežna prevleka, - a ni to tisti polivinil
no, ne vem nič, ker je mi tud nimamo:ups:
se mi pa zdi, da bi morala pasat gor, sej se kao vsi kombinirajo modeli med sabo a ne?
no, nisem ti kaj prida pomagala, pa še zaspana sm
oprosti in lahko nočko

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 0:01:41   
sonček-5
Ojla.
Mi smo kupili P3 completto in smo zraven dobili tudi prevleko za dež; ampak mi smo imeli tudi košaro in zame je bila izredno uporabna. Dojenčka:duda: sigurno ne bo zeblo, če boš mela voziček brez košare, saj ga glih tako pokriješ in zaviješ. Je pa res, da je v primeru slabega vremena (veter) v košari otrok bolj zaščiten. Pa še to - če nimaš košare potem je otrok obrnjen stran od tebe; torej ga ne vidiš, vsaj pri našem je tako. Pa še to - mi smo košaro nucali za spanje tudi čez dan - do 4. meseca.

Čim lažjo odločitev želim!
:)LP:)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 8:17:34   
kimi
Še nekaj kaj pa če bi imela avtosedež notri...samo se mi ne zdijo preveč dobri za hrbtenico:zmeden:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 9:14:23   
janja
Kimi, če se bojiš, da bi tvojega otroka zeblo (sploh pozimi) si omisli še nakup zimske vreče za voziček. Se splača, mi smo jo nucali 2 sezoni. Sploh pa otročka pozimi oblečeš v kombinezon in mislim, da ga v tej kombinaciji sploh ne bi smelo zebsti. Sicer pa, kako si pa prvega porihtala?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 9:15:17   
mtd
ja ja , sej jajčka not paše, pa je menda ok, bolj za kratke proge, sicer pa deteka , čeprav je stran od tebe obrnjen, lahko vidiš skozi tisti "luknjo" v preobleki :)
jaz nikol nisem imela s tem težav, pa smo ga vozli dnevno, brez jajške, kar v vozičku,
meni se zdi, da ga ok vidiš
lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 9:33:21   
TARA in MAJ
Mi smimeli košaro in za zimski čas nam je prav prov prišla smo bili zadovoljni.
Je pa nakup s košaro kar dražji

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 11:02:09   
kimi
janja imam drug voziček za novorojenčka od haucka samo bi raje od peg perego

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nekaj o peg peregu...
2.6.2005 15:22:34   
Špacka

Kimi sicer nimam tega vozička, imam pramette, kjer je dežna prevleka zraven, tako da, če jo ne boš dobila zraven se oglas, jaz ti jo podarim, ker jo sigurno ne bom uporabljala;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?