Nekaj o peg peregu... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Nekaj o peg peregu... (1.6.2005 22:45:51)

vem da ne sodi na ta forum ampak saj je to vsakdanja stvar ne. Rada bi dobila hitr odgovor ker smo ravno pred nakupom. Kupujem novi sistem peg perego pliko p3 completo, ki nima nobene košare in me je strah do bo dojenčka zeblo...kaj vi mislite. Ali mogoče kakšna ve če gre dežna prevleka zraven

mtd -> Nekaj o peg peregu... (1.6.2005 23:37:15)

oj
mi imamo takega kot ti, letnik 2004, hihi
brez košare, ne vem, ker je Samo junijček, ampak sej se malega da pokrit s kako deko al kaj takega, mi tud nismo imeli košare, pa je ne bi kupila, če bi še enkrat kupovala
dežna prevleka, - a ni to tisti polivinil
no, ne vem nič, ker je mi tud nimamo:ups:
se mi pa zdi, da bi morala pasat gor, sej se kao vsi kombinirajo modeli med sabo a ne?
no, nisem ti kaj prida pomagala, pa še zaspana sm
oprosti in lahko nočko

sonček-5 -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 0:01:41)

Ojla.
Mi smo kupili P3 completto in smo zraven dobili tudi prevleko za dež; ampak mi smo imeli tudi košaro in zame je bila izredno uporabna. Dojenčka:duda: sigurno ne bo zeblo, če boš mela voziček brez košare, saj ga glih tako pokriješ in zaviješ. Je pa res, da je v primeru slabega vremena (veter) v košari otrok bolj zaščiten. Pa še to - če nimaš košare potem je otrok obrnjen stran od tebe; torej ga ne vidiš, vsaj pri našem je tako. Pa še to - mi smo košaro nucali za spanje tudi čez dan - do 4. meseca.

Čim lažjo odločitev želim!
:)LP:)

kimi -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 8:17:34)

Še nekaj kaj pa če bi imela avtosedež notri...samo se mi ne zdijo preveč dobri za hrbtenico:zmeden:

janja -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 9:14:23)

Kimi, če se bojiš, da bi tvojega otroka zeblo (sploh pozimi) si omisli še nakup zimske vreče za voziček. Se splača, mi smo jo nucali 2 sezoni. Sploh pa otročka pozimi oblečeš v kombinezon in mislim, da ga v tej kombinaciji sploh ne bi smelo zebsti. Sicer pa, kako si pa prvega porihtala?

mtd -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 9:15:17)

ja ja , sej jajčka not paše, pa je menda ok, bolj za kratke proge, sicer pa deteka , čeprav je stran od tebe obrnjen, lahko vidiš skozi tisti "luknjo" v preobleki :)
jaz nikol nisem imela s tem težav, pa smo ga vozli dnevno, brez jajške, kar v vozičku,
meni se zdi, da ga ok vidiš
lp

TARA in MAJ -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 9:33:21)

Mi smimeli košaro in za zimski čas nam je prav prov prišla smo bili zadovoljni.
Je pa nakup s košaro kar dražji

kimi -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 11:02:09)

janja imam drug voziček za novorojenčka od haucka samo bi raje od peg perego

Špacka -> Nekaj o peg peregu... (2.6.2005 15:22:34)

Kimi sicer nimam tega vozička, imam pramette, kjer je dežna prevleka zraven, tako da, če jo ne boš dobila zraven se oglas, jaz ti jo podarim, ker jo sigurno ne bom uporabljala;)

Stran: [1]