|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj ni v redu
18.8.2006 6:26:32   
Anonimen
In to zato, ker se s Kamikazo ne kregava. SPLOH se ne kregava. user posted image
Tiste njegove vmesne "ma dej baba pejt že pomit posodo" ali pa moje "a bi že zginu dol z računalnika" se sploh ne štejejo, ker se zraven reživa. Pravzaprav se reživa vsemu. Sebi še najbolj. user posted image
Ampak pravijo, da nekaj ni OK, če se dva med sabo "ne znata" skregat. Jst sm kreganje in vpitje in razbijanje (še iz časov bivšega zakona) že čisto pozabila. Daljinc že dolgo ni nikamor letel (edino med user posted image je treščil s postelje), preklinjam samo še na šihtu in na RR, vpijem pa samo še na bedake, ki mi kje mimogrede dvignejo pritisk. Kamikaza je pa itak en tak miren človek, ki mu dol visi za ceu svet. user posted image
Je pa tut res, da se nimava za kej kregat. Sva, kakršna sva, in taka se sprejemava. Ko (in ČE) bo kateremu od naju to dopi*dilo, bo itak šel. Do takrat pa...
Ampak pravijo, da se je TREBA skregati. Da spucaš ventile. Kva pa, če sploh niso zamašeni? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj ni v redu
18.8.2006 6:31:15   
CUKRČEK
Juuj, Kerensa, ko se je pa tooolk fajn mal zjodlat nad decemuser posted image Res! Midva se pa karnaprej neki buckava....pa se imava vseeno fletno.

Moj svak je tak, s katerim se sploh ne da skregat....ena taka mirna, flegma dušauser posted image jao, jaz ne bi mogla folgat z njim....res ne. S vsem se strinja, nikoli ne nasprotuje, skregat se nikakor ne da z njim. JAz pa rabim takega, ki ga mirne duše napizdim in pol on mene nazaj. ŠEle potem sva srečnauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2006 6:34:46   
srki
A ni to fajn? Pa se sploh ne razburjaš, življenje teče tako, kakršno je, si mirna,...Sicer res pravijo da to ni zdravo, ampak ne bi rekla. In točno to, kot si napisala-eni vzamejo besede v zvezi s pomivanjem posode že za kreganje in so takoj užaljeni. Mogoče je pa za ene to kreganje?!user posted image

Eni pa pravijo, da se vsak dan skregajo, pa so takoj spet "skupaj". Čudna so pota Gospodovauser posted image .

No, bejba, ti kar lepo tak odnos imej, če pa si res želiš kreganja, pol pa kaj takega razjezi, da bo Kamikaza do plafona skočil. Samo če se mu fučka za celi svet in je miren, boš to težko izvedla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2006 6:38:58   
Anonimen
Daleč od tega, da bi se hotla kregat. Sm mela prej tega dost, hvala. Ampak je pa res tut Kamikaza en tak patron, da mu, kakor sem rekla, dol visi za vse skupi. Ni šans, da bi se šou kregat z mano, če rečem, da pridem ob dveh, pol pa pridem ob petih. Mi samo reče, da jst že vem, zakva sm kasnejš pršla in da sm zihr mela razlog. Ok, res je, da sporočim, da bom zamudila in da tut povem, zakva, ampak ni nobene panike, če njemu zaradi tega kej u vodo pade. Pač pokliče in pove, da ga ne bo, ker sm se jst nekje zadržala. In obratno. Jst nardim glih tko. Tut če on rukne kkšn pir preveč al pa jst kkšno vodko preveč, ni panike. Edn drucga ne pustiva u avto, ampak si pokličeva taksi, reživa se pa že spet usemu in usem. Tut pr mulariji ni problem. Se je že zgodil, da je meu edn od naju VIP opravek na Internetu (ja, valda), pa čeprou je biu na vrsti za mulce porihtat. Pa ni panike. Bo pa ta drug. Se bomo pa drugič nadomeščal, a ne? Ti se pa načvekej do konca al pa do konca odšpili tisto igrco.
In podobno. Ma ni šans, da si skočva u glavo al pa kkšno konkretno poveva. Mam filing, kt da že podzavestno pazva na to, da si ne bi kkšne butaste rekla. Vrjetn bi si midva poslala šus u glavo, če bi u kkšnm čudn stanju jst njemu rekla npr. kreten prfuknen al pa on men npr. krava zmešana. Ja, tut do živalskih izrazov ne prideva. Vrjetn je bla najhujša reč to, da me je takrt, k sm bla noseča, klicu BUHTELJ in mi s tem dau na lep način vedt, da sm debela. Ja, mater no...
Pol pa, k berem raznorazne psihološke razlage partnerstva, preberm, da nisva normalna, k se ne skregava. Ja pa ****, če se pa nimava za kej, no.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 6:48:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2006 6:50:03   
Anonimen
Kako pa se lahko skregaš z dedcem, ne da bi on sodeloval? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 6:53:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 6:58:48   
Anonimen
Ja sej to je pr naju problem - na kaj oz. zakaj nej se pa derem? A zato, ki igrco špila? A zato, k je eno pivo spil? A zato, k je šou h kolegu na obisk brez mene? Men se to sploh ne zdijo razlogi za vpit. Njemu pa tut ne. K ne pospravljam cunj za sabo, sploh ne vpije, ampak je čist lepo mirno reku, da k mu bo dopi*dil, jih bo skoz okn trešču. In to je to. Ko in če se bo to zgodil, tut jst ne bom mela na kej ali na koga pi*dit, k bom vedla, da sm bla na to opozorjena par mescov prej. In k ne pomijem posode - jah, klinc, jo pač on, jst ga pa zmasiram pol. Brez vpitja. Brez galame. Prez prascov in prasic.
Dej mi vsaj en razlog, zakva nej se derem, pa bom mal poskusla. Da vidm, če sploh še znam.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 7:07:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2006 7:12:04   
Anonimen
Jst mu mam tut ponavad najbl pomembne stvari za povedat glih takrt, k more on u igrci enga fentat, k ga ma glih na piki. Jst valda ne morm počakat, ker je tko zlo pomembn, on pa tut ne more čakat, k če ne mu bo pa un spizdu, pa ga je prej pou ure loviu, da ga je na muho dobu. Govorim in govorim, on pa tm po igrci laufa, zraven kolne, k ga ne zadane in pol na konc, k mu un uide, prau: "A si mi kej rekla?" Hudiča, jst pa ne znam drgač kukr tko, da se takrt začnem režat in mu rečem, da sm se res neki trudla, ampak da ni blo glih kkšnga efekta. Pol se pa clo spomne kkšne moje besede, k jo je ujeu med streljanjem, in včasih clo sam kej skombinira, kva sm mu hotla povedat. No, in če sm mu glih govorila, da bom šla npr. ob petih, k bo on spau, u Spara, me pa pol obvezno ob šestih, k se zbudi, pokliče na GSM in vpraša, kje sm. Takrt se pa spet začnem režat in mu povem, da sm točno tm, kjer sm mu povedala, da bom. On pa:"Kdaj si mi pa kej rekla?" In mu objasnm, da takrt, k je unga terorista loviu po Iraku. Pol mu je pa use jasn, da je on preslišu zadevo in se še on začne režat in mi reče, nej se mam fajn in nej še kdaj domou pridm.
Pa koko se boš pr takmu dedcu kregu, no?

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 7:16:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 7:20:31   
Anonimen
Kolk pa ti svojga dedca kej vidš? K zdej se pa že men sumljiv zdi, da nimava res istga. Moj zna učasih tkole popoldne mejčkn zgint (h kolegu igrat igrce), pa zdej razmišljam, a gre to res sam u Trnovo al gre gor do Kranja. user posted image  A ponoč je tvoj doma? K jst pojma nimam, kje je moj ponoč, ker mene ni. user posted image  Aja, ne, čaki - moj bi mogu mulce s sabo uzet, če bi hotu it k teb, ti bi pa zihr opazla, da to niso tvoji otroc. user posted image  Ne, čak, tut to ni nujno. Sej ponoč on lohk gre, mularijo tuki svakinja čuva, ob ene pol šestih pa pride dam in ona gre. Jst pa pridm ob ene pol sedmih in use zgleda cool. Hm... Kolk je tvoj str? Jst sm vidla dokumente od svojga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 7:28:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2006 7:30:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Ja, mater no... Pol pa, k berem raznorazne psihološke razlage partnerstva, preberm, da nisva normalna, k se ne skregava. Ja pa ****, če se pa nimava za kej, no.

Kerensa, a ni bolje biti "nenormalna" in se nenormalno razumet, kot bit "normalna" in se nenormalno kregat vsak danuser posted image ... Saj lahko urnik naredita in rečeta, da se bosta vsako soboto ob 14h kregalauser posted image  - da boste normalna družinauser posted image user posted image . Ker vikend je baje najbolj normalen čas za normalne družine, da se normalno kregajouser posted image

Aja, pa vesela sem zate in tvoje pobe, ker greste na Plitviceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.8.2006 7:34:11   
KIRA
joj, kerensa. ti bi se najbrž še nad loto dobitkom pritoževala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2006 7:37:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
Aja, pa vesela sem zate in tvoje pobe, ker greste na Plitviceuser posted image

A to misliš živet al na obisk? Ker danes gremo dol (enkrat dopoldne pride tašča po nas) JEST ENO JAGNJE!!! Pa razumi, kdor more. Jutri popoldan bomo pa že nazaj, ker bomo opoldan, po kavi in kosilu, že štartali. Jao li ga meni... Kar se pa tiče tistega, da bomo šli živet dol, pa tut jst komi čakam. Ker takrat bomo pa večino cajta sami dol, edino vsak ta drug vikend bosta tašča in tast pršla, pa poleti med dopusti bo mal gužve, ampak takrt bomo pa mi kam ušli. Vrjetn si bomo laži prvoščl kt zdej.

Tistole z urnikom je pa dobra ideja, ampak sobota ob 14-ih ne pride v poštev, ker vikende podnevi Kamikaza dela. Med tednom podnevi pa jst spim. Ponoč me pa nikol ni. Hm, mogoče se pa zato ne kregava, k se tolk mal vidva in se mava rajš luštn, k sva skup. Edin učeri zvečer, k sva gledala dnevnik na Pop-zv-ju, sva mela eno mal bl ostro debato glede Križnarja. Ampak to je bla sam izmenjava mnenj. Kva pa se čva midva zmerjat in obmetavat s stvarmi, če pa un brez vize čez eno mejo rine?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.8.2006 7:38:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

joj, kerensa. ti bi se najbrž še nad loto dobitkom pritoževala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, da bi se. A mogoče ti veš, kje tolk dnarja zapravt al kva? Itak da bi biu dedc kriv, k tut tega ne bi vedu. Ampak pr men bi ostal pr prtožvanju. Skregat se ne bi znala. Pa kako, hudiča, mi to tuki na RR uspe, pr lastnmu dedcu pa ne? Ja, no, sej je res tut to, da on ni tolk usekan kt eni tuki, ampak useen.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.8.2006 7:42:45   
Anonimen
Živet, živetuser posted image user posted image user posted image ... Ja no - pa danes in jutri se pa tudi dobro imejte, seveda. Dober tekuser posted image

Zaradi Križnarja se pa nima smisla preklatuser posted image ... Kje imajo ljudje pamet - z našo Drnulo na čeluuser posted image  Afrika je... preprosto Afrika...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.8.2006 7:48:11   
Marogica
Možno je, da se ne kregata, ker
-sta še premalo časa par, pa vaju konkretne stvari še ne motijo,
-se malo vidita, zaradi narave službe, ki ju imata
-ker skoraj vedno tvoja obvlada, pa je Kamikaza ugotovil, da se ne izplača, ker nič ne doseže
-ker se ne znata kregat

Mogoče pa se res ne kregata, temveč "konstruktivno izmenjujeta mnenja", kot jaz imenujem kreganjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.8.2006 7:50:19   
daddy
  Eh, tu pa tam se pa že morta mal spričkat, no. Od kje sicer črpati strast v odnosu  user posted image user posted image  ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.8.2006 7:53:54   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

Itak, da bi se. A mogoče ti veš, kje tolk dnarja zapravt al kva? Itak da bi biu dedc kriv, k tut tega ne bi vedu. Ampak pr men bi ostal pr prtožvanju. Skregat se ne bi znala. Pa kako, hudiča, mi to tuki na RR uspe, pr lastnmu dedcu pa ne? Ja, no, sej je res tut to, da on ni tolk usekan kt eni tuki, ampak useen.

kje tolk dnarja zapravt?? ja mal enmu daš, pol drugmu daš k glih tko fejst nucajo, pa otrokom na hranilno vlogo, pa mičken po trgovinah, pa še streho novo nardit, pa ga več ni.  če bi tist dnar kar tako za prazen nič zluftala, pol bi se pa ziher  skregala s kamikazo. al pa on s tabo. ker je mogoče hotu na njem ležat. ??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.8.2006 7:58:43   
Anonimen
Če spadajo pod pričkanje prej omenjene malenkost, potem se pričkava vsak dan. Ampak zame to sploh ni pričkanje, ampak samo izmenjava mnenj.
Pa tudi izmenjava mnenj je res samo izmenjava in nikoli ne preide tako daleč, da bi kateri od naju drugemu rekel, češ, ti si pa blesav, ker tako misliš. Edino vprašava eden drugega npr. od kod ti pa ta ideja, ali pa a se ti ne zdi to mal usekano al pa kej podobnega. Ampak res nikol, čist nikol, pa še ni šlo tko daleč, da bi pa edn drucga ponižvala zarad mnenja o čemerkol. Za primer - Kamikaza sicer niti pod razno ne razume, kako je možno, da mi kot ženski gospodinjstvo ni prioriteta (ker je bil pač vzgojen drugače). Jst pa niti pod razno ne razumem, kako bi lahko živela samo za gospodinjstvo (ker sem bila jaz vzgojena drugače). In kje je rešitev? Kva pa jst vem, ker niti ne vem, kje je problem. Kar je za nardit, nardi tist, k ma cajt pa voljo. Ostalo (in to je večina) pa leži naokrog po stanovanju. Vsak dan se vsak ene petkrat spotakne ob nekaj ali pa mu kej na glavo pade. Takrat imamo sicer samogovore s preklinjanjem (npr. Kamikaza odpre omaro, pa dobi vse skup na bučo, pol pa vpije tam pred omaro). Potem pa jaz pridem mimo in ga vprašam, če se mu je slučajno kaj poslabšalo, ker se pogovarja z oblekami in pohištvom. Sicer sikne nazaj, da ni kriva omara, ampak jst, ker nisem zložila, ampak jst mu pa lepo objasnim, da zlaganje cunj niti slučajno ni samo moje delo. Itak, njegova omara je po vojaško sortirana (resno!), moja pa obup, ampak potem ga pa samo mirno vprašam, kva ma sploh za brskat po moji omari. Mojih cunj ne nosi, kakšna je pa od znotraj, je vedel pa že prej, preden jo je odprl. Torej je tut lohk vedu, kva nej prčakuje. Pol nej pa ne brska, a ne? Nej pa men reče. Sej je itak lažje rečt kukr pa nardit.
Ma ni pet minut, k skupi cunje pobirava po tleh in se reživa. On jamra, da mu tut Bog ne more več pomagat v zvezi z mano in kva mu je blo treba, da si je tacga hudiča na vrat nakopu, jst mam pa samogovore v zvezi s tem, da dedci itak nikol ne vejo, kva bi radi. Najprej se grebejo za eno babo, pol, k jo pa dobijo, pa študirajo, kako bi se je znebil.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 18.8.2006 8:00:00 >

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.8.2006 8:36:29   
tanikaa
[ On jamra, da mu tut Bog ne more več pomagat v zvezi z mano in kva mu je blo treba, da si je tacga hudiča na vrat nakopu, jst mam pa samogovore v zvezi s tem, da dedci itak nikol ne vejo, kva bi radi. Najprej se grebejo za eno babo, pol, k jo pa dobijo, pa študirajo, kako bi se je znebil.
[/quote]

Ja hudiča, tukaj pa imaš čisto prav. Bom mojemu to kar lepo servirala. Ko se bova kregala. Ker midva pa to itak veva.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.8.2006 8:41:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

-ker skoraj vedno tvoja obvlada, pa je Kamikaza ugotovil, da se ne izplača, ker nič ne doseže
[quote

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.8.2006 9:31:55   
Sita
Midva se tudi nikoli ne kregava, ker se z mojim Firastom preprosto ne da skregat. On je čisto miren in če mene kaj iz tira vrže, je preprosto tiho. Nič ne reče in to me je včasih še veliko bolj razkurilo (zdaj pa že dolgo ne več), potem pa mi je rekel: "Spet se kregaš sama s seboj za prazen nič."
In res je tako.
Ja, v preteklosti sem kar znala znoret, celo do joka sem ga spravila, sedaj pa že dolgo ne več in vsa ta leta, ko se sploh ne morem več skregat, je ljubezen še mnogo močnejša. Kajti če si dolgo skupaj, resnično spoznata drug drugega, se vidita v dušo in sploh si postaneta takšna človeka podobna. Otroci nama večkrat rečejo, da sva midva preveč zaljubljena, da morava pazit, ker se bova drugače naslednje življenje rodila kot siamska dvojčka.
Saj si laho drugače popestrita življenje, zakaj bi se kregala. Mislim, da kreganje še zdaleč ni dokaz kakšne ljubezni. Prej bi rekla, da je dokaz ljubezni strast, da znorita zaradi strasti in komaj čakata, da se ljubita in da ko nista skuaj, nenehno mislita z nasmeškom in toplino v srcu drug na drugega.
Evo, tole se nama je zgodilo, v preteklosti sem pa cel lonček borovnic, ki mi jih je nabral z ljubeznijo do mene, nalašč razsula po tleh, ker mi ni hotel takoj izpolniti ene želje. Tega se še otroci spominjajo, ravno včeraj smo se pogovarjale o tem, kako se je vse spremenilo in mi je najstarejša hčerka rekla, da se ji je ati zmera tako smilil ko sem jaz znorela. Hvala bogu, da sem dozorela in mislim, da bolj idealno kot je sedaj, ne more biti.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?