|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj ni v redu
18.8.2006 9:58:47   
Naja31
Evo, jaz imam tudi en tak primerek doma, ki se ne krega.
Jaz lahko zraven čist znorim, ampak on pa se ne krega.
Par sva že 10 let, v tem času sva se mogoče 2x ornk skregala, pa še to bi lahko rekla, da sem jaz ornk popi...., on pa nič. Meni se je cel čas zdelo cool kako se nič ne kregava, pa sem odkar imava otroka ugotovila, da to niti ni tok fajn. Tu ne gre za to da se tok noro dobro razumeva,d a se nimava za kaj skregati. Gre za to, da se on ni sposoben kregati in ni sposoben reševati problemov. On pač čaka da minejo sami od sebe.  

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.8.2006 10:07:42   
Sita
Moj pa pravi, da s prepiranjem niti slučajno ne rešujemo problemov. Vedno je rekel: "Najprej razsodno razmišljaj, potem se bova pa pogovarjala." Človek mora biti miren in se pripravljen normalno pogovarjat in poslušat. Takrat lahko rešiš problem, ne pa če si živčno razburjen. Če si živčno razburjen in ves čas v napadalni pozi ne moreš rešiti nič, stvari le še poslabšaš in je problemov še več. To je povsem res.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2006 12:33:11   
srki
S tem se pa popolnoma strinjam, Sita.

Ko sva imela neko krizo, sem brezpogojno takoj napadla. Bila sem nervozna, razburjena, v bistvu sploh nisem trezno mislila. Posledica je bila tišina 3 ali 4 dni, ko pa sem se skulirala, sva se pogovorila in rešila problem.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.8.2006 13:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Človek mora biti miren in se pripravljen normalno pogovarjat in poslušat. Takrat lahko rešiš problem, ne pa če si živčno razburjen. Če si živčno razburjen in ves čas v napadalni pozi ne moreš rešiti nič, stvari le še poslabšaš in je problemov še več.

user posted image

Moj je tudi te sorte, jaz pa dobim sezonske izpade kreganja. Pa se na koncu skrega sama s sabo, ker se z njim ne morem....

Kreganje pri meni pomeni zelo neposredno govorjenje, ki pa ponavadi bolj zareže zrak kot kakršnokoli vpitje, zmerjanje in podobna kreganja.

Na koncu se izkaže, da sem običajno "imela prav" v ideji, da pa je bil način za njega pretiran. Ker bi on raje, da stvari povem počasi in taktno. Ampak na ta način tako počasi "šteka", da se meni ne da razlagat in razlagat in razlagat. Za take aktivnosti imamo otroka.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.8.2006 13:52:59   
sneška_
ne kliči user posted image  in se samo veseli Že tako in tako imam preveč problemov in poskušam ko pride do kreganja da se umaknem v svojo sobo al pa nekaj začnem delat samo da se ne bi kregala ampak mi ne rata gre za manoj in ropota takrat jaz popiuser posted image  in pa lepo spet poskušam da se smiri ker je otrok skos zravan naju saj ne gre in na koncu je kreganje žaljenje pretep in vse ostalo pa mi takrat gre samo po glavi da se poberem in grem dol v makedonijo samo tamala moja je nekaj kaj me drži tuki ker mi grozi da je ne bom već videla.a si ne želim da  otrok odrašča brez mamice   lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.8.2006 22:28:29   
*Karmen*
Kerensa in kaj naj bi bilo narobe s tem, če se ne kregata? Saj se midva tudi ne. Drug drugega sva sprejela takšnega kot sva, dojela sva, da s prepirom dosežeš ravno toliko kot z normalnim tonom in imava veliko dela, ki nama zapolni prazne urice. Veliko sva skupaj in to ne pomeni, da sva postala apatična. Nasprotno - spoznala sva se do konca in drug drugega razumeva. In v tem uživava. Očitno je tudi pri vama tako. Le zakaj bi morali biti prepiri pogoj za dober zakon user posted image ? Uživaj v tem kar imaš, ker si ena izmed redkih srečnih, ki ji je to dano. No, samo poglej kaj piše Maja 30...

Maja30, ti pa dojemi, da te nihče, nihče nima pravice udariti, pa če si storila še takšno oslarijo. Ne vem, kako imaš urejeno državljanstvo... Ampak, če imaš to zadevo urejeno, ga prijavi. Naše sodstvo v primeru dodelitve otrok že tako ali drugače stoji na strani mater. Če pa jim poveš, da te je partner še tepel, pa sploh nima več pogojev, da bi hčerko dobil on. Stori kaj zase in se reši tega neandertalca!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.8.2006 22:55:33   
Anonimen
Men sicer ni jano in mi najbrz nikoli ne bo, kako se lahko ne krega clovek? Sej kreg ni samo zmerjanje, metanje predmetov kam itd. Zame je kreganje ze samo pregovarjanje k lohk traja tut samo 3min.

Itak, da se midva kregava, samo pac ok, si poveva svoje, pol je pa ze itak vse ok. Zadnje case se znava tut ze bolj naglas zment, ampak ni panike user posted image  Res pa je, da je slejkoprej vse ok in nima nobeden kakih idej o odhajanju.

Kregava se pa itak zaradi enih in istih in cist brezveznih, ze stokrat premletih stvari vecinoma.

Aja, je pa on se bolj na zacetku mi rekel, da se on pac ne bo kregu in da njega ne mores prpravt do tega... aham, bi rekla ja. Ne glede na vso njegovo flegmaticnost, ga jst, popoln kolerik, brez problemov pripravim do tegauser posted image user posted image user posted image

Ga mam pa se vseen najrajs na celem svetu (poleg Lune, seveda)user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 19.8.2006 22:59:52 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.8.2006 0:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja 30

ne kliči user posted image  in se samo veseli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ne vem kaj mi je danes zvečer, tak sem dobre volje in nič zaspana!!!!

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.8.2006 11:53:47   
aljuška
jaz tudi se ne morem z mojimuser posted image  kregat.ker on mulo vleče...Če samo jaz kej nakažem, da mi ni prav ali da bi bilo kaj drugače ali kaj pop**** ( ja, sem full razkurljiva, pravauser posted image user posted image  ) je že prava štala.ena beseda..in surla do tal za nasledje tri dniuser posted image user posted image ..
Jaz bi že spucala ventile..sam nimam s kom oz.nad kom,če mi on vleče surlo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?