|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj izvirnega za rojstvo
9.2.2005 9:48:25   
buča
Danes ima moja kolegica rok.Pravzaprav je imela ob 8 amnio.:)Pa me še ni poklicala:zmeden2:,najbrž so jo obdržali:)-.Zanima me,kako bi ji kupila kaj izvirnega in uporabnega hkrati?Pleničke pa igračke,kozmetika...ne vem no.Zdi se mi fino,če bi ji raje kupila kakšno lepo dekico,samo kaj še zraven?:zmeden2:A poznate kakšen dober verz,slučajno,če bom danes poslala telegram?Hvala...lupčka za vse od naju dveh:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 9:58:39   
Anonimen
Čak, če je imela ob 8-ih amnio, potem je nekje v 20. tednu? Ali ima danes rok? Torej kaj?

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 9:59:18   
Anonimen
Najlepše dekice so tiste iz 1001 dar. Bombažne in zelo, zelo lepe. Je pa trgovina v City parku. Sicer pa je mogoče dobro darilo tudi kopalni plašček, tega se ponavadi, posebno, če bodo hodili v kakšne toiplice, tudi rabi. Pase nihče ne spomni, da bi ga kupil. Pa ne čisto majhnega, za kakšni dve leti je čisto lahko, po moje.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 9:59:56   
Anonimen
Al bina, a se še nisi čisto zbidila, a ne?

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 10:02:40   
Anonimen
Zakaj, Splišni, a se amniocenteza ne dela v 20 tednu, ob morfologiji, da se vidijo morebitne napake? Edino, če je imela danes ob 8-ih CZG, to bi nekako razumela.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 10:12:16   
JASNA D
Al bina - verjetno gre za amnioskopijo, ki se dela proti koncu oz. po roku, ko se pregleda, če je še plodovnica dovolj "čista"

Jasna

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 10:13:05   
jaz99
postati mamica je lepo,
ko vidic detece ljubo,
kmalu pozabiš na vse trplenje,
začelo novo se življenje.

Iz planičke se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi

Gleda te par lepih oči
boža te par nežnih rok
veseli se, to je ena najlepših stvari
ki v življenju, jih mati doživi
:duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 10:18:35   
jaz99
zdaj ko mamica in očka sta postala,
okrog ne bosta več ga srala,ne bosta rabila več budilke, ker vajin sinko krepil si bo glasilke
:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:
nevem morda je dobr pamperske,torba za previjanje sej poglej v lec. katalog, zdej imajo ponudbo za dojenčke pa boš sigurno vidla kaj koristnega ali zanimivega.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 10:22:19   
Anonimen
A, Jasna, hvala za pojasnilo, vidiš tega pa nisem vedela, butara:-((

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 10:27:03   
JASNA D
al bina - vsak dan se naučimo kaj novega. Jaz sem tu v prednosti, ker sem pri "ta butastih", pa se vsak dan lahko naučim veliko novega:)-:)-:)-:)-

Jasna

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2005 10:27:49   
Anonimen
Očitno, jst tud:-((

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2005 10:38:07   
buča
Ja pa res,kopalni plašček:bravo::bravo:Leclercov katalog pa nimam,kt sm iz Kranja.:(Ja to je amnioskopija ja.Hvala za verze.:rozica:Aja,ni me še poklicala,mogoče pa rojeva:)-:)-:)-

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2005 10:43:06   
buča
Ravno sem zvedela,da še ni nič.Voda je še bistra...Vam pa sporočim,ko bomo dobili novega svetovljana al pa svetovljanko..:duda::duda:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2005 12:06:44   
Joe
En lep rek za popotnico:

Življenje ni potica.

Obljubil sem si, da ga povem vsem svojim otrokom. Jančiki ni všeč :) .

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2005 12:23:09   
Anonimen
Jo razumem. Hec.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......