Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 9:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čak, če je imela ob 8-ih amnio, potem je nekje v 20. tednu? Ali ima danes rok? Torej kaj?
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 9:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepše dekice so tiste iz 1001 dar. Bombažne in zelo, zelo lepe. Je pa trgovina v City parku. Sicer pa je mogoče dobro darilo tudi kopalni plašček, tega se ponavadi, posebno, če bodo hodili v kakšne toiplice, tudi rabi. Pase nihče ne spomni, da bi ga kupil. Pa ne čisto majhnega, za kakšni dve leti je čisto lahko, po moje.
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 9:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, a se še nisi čisto zbidila, a ne?
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj, Splišni, a se amniocenteza ne dela v 20 tednu, ob morfologiji, da se vidijo morebitne napake? Edino, če je imela danes ob 8-ih CZG, to bi nekako razumela.
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:12:16
|
|
|
|
JASNA D
|
Al bina - verjetno gre za amnioskopijo, ki se dela proti koncu oz. po roku, ko se pregleda, če je še plodovnica dovolj "čista" Jasna
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:13:05
|
|
|
|
jaz99
|
postati mamica je lepo, ko vidic detece ljubo, kmalu pozabiš na vse trplenje, začelo novo se življenje. Iz planičke se ti smehlja, nekaj čisto majhnega, nedolžno zre ti v oči, k mamici v naročje si želi Gleda te par lepih oči boža te par nežnih rok veseli se, to je ena najlepših stvari ki v življenju, jih mati doživi :duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:18:35
|
|
|
|
jaz99
|
zdaj ko mamica in očka sta postala, okrog ne bosta več ga srala,ne bosta rabila več budilke, ker vajin sinko krepil si bo glasilke :bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: nevem morda je dobr pamperske,torba za previjanje sej poglej v lec. katalog, zdej imajo ponudbo za dojenčke pa boš sigurno vidla kaj koristnega ali zanimivega.
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A, Jasna, hvala za pojasnilo, vidiš tega pa nisem vedela, butara:-((
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:27:03
|
|
|
|
JASNA D
|
al bina - vsak dan se naučimo kaj novega. Jaz sem tu v prednosti, ker sem pri "ta butastih", pa se vsak dan lahko naučim veliko novega:)-:)-:)-:)- Jasna
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno, jst tud:-((
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:38:07
|
|
|
|
buča
|
Ja pa res,kopalni plašček:bravo::bravo:Leclercov katalog pa nimam,kt sm iz Kranja.:(Ja to je amnioskopija ja.Hvala za verze.:rozica:Aja,ni me še poklicala,mogoče pa rojeva:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 10:43:06
|
|
|
|
buča
|
Ravno sem zvedela,da še ni nič.Voda je še bistra...Vam pa sporočim,ko bomo dobili novega svetovljana al pa svetovljanko..:duda::duda:
|
|
|
|
Nekaj izvirnega za rojstvo 9.2.2005 12:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo razumem. Hec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......