Nekaj izvirnega za rojstvo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 9:48:25)

Danes ima moja kolegica rok.Pravzaprav je imela ob 8 amnio.:)Pa me še ni poklicala:zmeden2:,najbrž so jo obdržali:)-.Zanima me,kako bi ji kupila kaj izvirnega in uporabnega hkrati?Pleničke pa igračke,kozmetika...ne vem no.Zdi se mi fino,če bi ji raje kupila kakšno lepo dekico,samo kaj še zraven?:zmeden2:A poznate kakšen dober verz,slučajno,če bom danes poslala telegram?Hvala...lupčka za vse od naju dveh:sloncek::sloncek:

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 9:58:39)

Čak, če je imela ob 8-ih amnio, potem je nekje v 20. tednu? Ali ima danes rok? Torej kaj?

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 9:59:18)

Najlepše dekice so tiste iz 1001 dar. Bombažne in zelo, zelo lepe. Je pa trgovina v City parku. Sicer pa je mogoče dobro darilo tudi kopalni plašček, tega se ponavadi, posebno, če bodo hodili v kakšne toiplice, tudi rabi. Pase nihče ne spomni, da bi ga kupil. Pa ne čisto majhnega, za kakšni dve leti je čisto lahko, po moje.

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 9:59:56)

Al bina, a se še nisi čisto zbidila, a ne?

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:02:40)

Zakaj, Splišni, a se amniocenteza ne dela v 20 tednu, ob morfologiji, da se vidijo morebitne napake? Edino, če je imela danes ob 8-ih CZG, to bi nekako razumela.

JASNA D -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:12:16)

Al bina - verjetno gre za amnioskopijo, ki se dela proti koncu oz. po roku, ko se pregleda, če je še plodovnica dovolj "čista"

Jasna

jaz99 -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:13:05)

postati mamica je lepo,
ko vidic detece ljubo,
kmalu pozabiš na vse trplenje,
začelo novo se življenje.

Iz planičke se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi

Gleda te par lepih oči
boža te par nežnih rok
veseli se, to je ena najlepših stvari
ki v življenju, jih mati doživi
:duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:

jaz99 -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:18:35)

zdaj ko mamica in očka sta postala,
okrog ne bosta več ga srala,ne bosta rabila več budilke, ker vajin sinko krepil si bo glasilke
:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:
nevem morda je dobr pamperske,torba za previjanje sej poglej v lec. katalog, zdej imajo ponudbo za dojenčke pa boš sigurno vidla kaj koristnega ali zanimivega.

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:22:19)

A, Jasna, hvala za pojasnilo, vidiš tega pa nisem vedela, butara:-((

JASNA D -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:27:03)

al bina - vsak dan se naučimo kaj novega. Jaz sem tu v prednosti, ker sem pri "ta butastih", pa se vsak dan lahko naučim veliko novega:)-:)-:)-:)-

Jasna

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:27:49)

Očitno, jst tud:-((

buča -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:38:07)

Ja pa res,kopalni plašček:bravo::bravo:Leclercov katalog pa nimam,kt sm iz Kranja.:(Ja to je amnioskopija ja.Hvala za verze.:rozica:Aja,ni me še poklicala,mogoče pa rojeva:)-:)-:)-

buča -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 10:43:06)

Ravno sem zvedela,da še ni nič.Voda je še bistra...Vam pa sporočim,ko bomo dobili novega svetovljana al pa svetovljanko..:duda::duda:

Joe -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 12:06:44)

En lep rek za popotnico:

Življenje ni potica.

Obljubil sem si, da ga povem vsem svojim otrokom. Jančiki ni všeč :) .

Anonimen -> Nekaj izvirnega za rojstvo (9.2.2005 12:23:09)

Jo razumem. Hec.

Stran: [1]