Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 8:08:11
|
|
|
|
AishaM
|
Meni po Hematopanu sicer ni bilo slabo, čeprav me je G na to možnost opozorila. Sem pa bila po jemanju teh tablet popolnoma zaprta in sem jih po enem tednu nehala jemati. In "zadeve" so se uredile nato šele po treh tednih. Po mojih izkušnjah je Hematopan res močan.
|
|
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 8:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga jemala, pa je bilo vse O.K. Če ti je po njem sabo, pojdi nazaj do G in naj ti predpiše druge tablete z železom. Zakja bi človek trpel, če ni treba. Pa ne pozabi zraven C vitamina jemat, ker ta veže železo v krvi. Meni se stanje ni popravilo, dokler nisem nekje tega prebrala, potem pa je šlo vendarle počasi navzgor.
|
|
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 8:42:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Prvič sem tabletke Ferrum dobila tam nekje v sedmem mesecu in ni bilo kakšne reakcije. Tokrat mi je železo padlo že zdaj (sem v 21. tednu) in tudi ni problemov pri jemanju. Jemljem jih zjutraj skupaj s sveže stisnjenim sokom citrusov. Ampak ko sem čisto na začetku te nosečnosti hotela preventivno jemati sirup rdeče pese, je bil pa obup. Že tako mi je bilo ultra slabo, po sirupu me je pa kar metalo, tako da sem ga opustila do takrat, ko sem nehala bruhati (16t). Mogoče bo pri tebi tudi bolje, ko prideš v drugi trimester.
|
|
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 9:06:39
|
|
|
|
KIRA
|
Meni je pa samo Hematopan pomagal. Ferrum in druge mi sploh niso zvišale železa v krvi - vsaj ne bistveno. pa še zaprta sem bla kot hudič. po hematopanu pa vse normalno.
|
|
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 11:46:40
|
|
|
|
sončnica
|
Očitno vsaka drugače reagira na različne železove tabletke. Zdaj mi je že malo odleglo, ampak mislim da Hematopana ne bom več jemala. Imam doma še dva sirupa, mislim da Legofer in bom poizkusila še s tem. Hvala za vse napotke in uživajte s trebuščki! Lp mavrica
|
|
RE: Negativna reakcija na železo 20.2.2006 12:31:03
|
|
|
|
Stajerka
|
Jaz ne prenesem železovih tablet, ker me po njih boli želodec, pa sem dobila sirup. Sirup mi ni dvignil nivo železa, potem sem začela jesti melaso (trsni sladkor) in je bilo bolje. Melaso dobiš v Leclercu, v Mercator centru ali v kakšni prodajalni z ekološko pridelano hrano.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......