|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nedelja
27.2.2005 19:12:36   
lorelei
Mene pa zanima, kaj počnete ob nedeljah. 8)Je to za vas družinski dan - in kako ga preživite?

Naša nedelja je približno taka:
zjutraj muckanje v postelji, potem zajtrk, Živžav, maša, potem kosilo pri enih ali drugih starših, popoldansko lenarjenje, igranje z otrokoma, branje časopisov in knjig (če sta mala dva toliko pri volji, da se tudi sama kaj zaigrata), kakšen sprehod, potem pa večer kot vsak drug...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nedelja
27.2.2005 19:14:04   
Anonimen
Čisto odvisno. Danes smo vsi dolg spali, razen sis1, ki je imela vaje na Kranjskem bazenu z Adrio, potem je pa bluzil vsak po svoje, oči je šel na Žale, mami je skuhala, smo pojedli, TV, računalnik itd. Potem zvečer pa Spet doma.

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.2.2005 19:33:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nedelja
27.2.2005 20:13:29   
Anonimen
oči vstane ob 5h kot vsak drugi dan, ko se zbudi še pika poka jo odnese, mami pa spi do 10h :) potem pa ponavadi malo lenarjenja doma, včasih kosilo doma včasih pri starših, če je lepo vreme malo na zrak, zvečer pa ati na fitnes, mami za računalnik in pred tv, pika poka pa panča od 7h kot vsak drugi dan :)

lp, lara

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nedelja
27.2.2005 20:19:53   
Pupica
Za nas je pa že 3 mesece nedelja...poteka takole...dolgoooooooo poležavanje v postelji, vstanemo, midve se oblečeva z princesko, oči zakuri, potem zajtr v izmeni, najprej jaz potem oči, nato igra dokler spet :duda: ne zaspi. Vmes jaz naredim kosilo, in malico za :duda: pojemo, potem sprehod ali obisk trgovine, oz.če imamo kake obveznosti. Potem pa popoldne spet doma, igranje, srkljanje, ob 18.30 pa obred, kopanje, oblačenje, hranjenje in spanje.
Od tu naprej sva pa pol samo mi2:sloncek::sloncek::sloncek:mami pregleda RR, oči dnevnik...potem pa je vsa večer različen od drugega;)
LP

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nedelja
27.2.2005 20:49:09   
puncica
Pri nas je pa takole ponavadi (razen vsakih 14 dni ko gremo k staršem v Celje):
- ob 7:00 zbujanje :((:(( (ja no imamo pač jutranjčka in se že takrat zbudi. mami in ati bi še malo ležala tamala pa pleza po naju ko uzmešana in te poliže od las do brade:) )
- ob 8:00 ustajanje (ati obupa in se končno dvigne, mami pa spi naprej, kaj me briga se bota že zdrihtala, tud jaz rabim spanje po še eni neprespani in jokajoči noči)
- do 9:00 je na vrsti ati
- zakuri v kuhinji
- previje janjo
- jo nahrani
- si pripravi zajtrk
- men speče jajčke (:love::bravo:mmmmmmm)
- ob 9:00 mami pogleda izpod odeje, ko ji jajčke pridišijo
- skupaj zajtrkujemo, ati mami in mala janja, seveda mora kaj dobit stran kljub temu da je že jedla :)-
- ob 10:00 se odpravimo mal na sprehod pa spotoma k maši, pa če ni premrzlo, drugače pa ostanemo doma
- ob 11:30 gre janja prvič spat (če ni spala že na sprehodu) in treba jo je uspavat
- ko zaspi si mami in ati naredita kavo in jo v miro popijeta, med tem se mal pogovorita kako in kaj
- naprej poteka dan vsak zase, zjutraj al se crklamo al ati kej v drvarnici dela, al smo na računalniku, kokr kdaj, al pa gremo na sprehod, no to je največkrat
- ob 13:00-14:00 imamo kosilo, ne vedno, ker se nam ne da kuhat :)-
- ob 15:00 potem spet uspavanje janje
- od 15:00 - 15:30 mami in ati si spet uzameta mal časa zase, kaj prebereta in kaj podebatirata
- ob 15:30 janja se zbudi gremo mal k tašči in tastu, ki so 20 m stran
- tam smo do večera, ponavad se zberejo vsi brati in sestre (mož jih ima 4) in je veselo
- 19:00 zvečer gremo domov
- janja v banjo in kopat
- 20:00 janja zaspi
- mami in ati na vsak svoj računalnik:bravo: (mami se itak ve kam, ati pa tud mal surfat)
- ob 21:00 - 22:00 se odraviva spat, kak film pogledava in še mal pocrklava

Tako najin dan je končan. Se mi pa zdi da je tud med tednom enako:zmeden2:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nedelja
27.2.2005 21:16:45   
polona2
Mi smo danes vstali šele ob devetih, razlog je bil preprost :((, prejšnji večer smo namreč kričali do 23-ih, najbrž bo kakšen zobek pokukal na plano,
potem smo pozajtrkovali in se ukvarjali eden z drugim ter s hišnimi ljubljenčki :kuza: :muca:, potem smo odšli ven na kosilo,temu je sledil obisk pri "tašči", tam sva potem pustila Hano in odšla v Erikovo firmo, kjer sem jaz prelevila v čistilko, on pa je urejal finance, ko smo se vračali, smo se ustavili še pri prababici na kavici, ko sva prišla domov, sva jo skopala:racka: , nahranila in dala spat, sedaj že dve uri pančka, očka gleda Discovery, jaz, odvisnica pa tukaj visim, lp!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nedelja
27.2.2005 22:15:07   
po
:bravo::bravo::bravo:
8)Pr nas pa mama vstane ob 7.30-najkasneje, zrihta oba črvička, ju nahrani, se z njima kaj igra in potem začne s kuhanjem... Pri vsem tem očka še vedno sladko spi, ker je preutrujen od sobotnega popivanja ali poležavanja pred tv-jem.:zmeden2:
Mama še vedno kuha, 2-letnik uživa in sodeluje, 7-mesečnica se igra in smeje najinemu petju.:duda::duda:
Okrog 10.30 se dragi očka spoka iz postelje, se stušira in odpravi na kavico. Na kosilo ponavadi zamudi. Se naje in po kosilu mama pospravi, spravi otroke k popoldanskemu počitku, očka pa ima zdaj res svoj čas za en obisk prijateljev v gostilni. :((:((
Če pravočasno pride nazaj nam lahko celo uspe kakšna skupna urica ali dve. :zmeden:
Potem pa spet do prijateljev, mama pa kot vedno zrihta otročička za spanje (kopanje, pravljica...).Naš prelepi nedeljski dan. IRONIJA, NE?! lp,Po.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?