puncica -> Nedelja (27.2.2005 20:49:09)
|
Pri nas je pa takole ponavadi (razen vsakih 14 dni ko gremo k staršem v Celje): - ob 7:00 zbujanje :((:(( (ja no imamo pač jutranjčka in se že takrat zbudi. mami in ati bi še malo ležala tamala pa pleza po naju ko uzmešana in te poliže od las do brade:) ) - ob 8:00 ustajanje (ati obupa in se končno dvigne, mami pa spi naprej, kaj me briga se bota že zdrihtala, tud jaz rabim spanje po še eni neprespani in jokajoči noči) - do 9:00 je na vrsti ati - zakuri v kuhinji - previje janjo - jo nahrani - si pripravi zajtrk - men speče jajčke (:love::bravo:mmmmmmm) - ob 9:00 mami pogleda izpod odeje, ko ji jajčke pridišijo - skupaj zajtrkujemo, ati mami in mala janja, seveda mora kaj dobit stran kljub temu da je že jedla :)- - ob 10:00 se odpravimo mal na sprehod pa spotoma k maši, pa če ni premrzlo, drugače pa ostanemo doma - ob 11:30 gre janja prvič spat (če ni spala že na sprehodu) in treba jo je uspavat - ko zaspi si mami in ati naredita kavo in jo v miro popijeta, med tem se mal pogovorita kako in kaj - naprej poteka dan vsak zase, zjutraj al se crklamo al ati kej v drvarnici dela, al smo na računalniku, kokr kdaj, al pa gremo na sprehod, no to je največkrat - ob 13:00-14:00 imamo kosilo, ne vedno, ker se nam ne da kuhat :)- - ob 15:00 potem spet uspavanje janje - od 15:00 - 15:30 mami in ati si spet uzameta mal časa zase, kaj prebereta in kaj podebatirata - ob 15:30 janja se zbudi gremo mal k tašči in tastu, ki so 20 m stran - tam smo do večera, ponavad se zberejo vsi brati in sestre (mož jih ima 4) in je veselo - 19:00 zvečer gremo domov - janja v banjo in kopat - 20:00 janja zaspi - mami in ati na vsak svoj računalnik:bravo: (mami se itak ve kam, ati pa tud mal surfat) - ob 21:00 - 22:00 se odraviva spat, kak film pogledava in še mal pocrklava Tako najin dan je končan. Se mi pa zdi da je tud med tednom enako:zmeden2:
|
|
|
|