sanasan
|
Jaz sem isto prvič norela ko sta sama šla k njegovi sestri v Nemčijo - tudi nekje 8 ur vožnje. Ampak sta se vrnila veliko bolj poveana kot sta odšla - se mi zdi. In tako kot je bilo že napisano otroci se ob enem staršu obnašajo drugače. Poleg tega mi je normalono, da vzame otroka s sabo - to so njegovi starši , pomisli malo sama, da tvoja starša ne bi videla otroka. Ne more biti isto nositi sliko s sabo ali pa svojega otroka pripeljati in se pohvaliti z njim. Življenje je tako kratko nikoli ne veš kaj se lahko zgodi tašči in tastu in ti jim tiste redke trenutke, ki jih lahko imata vnukom kradeš- postavi se v njihovo kožo. Otroci pa itak zdržijo več kot pa mi mislimo. podpis! poleg tega pa se mora otrok tudi malo 'civilizirat' in se odvadit neprestanega tuljenja! Sedaj tuli, ker ve, da bo svoje dosegel! poskrbi se, da ni žejen, lačen, polulan ali pokakan, pa vmes postanke, da se razmiga in zlaufa, pa je! pa vem, kako je, ker je naša bila ista! ampak potem bi naj bili doma, dokler je ne bi minilo tuljenje ali kaj? in ja, sem šla neštetokrat mb-lj in obratno, pa mi je tulila recimo skoraj pol poti , ampak sva preživeli! po parih poteh je obupala z jokom in zaspala. če otrok joka iz trme, pa tudi ne vidim razloga, da bi se nekdo ves čas moral obračat nazaj in ga tolažit! kakšno pomirjujočo glasbo ali pravljico....meni je včasih nehala tulit, če sem se začela pogovarjat sama s seboj o njej aja, pa ko se je nehal dret med vožnjo, je dobila obdobje, ko se je začela dret, ko sem morala ustavit v kakšnem križišču, koloni prej, ko ga boste navadili, bolje bo