|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne maram te več..
11.10.2010 13:39:34   
zp
je postal najbolj pogost stavek našega 4,5 letnika (skrbi nas tudi, da ga je začel kopirati že mlajši bratec), ko se zgodi kaj kar mu ni všeč (npr. ko mu bratec vzame igračo, "teženje" staršev, da naj se že obleče ipd..)... V vrtcu pravijo, da si otroci to pravijo non stop, mene pa zanima kako bi vi reagirali.. Pri nas se največkrat delamo, da ne slišimo ali pa razložimo, da ima bratca kljub temu, da mu je vzel igračo zagotovo zelo rad in obratno, in da lahko koga prizadene če govori take stvari..

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne maram te več..
11.10.2010 13:41:26   
Volga
Meni je to parkrat rekel, ko je bil majhen in zelooooo hud, pa sem rekla: o, jaz pa tebe maram in to zelo zelo. Pa je kmal pozabil na te fore.

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2010 13:42:12   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Meni je to parkrat rekel, ko je bil majhen in zelooooo hud, pa sem rekla: o, jaz pa tebe maram in to zelo zelo. Pa je kmal pozabil na te fore.

Pri nas isto pali user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2010 13:44:07   
zp
oh super ideja!!user posted image hvala, upam da se bo obnesla tudi pri nas.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 14:46:41   
polma

user posted image user posted image user posted image Super!!!

V vrtcu pa veljajo druga pravila. In moja hči, ki je šla pozno v vrtec, se nikoli ni mogla navadit na vrtčevsko "komunikacijo", ker je predolgo odraščala med odraslimi, ki se ne gremo takih igric. Tako da tega, kar si v vrtcu rečejo, ne gre jemat tako dobesedno.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2010 15:21:48   
K_a_t_i
Jaz mu odgovorim: Jaz imam pa tebe zelo rada! Kaj bova pa sedaj? ....in ga mine, da me ne bi več maral
Očkov odgovor je pa: Jaz te pa ne bom maral, ko se boš želel igrati z mano. Pa tudi ponavadi pomaga.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2010 19:12:35   
ronja
Jaz sem Ronji isto rekla - in je tudi pomagalo. Samo ne vem, če je to vzorec, ker se ni ponavljalo...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2010 19:47:33   
Anonimen
Tale "ne maram te več" je bil tudi pri nas eno določeno obdobje. Ko je bilo prvič izrečeno meni, se mi je sesul moj varni svet mame. Bila sem v šoku. Ker je dejansko izrekel v nekem afektu, poln nekega meni nerazumljivega besa.

Uredili smo situacijo, ker se je počutil ukleščenega v njemu brezizhodno. In od takrat naprej teh besed ne zaznavam več. Če pomislim, mi jih ne izreče več. Sva si ustvarila en tak fajn odnos: mama - otrok. Z veliko pojasnjevanja. Moj otrok potrebuje besede, razlage.

Sem pa zaslišala med igro z vrstniki, da si kdaj izrečejo to "ljubezen". Le-tega ne jemljem smrtno resno, ker so običajno čez 5 minut že najboljši prijateljčki. Njihovi odnosi, se mi zdi, tečejo dokaj hitro. V enem odraslem dnevu se zgodi cel otroški mesec!user posted image

Se pa pogovarjamo, da smo si ljudje različni. Da nekateri radi delijo, drugi ne. Da se nekateri radi družijo, drugi pa so rajši malo sami... in da to ni nič narobe.

Imeti rad in ne imeti rad, se mi zdi otroška pravica.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2010 19:54:02   
ronja
Moj otrok potrebuje besede, razlage.
Tudi moja dva otroka.

Imeti rad in ne imeti rad, se mi zdi otroška pravica.

To je tudi naša pravica, hehe, ne samo otroška;). Samo da mi navadno tega ne rečemo tako direkt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2010 19:57:28   
Anonimen
Samo da mi navadno tega ne rečemo tako direkt.

Zato pa so otroci tako zlati, ker so neposredni.user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2010 21:53:03   
Anonimen

Isto.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2010 23:19:15   
ribica.
Če meni to reče, mu povem da jaz pa njega imam zelo rada, ampak red mora bit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.