Anonimen -> RE: Ne maram te več.. (11.10.2010 19:47:33)
|
Tale "ne maram te več" je bil tudi pri nas eno določeno obdobje. Ko je bilo prvič izrečeno meni, se mi je sesul moj varni svet mame. Bila sem v šoku. Ker je dejansko izrekel v nekem afektu, poln nekega meni nerazumljivega besa. Uredili smo situacijo, ker se je počutil ukleščenega v njemu brezizhodno. In od takrat naprej teh besed ne zaznavam več. Če pomislim, mi jih ne izreče več. Sva si ustvarila en tak fajn odnos: mama - otrok. Z veliko pojasnjevanja. Moj otrok potrebuje besede, razlage. Sem pa zaslišala med igro z vrstniki, da si kdaj izrečejo to "ljubezen". Le-tega ne jemljem smrtno resno, ker so običajno čez 5 minut že najboljši prijateljčki. Njihovi odnosi, se mi zdi, tečejo dokaj hitro. V enem odraslem dnevu se zgodi cel otroški mesec![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se pa pogovarjamo, da smo si ljudje različni. Da nekateri radi delijo, drugi ne. Da se nekateri radi družijo, drugi pa so rajši malo sami... in da to ni nič narobe. Imeti rad in ne imeti rad, se mi zdi otroška pravica.
|
|
|
|