Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! 25.10.2006 10:11:19
|
|
|
|
amadeusa
|
Probaj poklicat v vrtec Jadvige Golež na Cesto zmage. Tam sem vidla, da imajo trojčke.
|
|
|
|
RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! 25.10.2006 10:44:14
|
|
|
|
triša
|
Zara ne boš verjela jaz delam v vrtcu pa nimamo placa, da bi lahko malo v aprilu dala v vrtec. Žalostno da ni kaj, zato bomo morali varuško dobiti. Pa se ti ne bi finančno bolj splačalo kakšno varuško najeti,glede na to da imaš tri, pa vrtec je tako drag? Za tri bi te verjetno drago pršlo.
|
|
|
|
RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! 26.10.2006 16:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo preračunaj, koliko bi plačala vrtec in koliko varuško. Če vrtca ne boš dobila, pa se prijavi na listo na vrhu tega foruma, verjetno se ti bo katera oglasla. V vrtec Jadvige Golež hodi moj otrok in je res, da imajo tam dvojčke v jaslicah. Trojčkov še nisem videla.
|
|
|
|
RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! 26.10.2006 19:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaslice na Studencih so tudi do fula polne. Jaz bom zdaj sicer sprostila 1 mesto v najmanjši skupini, samo to ti verjetno ne pomaga preveč. Probaj res privat najt.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?