Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

zara3 -> Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (25.10.2006 10:04:29)

Lep pozdrav!
Moje trojčke sem vpisala ob uradnem vpisu v mesecu maju v vrtec v Mariboru. Ker sem jih vpisala za jan 07 so žal skupine že zasedene, tako da v željeni vrtec žal ne moremo. Dali so mi tri vrtce, kjer naj bi še sprejemali otroke in so tudi vsi zasedeni. Poklicala sem tudi še približno 10 vrtcev v MBju in okolici in žal nič. Ne vem kaj naj storim. Otroci morajo januarja nujno v vrtec saj mi preneha porodniška.
Pozna mogoče kdo kakšen vrtec v MBju ali okolici kjer bi sprejeli moje tri malčke v varstvo? Pozna mogoče kdo tudi kakšno dobro varuško, ki bi bila pripraavljena paziti otroke?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!

amadeusa -> RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (25.10.2006 10:11:19)

Probaj poklicat v vrtec Jadvige Golež na Cesto zmage. Tam sem vidla, da imajo trojčke.

triša -> RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (25.10.2006 10:44:14)

Zara ne boš verjela jaz delam v vrtcu pa nimamo placa, da bi lahko malo v aprilu dala v vrtec. Žalostno da ni kaj, zato bomo morali varuško dobiti.
Pa se ti ne bi finančno bolj splačalo kakšno varuško najeti,glede na to da imaš tri, pa vrtec je tako drag? Za tri bi te verjetno drago pršlo.

bskrle -> RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (25.10.2006 12:09:34)

Tudi jaz mislim, da do sept. najemi raje kakšno varuško, bo cena verjetno podobna kot za vrtec, daj oglas na pedagoško fakulteto.

Anonimen -> RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (26.10.2006 16:05:48)

Malo preračunaj, koliko bi plačala vrtec in koliko varuško. Če vrtca ne boš dobila, pa se prijavi na listo na vrhu tega foruma, verjetno se ti bo katera oglasla.

V vrtec Jadvige Golež hodi moj otrok in je res, da imajo tam dvojčke v jaslicah. Trojčkov še nisem videla.

Anonimen -> RE: Ne dobimo vrtca za trojčke!!! (26.10.2006 19:12:07)

Jaslice na Studencih so tudi do fula polne. Jaz bom zdaj sicer sprostila 1 mesto v najmanjši skupini, samo to ti verjetno ne pomaga preveč.

Probaj res privat najt.

Stran: [1]