Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 14.9.2011 23:17:39
|
|
|
|
aknela123
|
hmmm... je že katera razmišljala o tem?
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 9:58:29
|
|
|
|
štrumfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 hmmm... je že katera razmišljala o tem? ne
< Sporočilo je popravil štrumfek -- 15.9.2011 10:05:56 >
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:01:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mislm.... kaj pa bi ti rada čutila? obliko? relief? mastnost?
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:05:42
|
|
|
|
štrumfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mislm.... kaj pa bi ti rada čutila? obliko? relief? mastnost?
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:15:11
|
|
|
|
ronja
|
Ne vem, če je normalno, je pa škoda, ker je fajn občutek . Probaj natrenirat keglove vaje, če boš stisnila mišice, ga boš verjetno čutila, razen če je tvoj fant res kak mikro primerek.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:19:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ronja, pa saj ga čuti. me pa res zanima kaj lahko poleg pritiska čutiš, ko ga maš notri na stand by.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:26:55
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:47:00
|
|
|
|
ronja
|
me pa res zanima kaj lahko poleg pritiska čutiš, ko ga maš notri na stand by Haha, ne vem, kaj točno je mislila in po pravici povedano nisva prav pogosto v tem položaju na stand by - če že, potem takrat, ko poslušava, če se je kira mala zbudila in takrat nisem tok na to pozorna, ker pač napeto poslušam, ali imava srečo, da se nič ne sliši ali bo nekaj glihkar prilomastilo k nama in bova na stand by .
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:55:49
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja me pa res zanima kaj lahko poleg pritiska čutiš, ko ga maš notri na stand by Haha, ne vem, kaj točno je mislila in po pravici povedano nisva prav pogosto v tem položaju na stand by - če že, potem takrat, ko poslušava, če se je kira mala zbudila in takrat nisem tok na to pozorna, ker pač napeto poslušam, ali imava srečo, da se nič ne sliši ali bo nekaj glihkar prilomastilo k nama in bova na stand by . mi imamo alarm, joj , da vam ne povem kakšnega
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:56:04
|
|
|
|
mateyka
|
to je imo zato, ker ima sproščene mišice, ko ga ma notri. keglove vaje je treba trenirat, kot ronja pravi če pomisliš - če vtakneš palčko za čiščenje ušes v uho in jo tam pustiš, kaj čutiš? verjetno res samo pritisk tukaj je podobno - če ne mrdaš in imaš sproščene mišice, ne čutiš bogve kaj
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 10:58:35
|
|
|
|
ronja
|
mi imamo alarm, joj , da vam ne povem kakšnega Dej, povej, da se mal nasmejem!
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:02:01
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mi imamo alarm, joj , da vam ne povem kakšnega Dej, povej, da se mal nasmejem! spomni me, ti povem, ko prideš dol....da ne bi slučajno mi vzela patent
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:03:13
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka če pomisliš - če vtakneš palčko za čiščenje ušes v uho in jo tam pustiš, kaj čutiš? verjetno res samo pritisk tukaj je podobno - skoraj isti filing
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:14:53
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: mateyka če pomisliš - če vtakneš palčko za čiščenje ušes v uho in jo tam pustiš, kaj čutiš? verjetno res samo pritisk tukaj je podobno - skoraj isti filing Pa saj logično, da ko ga imaš na stand-by notri, da ne čutiš skoraj nič. Saj tampon imamo tudi not na stand-by in ga nič ne čutim .
< Sporočilo je popravil Petka09 -- 15.9.2011 11:15:29 >
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:17:17
|
|
|
|
ronja
|
Face ste Pa saj logično, da ko ga imaš na stand-by notri, da ne čutiš skoraj nič. Saj tampon imamo tudi not na stand-by in ga nič ne čutim No, mal pa je razlike v velikosti... dolžini, debelini,... mislim, ne moreš ga glih tko odmislit ko tampon, no!
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:18:56
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Face ste Pa saj logično, da ko ga imaš na stand-by notri, da ne čutiš skoraj nič. Saj tampon imamo tudi not na stand-by in ga nič ne čutim No, mal pa je razlike v velikosti... dolžini, debelini,... mislim, ne moreš ga glih tko odmislit ko tampon, no! zakaj že ne?
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:19:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ojej, to pa je ena bolj zabavnih tem v zadnjem času.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:21:32
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, glej opis zgoraj - dimenzije, pa toplota, pa vse skup... ne moreš kr odmislit, no, vsaj jaz ne - vsaj tega, ki ga uporabljam (nisem mogla napisat svojega, ker moj glih ni, ne... pa ne vem, kako naj napišem, ker se vse, kar mi pade na pamet, sliši skrajno trapasto )... Če bi bil tak ko tampon bi pa verjetno komot odmislila . Sori, sva lih včeraj gledala South park epizodo, kjer ugotovijo, od kod moškim "anger issues"... Pa še ful mata pointa (kot vedno, sotuh park rules!)
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:21:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma kaaaaaj ne???? isto je tampon, kot pimpek.....edino pritisk raste sorazmerno z velikostjo. mali pimpek - mali pritisk velik pimpek - velik pritisk simpl matematika
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:22:54
|
|
|
|
ronja
|
isto je tampon, kot pimpek... Punce, smilite se mi - kaj mate ve to ene čudne fante doma . PS: a so ful pogosto jezni na cel svet?
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:23:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
govorim izključno o pritisku. da me ne boste okronale za ice queen
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:24:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ronja, moj oddaja super pritisk..... nč bat.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:27:21
|
|
|
|
HHH
|
Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa...
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:31:30
|
|
|
|
Kika99
|
svašta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?