Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:38:13
|
|
|
|
neža76
|
Punce živjo,:) minilo je kar nekaj tednov kar me ni bilo tu gori, z vami! Vam povem, da sem vas močno pogrešala! Pa nekako nisem imela ne moči in ne volje, da se vam oglasim! Naj na kratko razložim! V službi sem delala kot norec, kljub rjavim izcedkom, vse do dne ko je pritekla neka roza tekočina in to kar precej!! Takoj sem letela h G, ki mi je dan na bolniško in rekel, da se naj ne veselim preveč, da je veliko spalvov in da morava počakati kaj in kako! No in potem to grozno čakanje!!:zmeden::zmeden: Potem pa pride nedelja, dan pred mojim Roj. dnevom in se iz mene ulije kri!! Vsa panična se preoblečem in odpeljejo me na urgenco!! Tam me pregledajo, ugotovijo da je nosečnost še vedno prisotna in da naj počivam! Tako je minil še en teden in zopet je bil pregled pri G! Med tem časom pa sem tri dni krvavela, kasneje pa sem ves čas imela rjave izcedke! G je ravno tako kot na urgenci ugotovil, da nosečnost še vedno je, vendar morava počakati še 14 dni!!!:zmeden::zmeden: Uh kako se mi je vleklo!! No pa sem dočakala današnji dan! Moja pikica je zrasla, ima 2 cm, srček lepo utripa, vidijo se nogice in rokice! To me je pomirilo! Dobila sem novo voljo in nov zagon!! Tako punce, to bi bilo na kratko vse! Pogrešala sem vas, upam da je z vsemi vami vse ok in da je veliko novih srečk nosečk!! Grem malo prebrskat forum!! Neža76:metulj:
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:44:02
|
|
|
|
Urša76
|
ojla, nežica! ful vesela, da si spet tuki & da je z :duda: vse OK! lp, urša
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:47:56
|
|
|
|
onja
|
Neža 76, pozabi na službo in se čuvaj!!! Vse dobro ti želim.:rozica: Onja
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:48:58
|
|
|
|
pupika
|
Neža76 pozdravljena in dobrodošla spet nazaj. Kako sem bila vesela zate, da se je vse v redu izteklo in da je tvoja :duda:zdrava. :angel::angel::angel::angel:za tebe in tvojo pikico.
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Vau, imaš pa odločno bitjece v sebi. Čuvaj se in vse bo še v redu. Čestitke!
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:54:52
|
|
|
|
Neža81
|
Neža76, naj te :angel::angel::angel: čuvajo! Neža
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 12:55:41
|
|
|
|
BONI*
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo: Sem vesela, da je s tvojo :duda: vse vredu. si pa kar predstavljam tvojo grozo in to neskončno čakanje na to pomirjajočo novico. Želim ti lepo nosečnost! Lp, Boni
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 13:16:10
|
|
|
|
anadejka
|
Jooooj Neža ful me je ganila tale tvoja zgodba.Smrk.Vidiš pa se le kdaj vse dobro konča.Veseli me da tvoja pikica vztrajno raste in da je z njo vse uredu in vama obema želim veliko zdravja!!!!:miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 13:19:53
|
|
|
|
Natka1
|
Neža, super. Zdaj pa le pazi nase in svojo :duda: . Vso srečo ti želim tudi naprej. :pujs::rozica: . Natka
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 13:24:35
|
|
|
|
saba
|
Neža76 čestitke in predvsem čestitke tvoji pikici, ki je tako močna meni se je avgusta letos dogajalo isto, 3 tedne ležala doma ,potem pa močna krvavitev, v bolnico in srčka ni bilo več. lepo je brati, da tudi ob takih situacijah se pikica obdrži veliko sreče in predvsem veselja lp saba
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 15:31:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jst ti pošiljam :angel::angel::angel:!!! Tinka
|
|
|
|
Neža76 se vam javlja...... 10.11.2004 19:33:03
|
|
|
|
Anitka
|
Joj NEŽA, sem vesela zate. Zdaj le čuvaj sebe in :duda: in pošiljam vama še četo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Anitka:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?