neža76 -> Neža76 se vam javlja...... (10.11.2004 12:38:13)
|
Punce živjo,:) minilo je kar nekaj tednov kar me ni bilo tu gori, z vami! Vam povem, da sem vas močno pogrešala! Pa nekako nisem imela ne moči in ne volje, da se vam oglasim! Naj na kratko razložim! V službi sem delala kot norec, kljub rjavim izcedkom, vse do dne ko je pritekla neka roza tekočina in to kar precej!! Takoj sem letela h G, ki mi je dan na bolniško in rekel, da se naj ne veselim preveč, da je veliko spalvov in da morava počakati kaj in kako! No in potem to grozno čakanje!!:zmeden::zmeden: Potem pa pride nedelja, dan pred mojim Roj. dnevom in se iz mene ulije kri!! Vsa panična se preoblečem in odpeljejo me na urgenco!! Tam me pregledajo, ugotovijo da je nosečnost še vedno prisotna in da naj počivam! Tako je minil še en teden in zopet je bil pregled pri G! Med tem časom pa sem tri dni krvavela, kasneje pa sem ves čas imela rjave izcedke! G je ravno tako kot na urgenci ugotovil, da nosečnost še vedno je, vendar morava počakati še 14 dni!!!:zmeden::zmeden: Uh kako se mi je vleklo!! No pa sem dočakala današnji dan! Moja pikica je zrasla, ima 2 cm, srček lepo utripa, vidijo se nogice in rokice! To me je pomirilo! Dobila sem novo voljo in nov zagon!! Tako punce, to bi bilo na kratko vse! Pogrešala sem vas, upam da je z vsemi vami vse ok in da je veliko novih srečk nosečk!! Grem malo prebrskat forum!! Neža76:metulj:
|
|
|
|