|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naslonjalo za vrat
23.4.2005 11:02:34   
Mojca20
Mene pa zanima kje se lahko kupi to naslonjalo od Deuterja?

http://www.deuter.com/cms/front_content.php?client=1&lang=1&parent=&subid=&idcat=65&idart=153&idside=&webgrab_path=http://www.deuter.com/catalog/product_info.php?cPath=3_14&products_id=101
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naslonjalo za vrat
23.4.2005 13:30:02   
Gina
A si vprašala Boštjana, ki tukaj sodeluje včasih? On ti bo zihr lahko pomagal.:bravo:

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naslonjalo za vrat
23.4.2005 19:09:21   
brbra
Ojla
Mi smo ga ravno v petek dobili in seveda nam ga je zrihtal Boštjan:bravo:Stvar je kar ok samo našemu Anžetu se to zdi bolj igrača in si ga non stop dol staviin vrti okrog vratu- ne vem če ga bomo kaj namensko ponucali.
Mi smo ga čakali, ker ga ni bilo dobavljenega skupaj z nahrbtnikom.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naslonjalo za vrat
23.4.2005 19:21:14   
Jančika_
Brbra, kaj misliš, bi se dalo to naslonjalo nadomestiti s tisto zadevo, ki se uporablja v avtu za okoli vratu, da tamalim glava ne pade na stran? Sprašujem te zato, ker si edina, za katero vem, da ima naslonjalo.

Mi imamo nahrbtnik Jack Wolfskin, naslonjala ni bilo zraven, pa kolikor sem gledala na netu (tudi tega od Deuterja) se mi je zdelo, da bi mogoče lahko uporabila kar ono zadevo, ki jo lahko kupim recimo v BC.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naslonjalo za vrat
23.4.2005 22:54:27   
andrejaz
Mogoče poskusi najprej preko Boštjana ali pa trgovini K2 alpinist v Ljubljani - tam tudi prodajajo Deuterjeve nahrbtnike. Pa mislim da jih ima tudi Vele Domžale.

Mi imamo našega Deuterja sicer brez te opore za vrat. A je ta opora za vrat res tako v redu stvar? A se otrok kaj bolj poti v vrat?

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naslonjalo za vrat
24.4.2005 9:02:50   
Gina
Jaz bom tudi malemu dala tisto naslonjalo za vrat, ki ga imamo za v avto. Sporočim, kako je, čim ga bomo uporabili.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naslonjalo za vrat
24.4.2005 10:05:11   
Jančika_
Super, Gina! Po moje bo šlo.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naslonjalo za vrat
24.4.2005 20:00:05   
brbra
Ja Jančika brez problema uporabiš naslonjalo za vrat, ker je stvar skoraj enaka. Tega od Deuterja se ne da v Slo dobit vsaj zdi se mi, da je Boštjan napisal da ni imel uvoznik še niti enega, zato smo morali čakat da pride v skladišče.8)
Ni pa to nobena ekstra stvar tako da se komot uporabi oporo za avto:bravo:To bi tudi sama naredila, če se ne bi dalo Deuterjevega zrihtat:)-

lp

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naslonjalo za vrat
24.4.2005 20:22:48   
Jančika_
Brbra, hvala, bom pa res kar onega uporabila, itak ga bomo rabili za v avto, ta teden maleckega selimo iz lupinice.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.