Naslonjalo za vrat (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Mojca20 -> Naslonjalo za vrat (23.4.2005 11:02:34)

Mene pa zanima kje se lahko kupi to naslonjalo od Deuterja?

http://www.deuter.com/cms/front_content.php?client=1&lang=1&parent=&subid=&idcat=65&idart=153&idside=&webgrab_path=http://www.deuter.com/catalog/product_info.php?cPath=3_14&products_id=101

Gina -> Naslonjalo za vrat (23.4.2005 13:30:02)

A si vprašala Boštjana, ki tukaj sodeluje včasih? On ti bo zihr lahko pomagal.:bravo:

brbra -> Naslonjalo za vrat (23.4.2005 19:09:21)

Ojla
Mi smo ga ravno v petek dobili in seveda nam ga je zrihtal Boštjan:bravo:Stvar je kar ok samo našemu Anžetu se to zdi bolj igrača in si ga non stop dol staviin vrti okrog vratu- ne vem če ga bomo kaj namensko ponucali.
Mi smo ga čakali, ker ga ni bilo dobavljenega skupaj z nahrbtnikom.

Jančika_ -> Naslonjalo za vrat (23.4.2005 19:21:14)

Brbra, kaj misliš, bi se dalo to naslonjalo nadomestiti s tisto zadevo, ki se uporablja v avtu za okoli vratu, da tamalim glava ne pade na stran? Sprašujem te zato, ker si edina, za katero vem, da ima naslonjalo.

Mi imamo nahrbtnik Jack Wolfskin, naslonjala ni bilo zraven, pa kolikor sem gledala na netu (tudi tega od Deuterja) se mi je zdelo, da bi mogoče lahko uporabila kar ono zadevo, ki jo lahko kupim recimo v BC.

andrejaz -> Naslonjalo za vrat (23.4.2005 22:54:27)

Mogoče poskusi najprej preko Boštjana ali pa trgovini K2 alpinist v Ljubljani - tam tudi prodajajo Deuterjeve nahrbtnike. Pa mislim da jih ima tudi Vele Domžale.

Mi imamo našega Deuterja sicer brez te opore za vrat. A je ta opora za vrat res tako v redu stvar? A se otrok kaj bolj poti v vrat?

Gina -> Naslonjalo za vrat (24.4.2005 9:02:50)

Jaz bom tudi malemu dala tisto naslonjalo za vrat, ki ga imamo za v avto. Sporočim, kako je, čim ga bomo uporabili.

Jančika_ -> Naslonjalo za vrat (24.4.2005 10:05:11)

Super, Gina! Po moje bo šlo.

brbra -> Naslonjalo za vrat (24.4.2005 20:00:05)

Ja Jančika brez problema uporabiš naslonjalo za vrat, ker je stvar skoraj enaka. Tega od Deuterja se ne da v Slo dobit vsaj zdi se mi, da je Boštjan napisal da ni imel uvoznik še niti enega, zato smo morali čakat da pride v skladišče.8)
Ni pa to nobena ekstra stvar tako da se komot uporabi oporo za avto:bravo:To bi tudi sama naredila, če se ne bi dalo Deuterjevega zrihtat:)-

lp

Jančika_ -> Naslonjalo za vrat (24.4.2005 20:22:48)

Brbra, hvala, bom pa res kar onega uporabila, itak ga bomo rabili za v avto, ta teden maleckega selimo iz lupinice.

Stran: [1]