Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 25.4.2005 12:36:52
|
|
|
|
balaena
|
naj ti tiste, ki ga uporabljajo povejo se to, kako se naklon nastavlja. ne spomnim se cisto dobro, ampak ko sem v trovini to gledala, se mi zdi, da je tako nekako na trakec (ne na tisti mehanizem kot obicajno). lahko pa da sem zamesala. ce je na trakec, ki ga prilagajas, potem je verjetno mozen vsak naklon, ki si ga zmislis?
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 25.4.2005 12:38:37
|
|
|
|
balaena
|
aja, pa ko boste ravno odgovarjale, tiste ki bolj poznate ta model. mene bi se zanimalo, kako je s tem varnostnim lokom spredaj. ta vozicek ga nima, ne. pa ne vem, ali obstaja kaksna moznost, da se ga namesti vseeno ali ne? lpb
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 25.4.2005 13:27:35
|
|
|
|
Magi*
|
za nakoln vem, da se da regulirati, ampak kako pa še ne vem. varnostnega obroča ni in se ga ne da gor dat. otroka se not pripne z varnostnim pasom.
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 25.4.2005 13:53:55
|
|
|
|
Mojca P.
|
Tinna ima speedy-ja in je njen zrihtal varnostni lok kar sam. Lahko pogledata v njenem albumu (Luka 5 mesecev).:rozica: Ja, vprasanje pa ostaja isto. V kaksne pozicije se lahko nastavi naslonjalo?
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 26.4.2005 8:22:25
|
|
|
|
cinca
|
Živjo! Naslon se regulira z trakom, ki je zadaj, tako da lahko sama odmerjaš naklone. Varnostnega loka žal ni, kar me je sicer odvračalo od nakupa, vendar sedaj, ko uporabljamo voziček ga niti ne pogrešamo. Je zelo vredu, ni pa popoln!
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 26.4.2005 15:43:05
|
|
|
|
Margareta
|
Jaz imama tudi speedi sx, zanima me, a ste ga uprabljale skupaj z lupinico maxi cosi, oz ali ga boste uporabljale z lupinico, ali boste kupovale kosaro? Jaz se zdaj ne vem. :zmeden: Sicer sem si kupila lupinico, pa tudi prodajalke so mi rekle, da za poleti ne rabim kosare, ampak me malo bega, kaj bom pa poleti, ko bo vroce in bo sonce sijalo direktno na tiste male nogice? Sicer vem, da ga po najvecji vrocini tako ne bom vozila, pa vseeno, drobizek bo cisto nezasciten. Aja, glede naslonjala, ne da se ga cisto spustit - se mi zdi.
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 26.4.2005 19:37:52
|
|
|
|
Mojca P.
|
Bom kar sama sebi odgovrila, ker sem sla vozek v Baby center gledat (ce bi katero isto zanimalo). Naslonjalo pri speedy sx je prilagodljivo (nastavlja se z nekim trakom zadaj). Sicer se ne spusti popolnoma vodoravno, mu pa ne manjka dosti. zdi se mi simpaticen za otrocke, ki ze sedijo (po 6 mesecih), pa se vedno radi v vozeku zadremajo, saj pri njih ze ni vec tako zelo pomembno, da spijo strogo vodoravno.:rozica:
|
|
|
|
Naslon pri Quinny speedy sx 28.4.2005 10:16:30
|
|
|
|
Tinna
|
Sem šele danes zasledila debato. No sej večino ste si že same odgovorile. Meni je voziček super. Res pa je, da smo ga začeli uporabljat, ko je bil Luka star štiri mesece in pol - torej samo športni del. Za drugega :duda: bom pa sigurno dokupila košaro Dreami, ker se mi zdi, da je boljše če dojenček leži ravno še posebej, če greš na dolg sprehod. Prijatelca pa mi je rekla, da je njej pediatrinja rekla, da se otrok pa tudi že od rojstva naprej vozi v lupinici, ker je pokrčen ravno tako kot je bil v maternici. Torej Margareta mislim, da je tvoja odločitev kako boš :duda: prevažala.:) Šprotnega dela pa ne moreš uporabljati od rojstva, ker se ne da v popolnoma ležeči položaj je pa res čisto malo dvignjen tako, da za večjega dojenčka je super. Gre pa v več položajev - kolikor želiš nategniti vrvico. No nam je voziček res zakon edino dve pomanjkljivosti je imel (kar se tiče moje uporabnosti): - to, da se naslon ni dal čisto v sedeči polažaj - a sem sama popravila tako, da sem kupla enak črn trak, kot originalen in sponke ter ga pripela na obe štangi. Ko pa želim spustiti, da Luka zaspi pa samo odprem sponkico in je. - in druga je bla ta da ni imel varovala. Čeprav to niti ni pomanjkljivost saj je drgač :duda: boljše zaščiten, ker je privezan s pasovi. Se pa včasih Luka rad naprej nagne in se za tisto varovalo prime ali pa ko leži nogice gor daje. To "pomankljivost" pa smo rešili tako, da smo v BC kupli nek neoriginalen lok, ki se da pritrditi na voziček pa čeprav je ožji smo ga samo malček razširili in je šlo gor in je zdej kot original trden. Tako, da imamo zdej popolen voziček. :)-:)- Zelo je lahek, lepo se vozi in super se spravi. Meni gre v majhen avto brez, da bi karkoli dol snela - pa tudi zdej ko smo namontirali varovalo - le da mora bit zdej naslon za nogice obvezno spuščen. Ravno včeraj sem probala od prijatelce voziček - ima pa Babe Comfort Everest- ampak sej mora preden ga da v avto dat strehico in varovalo pa še obe kolesi dol.:zmeden::zmeden::zmeden: Res je lep ampak praktičnost pa tudi nekaj pomeni. No vsak ve zase in mi vemo, da je naš Speedy superca .:)-:)-:)-:)- :)-:)- Fanj nakup želim vsim mamicam. :rozica: LP :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.