Tinna -> Naslon pri Quinny speedy sx (28.4.2005 10:16:30)
|
Sem šele danes zasledila debato. No sej večino ste si že same odgovorile. Meni je voziček super. Res pa je, da smo ga začeli uporabljat, ko je bil Luka star štiri mesece in pol - torej samo športni del. Za drugega :duda: bom pa sigurno dokupila košaro Dreami, ker se mi zdi, da je boljše če dojenček leži ravno še posebej, če greš na dolg sprehod. Prijatelca pa mi je rekla, da je njej pediatrinja rekla, da se otrok pa tudi že od rojstva naprej vozi v lupinici, ker je pokrčen ravno tako kot je bil v maternici. Torej Margareta mislim, da je tvoja odločitev kako boš :duda: prevažala.:) Šprotnega dela pa ne moreš uporabljati od rojstva, ker se ne da v popolnoma ležeči položaj je pa res čisto malo dvignjen tako, da za večjega dojenčka je super. Gre pa v več položajev - kolikor želiš nategniti vrvico. No nam je voziček res zakon edino dve pomanjkljivosti je imel (kar se tiče moje uporabnosti): - to, da se naslon ni dal čisto v sedeči polažaj - a sem sama popravila tako, da sem kupla enak črn trak, kot originalen in sponke ter ga pripela na obe štangi. Ko pa želim spustiti, da Luka zaspi pa samo odprem sponkico in je. - in druga je bla ta da ni imel varovala. Čeprav to niti ni pomanjkljivost saj je drgač :duda: boljše zaščiten, ker je privezan s pasovi. Se pa včasih Luka rad naprej nagne in se za tisto varovalo prime ali pa ko leži nogice gor daje. To "pomankljivost" pa smo rešili tako, da smo v BC kupli nek neoriginalen lok, ki se da pritrditi na voziček pa čeprav je ožji smo ga samo malček razširili in je šlo gor in je zdej kot original trden. Tako, da imamo zdej popolen voziček. :)-:)- Zelo je lahek, lepo se vozi in super se spravi. Meni gre v majhen avto brez, da bi karkoli dol snela - pa tudi zdej ko smo namontirali varovalo - le da mora bit zdej naslon za nogice obvezno spuščen. Ravno včeraj sem probala od prijatelce voziček - ima pa Babe Comfort Everest- ampak sej mora preden ga da v avto dat strehico in varovalo pa še obe kolesi dol.:zmeden::zmeden::zmeden: Res je lep ampak praktičnost pa tudi nekaj pomeni. No vsak ve zase in mi vemo, da je naš Speedy superca .:)-:)-:)-:)- :)-:)- Fanj nakup želim vsim mamicam. :rozica: LP :sloncek:
|
|
|
|