jasnika
|
Pozdravljeni, bom kar tukaj odprla temo, se vas več tukaj nahaja,... Torej,...sin hodi v vrtec in je star3,5 let, letos je prešel v vrtcu v večjo skupini, do sedaj ni bilo nobenih težav,..danes pa me kliče vzgojiteljica iz vrtca in mi pove, da se je sin skregal e enim fantkom in ga je moj sin potisnil, ta fantek pa ga je pokrampal in sem rekla, ja da mi je žal ampak da kaj pa naj , da se pač zgodi ne,.. In potem še začne vzgojiteljica, da kak je ful poreden, da noče delit igrač, da se tepe, da je živahen,...skratka popljuvala ga je do konca v petih minutah, in kak smo mi kaj doma-HALOOOO, pa kake kazni mu dajemo in tako,...Torej NIKOLI ne zagovarjam svojega otroka po nepotrebnem, ampak to se mi zdi m alo preveč,..doma imam še hčerko ki je stara 9 let in seveda se kdaj stepeta,...kaznujemo pa ga tako da ko je poreden da ga pošljem v sobo na posteljo in je to to,..in preidem po sina sedaj v vrtec min srečam mamico od fantka ki je mojega sina pokšampal in se sevda mamica opravičuje in tako,....jaz pač gledam na to da se pač zgodi,kaj jan, enkrat en enkrat drugi , in mamico vprašam če jo je klicala vzgojiteljica da je nejn sin enega pokrmpal in je mi,...mislim zakaj pa je pol mene klicala, da jih je moj sin dobil Saj se razumemo ne zagovarjam za vsako ceno svojega otroka, ampak,... Tudi sedaj ko je začel sin hodit v večjo skupino, govori zelo grde besede, ki jih prej ni in so pri nas STROGO PREPOVEDANE, pa nismo neka idealna družina, ampak so stvari, ki pa niso dovoljene!! Nato mi vzgojiteljica reče da naju z možem pričakuje na sestanku, seveda boma šla, prej pa je bila v vrtcu pomočnica in jo samo malo potopšam kaj je tak problematičnega pr mojem sinu, in sploh ni hotela govorit o tem, pa sem ji rekla da nevem zakaj so tak skrivnostni sedaj, pa je rekla da se bomo vse pogovorili,... Trorej da poenostavim, moj sin je star3,5 let, se včasih stepe v vrtcu,, je živahen in ne posoja igrač,...ALI JE TO TAKO ZELO NAROBE hVALA ZA MNENJA IN KER STE ME BRALI LP Jasna