|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nas piscancek :)))
10.2.2005 9:39:35   
dory
Sva ravno iz posvetovalnice...tamaj je velik 81cm in tehta borih 8500g...je nazadoval v tezi,ker gospodic nic vec noce jest...in ce bi se tkole nadaljevalo se neki casa se morava pridet pokazat:zmeden:...zdej pa rabim nasvet,kako dopovedat tamalmu da je hrana ful dobra in da on to res rabi:zmeden:...ce bi bil vsaj mal po mamici tega ne bi blo :)-

Neposredna povezava do sporočila: 1
10.2.2005 9:47:14   
Lunca1
Poskusi z bolj kalorično hrano:)-, saj veš tortice, pa čips. Saj se hecam, ampak redi pa definitivno.:)-:)-:)- Koliko je pa imel na zadnjem pregledu? Imam jaz podoben problem, ker tamala vedno manj je, čeprav je zdajle brez problema zmazala 110 ml.:bravo::bravo::bravo:

Maj ubogaj mami in papaj9nebesa.

Lp Lunca

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2005 9:48:35   
Anonimen
O, Teja, je pa zelo velik! Moj je bil toliko (pa je bil rojen s 57 cm) pri enem letu - 80 cm. Po moje je izgubil na teži zato, ker vse porabi za rast. Izgleda. Ma ne vem, če je pridobivanje na teži res tako pomebno, potem bi otroka lahko hranil skozi s hrano, ki jo ima pač najraje in bi lepo pridobival na tećži. Ampak nazadnje ne bi jedel nič drugega več, kot samo to. To pa seveda tudi ni dobro. Tako da tole pridobivanje na teži je po moje lahko dvorezen meč. Lahko pa mogoče poskusiš s kakšnim sirupom za pospeševanje apetita.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2005 9:51:22   
TARA in MAJ
O mali frajar je pa velik pa tud teža je vredu pravi maneken.Glede hrane je tud pri nes včasih težko pridejo pa dnevi ko bi kar naprej nekaj jedu.Če bo pa vsaj malo po mamici pa bo ostal pravi lepotec saj je mami prav čedna baba;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2005 9:56:30   
Anonimen
teja saj smo v istem obdobju tudi mi imeli isti problem.In ko smo se šli čez dva meseca spet pokazat in stehtat je bilo videt napredek.Saj veš,da vse živo mame preizkušamo,pa sva z Katjo tamalemu poskusile z Pikovit sirupom.Zaenkrat deluje,apetita ima več tudi več je,le občasno si sam vzame dan dva posta in noče jesti:)-Pa mu večkrat na dan ponudi morda bo pojedel po žličko dve,do večera se bo nabralo.A si že ugotovila njegovo priljubljeno jed?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2005 10:53:16   
viv_
Joj teja. da bi se meni enkrat zgodilo da ne bi hotla jest... Tako je pa prva beseda zjutraj am-am, pa zadnja pred spanjem am-am, pa bohnedej na koga vidi ko je, ali pa da kje vidi kakšne piškote, palčke... No ja, če pa ni nič pametnega nikjer se pa sigurno v kuhinji na tleh najde kakšna drobtina am-am.

Včasih me s telim am-am prav spravi ob živce!

In posledica tega je da je baba in pol - pri 13 mesecih ima okrog 82 cm in 13 kg.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2005 10:55:52   
ZARA
oj teja,ja hudo no...
Evo jst sem bla glih vcerej in tamala tehta 7870g,velika je pa 74cm...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2005 11:02:04   
Anonimen
Ja lej jih no... midve sva bile pa zjutraj :(( in smo se zgrešil :((

Tudi Ana je mal ostala zadej v teži, je prava suhica, 75 cm in 8,6 kg. Ampak dr. je rekla da je super, zdrava in energična. Ni pa je cepila, ker sva družno odkrili na hrbtu vodeno pikico in dr. cvika da niso norice. Jejžeš!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2005 11:02:56   
viv_
Meta. ful je pikastih... Razsajajo tele norice!

Ja Ani bo navijačica naša bo pa košarkašica :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2005 11:10:45   
Amai
A pri vas imate sistematske preglede kljub tem virozam? Pri nas na veliko odpovedujejo preventivne preglede zdravih otrok, tako da sva z našim naročena šele za prvi rojstni dan - pa ravno na rojstni dan! Mene sicer tudi malo skrbi, kako je s težo, ker tudi naš gospodič ne pospravi dol več kot tri žličke, pol ga moram v naročje vzet pa sprejme mogoče še eno, pol greva pred TV pa ga pretentam mogoče še za eno...;)Sem bila pa zadnjič tolk užaljena, ko sva bila pri naših na kosilu in je mali pojedel poln krožnik juhe, pa še krompirja malo pa še češpljev cmok je probal:)- Očitno mami ne zna prav kuhati, babi je pa zakon :zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2005 11:51:29   
kimi
teja. sam je pa fulčl velik moj ima samo 74 cm

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2005 11:51:57   
kimi
full sem mislila ne fulčl

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2005 11:53:38   
dory
Ejo viv a mal zamenjamo...jest bi bla najbolj srecna,da bi tamal tkole ze dan zacel z am-am :)

Drgac pa res ne vem,ocitno res porabi za visino...zdej vsaj vem,da je nas :):)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2005 12:07:15   
Pia73
teja. jaz ti tudi priporočam kak sirup za apetit. Kar v lekarni vprašaj, kaj vse nudijo,...

Moj pa že od nekdaj samo je in je in je,....po mamici,...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.2.2005 12:09:22   
dory
ko bi bil moj vsaj malo po mamici,bi tudi mal vec jedel...bom sla res mal vprasat za kak sirup...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?