Nas piscancek :))) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 9:39:35)

Sva ravno iz posvetovalnice...tamaj je velik 81cm in tehta borih 8500g...je nazadoval v tezi,ker gospodic nic vec noce jest...in ce bi se tkole nadaljevalo se neki casa se morava pridet pokazat:zmeden:...zdej pa rabim nasvet,kako dopovedat tamalmu da je hrana ful dobra in da on to res rabi:zmeden:...ce bi bil vsaj mal po mamici tega ne bi blo :)-

Lunca1 -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 9:47:14)

Poskusi z bolj kalorično hrano:)-, saj veš tortice, pa čips. Saj se hecam, ampak redi pa definitivno.:)-:)-:)- Koliko je pa imel na zadnjem pregledu? Imam jaz podoben problem, ker tamala vedno manj je, čeprav je zdajle brez problema zmazala 110 ml.:bravo::bravo::bravo:

Maj ubogaj mami in papaj9nebesa.

Lp Lunca

Anonimen -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 9:48:35)

O, Teja, je pa zelo velik! Moj je bil toliko (pa je bil rojen s 57 cm) pri enem letu - 80 cm. Po moje je izgubil na teži zato, ker vse porabi za rast. Izgleda. Ma ne vem, če je pridobivanje na teži res tako pomebno, potem bi otroka lahko hranil skozi s hrano, ki jo ima pač najraje in bi lepo pridobival na tećži. Ampak nazadnje ne bi jedel nič drugega več, kot samo to. To pa seveda tudi ni dobro. Tako da tole pridobivanje na teži je po moje lahko dvorezen meč. Lahko pa mogoče poskusiš s kakšnim sirupom za pospeševanje apetita.

TARA in MAJ -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 9:51:22)

O mali frajar je pa velik pa tud teža je vredu pravi maneken.Glede hrane je tud pri nes včasih težko pridejo pa dnevi ko bi kar naprej nekaj jedu.Če bo pa vsaj malo po mamici pa bo ostal pravi lepotec saj je mami prav čedna baba;)

Anonimen -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 9:56:30)

teja saj smo v istem obdobju tudi mi imeli isti problem.In ko smo se šli čez dva meseca spet pokazat in stehtat je bilo videt napredek.Saj veš,da vse živo mame preizkušamo,pa sva z Katjo tamalemu poskusile z Pikovit sirupom.Zaenkrat deluje,apetita ima več tudi več je,le občasno si sam vzame dan dva posta in noče jesti:)-Pa mu večkrat na dan ponudi morda bo pojedel po žličko dve,do večera se bo nabralo.A si že ugotovila njegovo priljubljeno jed?

viv_ -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 10:53:16)

Joj teja. da bi se meni enkrat zgodilo da ne bi hotla jest... Tako je pa prva beseda zjutraj am-am, pa zadnja pred spanjem am-am, pa bohnedej na koga vidi ko je, ali pa da kje vidi kakšne piškote, palčke... No ja, če pa ni nič pametnega nikjer se pa sigurno v kuhinji na tleh najde kakšna drobtina am-am.

Včasih me s telim am-am prav spravi ob živce!

In posledica tega je da je baba in pol - pri 13 mesecih ima okrog 82 cm in 13 kg.

ZARA -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 10:55:52)

oj teja,ja hudo no...
Evo jst sem bla glih vcerej in tamala tehta 7870g,velika je pa 74cm...

Anonimen -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:02:04)

Ja lej jih no... midve sva bile pa zjutraj :(( in smo se zgrešil :((

Tudi Ana je mal ostala zadej v teži, je prava suhica, 75 cm in 8,6 kg. Ampak dr. je rekla da je super, zdrava in energična. Ni pa je cepila, ker sva družno odkrili na hrbtu vodeno pikico in dr. cvika da niso norice. Jejžeš!

viv_ -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:02:56)

Meta. ful je pikastih... Razsajajo tele norice!

Ja Ani bo navijačica naša bo pa košarkašica :)

Amai -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:10:45)

A pri vas imate sistematske preglede kljub tem virozam? Pri nas na veliko odpovedujejo preventivne preglede zdravih otrok, tako da sva z našim naročena šele za prvi rojstni dan - pa ravno na rojstni dan! Mene sicer tudi malo skrbi, kako je s težo, ker tudi naš gospodič ne pospravi dol več kot tri žličke, pol ga moram v naročje vzet pa sprejme mogoče še eno, pol greva pred TV pa ga pretentam mogoče še za eno...;)Sem bila pa zadnjič tolk užaljena, ko sva bila pri naših na kosilu in je mali pojedel poln krožnik juhe, pa še krompirja malo pa še češpljev cmok je probal:)- Očitno mami ne zna prav kuhati, babi je pa zakon :zmeden:

kimi -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:51:29)

teja. sam je pa fulčl velik moj ima samo 74 cm

kimi -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:51:57)

full sem mislila ne fulčl

dory -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 11:53:38)

Ejo viv a mal zamenjamo...jest bi bla najbolj srecna,da bi tamal tkole ze dan zacel z am-am :)

Drgac pa res ne vem,ocitno res porabi za visino...zdej vsaj vem,da je nas :):)-

Pia73 -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 12:07:15)

teja. jaz ti tudi priporočam kak sirup za apetit. Kar v lekarni vprašaj, kaj vse nudijo,...

Moj pa že od nekdaj samo je in je in je,....po mamici,...

dory -> Nas piscancek :))) (10.2.2005 12:09:22)

ko bi bil moj vsaj malo po mamici,bi tudi mal vec jedel...bom sla res mal vprasat za kak sirup...

Stran: [1]