Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 14:15:04
|
|
|
|
Mišni
|
Kaj je zdaj?
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 14:25:04
|
|
|
|
Hope2
|
Ne, uporabljam samo naravne začimbe (suhe ali sveže). Vsako posebi oz kombiniram. Ojačevalcev okusa pa ne rabim, ker se mi zdi da z začimbami, česnom, čebulo, gorčico, soljo, kako limonino lupino, vinom,,,,,,dobim okus, ki ga imava zelo rada.
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 15:16:31
|
|
|
|
uršika***
|
Sem žal privrženec Vegete
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 15:17:29
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ojačevalcev okusa pa ne rabim, ker se mi zdi da z začimbami, česnom, čebulo, gorčico, soljo, kako limonino lupino, vinom,,,,,,dobim okus, ki ga imava zelo rada. Ja pa saj ne rabim ojačevalca okusa, ravno tega ne maram. Jaz bi samo vse to, kar si naštela, v eni dozi. No, saj nekaj imam, pa me zanima, če še kaj drugega obstaja. No? Nivess mogoče? Naša kulinarika?
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 16:26:39
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Še tole http://www.tisocinendar.si/nomurub.php Ja, tole sem tudi že videla, ja. Kdo bi si mislil, da imajo to tam.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 16:50:21
|
|
|
|
Valentina
|
Sama uporabljam to je aromatizirana sol z ekološko pridelanimi zelišči (zelena, bazilika, timijan, koromač, koper, šetraj...) Poglej na oddelek z začimbami v večji štacuni. Moja je kupljena pri Francozu
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 17:26:25
|
|
|
|
Gina
|
V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud.
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 20:10:38
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud. Se podpišem. Tudi jaz uporabljam tole od alnature.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 21:06:18
|
|
|
|
darja72
|
Pa še ena. Torej preverjeno ok.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 21:10:54
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud. Ja, no to sem imela v mislih. Bom naslednjič tam kupila. Hvala, punce.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP 7 juh za hladne zimske dniTople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...
Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......