Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napihljiva igrača - polarni medved... 9.12.2009 7:29:24
|
|
|
|
Gordana-3
|
imajo jih v vsaki otroški trgovini, ampak bolj so to konjčeki ali nekaj njim podobnega.
|
|
|
|
RE: Napihljiva igrača - polarni medved... 9.12.2009 10:12:50
|
|
|
|
akin
|
Ok, hvala! Potem bom pa šla direkt tja vprašat. Ker sem iskala v BC in Pikapolonici v internetni trgovini, pa nisem nič našla. Verjetno, ker ne vem točnega imena... Videla tudi še nisem tam, tako da sem mislila, da je treba tole it kam posebej iskat.
|
|
|
|
RE: Napihljiva igrača - polarni medved... 9.12.2009 11:00:35
|
|
|
|
Gordana-3
|
akin, te, za katere jaz vem, so za skakanje, ne za guganje. morda pa ne misliva isto ...
|
|
|
|
RE: Napihljiva igrača - polarni medved... 9.12.2009 16:06:12
|
|
|
|
akin
|
To sem mislila, ja! Super, hvala, Tasa! Gordana, tudi tist samo za skakanje je ok, tole guganje je samo še bonus. Čeprav poceni pa res niso, vidim...
|
|
|
|
RE: Napihljiva igrača - polarni medved... 9.12.2009 18:22:58
|
|
|
|
Gordana-3
|
uh, takega gugalnega napihljivega pa še nisem videla, priznam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?