|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napet trebušček
21.1.2005 9:35:09   
pika78
Najprej lep pozdrav vsem!
Sem v 21t in imam eno vprašanje. Že od včeraj popoldne imam napet trebušček, predvsem NAD popkom, kot bi se preveč najedla (ampak se nisem). Ni tko hudo, ampak bolj tak občutek tiščanja oz. kot da mi je koža "preozka" (se mi je pa trebušček v zadnjem času kar precej povečal, se mi zdi). Ponoči sem se celo noč zbujala in mislila le na to. Ne vem, ali je to normalno (da se kaj razteza ali narašča količina plodovnice)? Otrokove gibe pa čutim tako kot prej. Kar me skrbi, je to, da me prej trebušček ni motil, zdaj ga pa čutim (kot tiščanje oz. napetost) ves čas, tko da mi še najbolj paše, če se uležem.
Upam, da ste razumele moje zmedeno vprašanje.
Hvala za odgovore, če ima/je imela katera podobne izkušnje in lp!
Pika in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napet trebušček
21.1.2005 10:07:13   
lelaval

Ja, to pa je nosečnost, draga moja. Bolj, ko se bo bližala koncu, bolj te bo vse tiščalo, saj bo otrok :duda: večji, tvoja koža pa jasno - bolj napeta. Pač izbiraj takšne položaje, ki ti najbolj ugajajo in še naprej uživaj, saj je nosečnost lahko prav lepo stanje. 9nebesa

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napet trebušček
21.1.2005 11:31:07   
pika78
Lelaval,
a potem prične že tako kmalu (v 21. tednu) tiščat v trebušček?
Smo šele na dobri polovici, kaj šele bo...:zmeden:
Lp, Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napet trebušček
21.1.2005 12:15:42   
Anonimen
jaz sem v 21t5d in imam iste tezavice..kot da imam premali trebuscek..;)

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napet trebušček
21.1.2005 12:19:06   
Anonimen
Saj se potem navadiš. Ker pač nimaš druge izbire. Meni je blo čist mem na koncu, ker sem imela že en mesec pred porodom tak trebuh, da sem mislila, da me bo razneslo! (Hi, hi, lahko si pogledate moje slikice, da boste vidle, kaj vas čaka) ;)
Smešen občutek, če nosiš tako "torbo"s sabo.

Aja, tam k sem v roza oblečena (če boste gledale) sem en mesec pred porodom!

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napet trebušček
21.1.2005 12:22:46   
Anonimen
hudo alja, sem ze gledala to enkrat,ko je bilo govora o trebusckih.:love:
btw kak hecno enim se skoraj nic ne vidi, ene ta take trebuscke:zmeden2:..upam da bom med tavlkimi, ceprav se ziher navolis hitro:)-je pa lepo za videt:love:

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napet trebušček
21.1.2005 12:26:07   
Anonimen
Ja, jaz sem si tudi vedno želela imeti res veliiiiik trebušček in sem ga dobila. Ajd, sem potem spregledala vse tiste strije, ki so prišle v paketu s trebuhom. Zdaj po več kot enem letu se skoraj ne vidijo več. :bravo:

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napet trebušček
21.1.2005 12:27:45   
Anonimen
No vidis, kar zelis to dobis:bravo:pa se tako lepo pupiko si dobila:love:

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Napet trebušček
21.1.2005 12:28:55   
Anonimen
Ja, to pa res, NAJLEPŠO! :love::love::love::love::love:

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Napet trebušček
21.1.2005 12:35:06   
pika78
Alja!
Ja, res imaš luštno punčko, sem ravno včeraj gledala tvoj album;).
Pa tudi trebušček sem videla, da je bil res velik - in me je kar malo potolažilo. Jaz imam še 4 mesece pred sabo, pa že takoooo velik trebušček (vsaj meni se zdi že ogromen).
A si ga ti tudi čutila kot tiščanje in napetost, že tako kmalu, po 20 tednu?
Lp, Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Napet trebušček
21.1.2005 13:06:48   
Tina31
Pika, jaz imam komaj 16 tednov, pa imam zelo napet in velik trebuh.Vsi me sprašujejo, če bo že kmalu, jaz pa še na pol nisem.Pa sem se čisto sprijaznila s tem, saj je bilo pri prvem otročku isto.
Napetost in tiščanje čutim že cel mesec.
Pa nič zato, to so pač davki na naše male pikice.
Lepo se imej,
Tina

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?