Napet trebušček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pika78 -> Napet trebušček (21.1.2005 9:35:09)

Najprej lep pozdrav vsem!
Sem v 21t in imam eno vprašanje. Že od včeraj popoldne imam napet trebušček, predvsem NAD popkom, kot bi se preveč najedla (ampak se nisem). Ni tko hudo, ampak bolj tak občutek tiščanja oz. kot da mi je koža "preozka" (se mi je pa trebušček v zadnjem času kar precej povečal, se mi zdi). Ponoči sem se celo noč zbujala in mislila le na to. Ne vem, ali je to normalno (da se kaj razteza ali narašča količina plodovnice)? Otrokove gibe pa čutim tako kot prej. Kar me skrbi, je to, da me prej trebušček ni motil, zdaj ga pa čutim (kot tiščanje oz. napetost) ves čas, tko da mi še najbolj paše, če se uležem.
Upam, da ste razumele moje zmedeno vprašanje.
Hvala za odgovore, če ima/je imela katera podobne izkušnje in lp!
Pika in :duda:

lelaval -> Napet trebušček (21.1.2005 10:07:13)

Ja, to pa je nosečnost, draga moja. Bolj, ko se bo bližala koncu, bolj te bo vse tiščalo, saj bo otrok :duda: večji, tvoja koža pa jasno - bolj napeta. Pač izbiraj takšne položaje, ki ti najbolj ugajajo in še naprej uživaj, saj je nosečnost lahko prav lepo stanje. 9nebesa

pika78 -> Napet trebušček (21.1.2005 11:31:07)

Lelaval,
a potem prične že tako kmalu (v 21. tednu) tiščat v trebušček?
Smo šele na dobri polovici, kaj šele bo...:zmeden:
Lp, Pika

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:15:42)

jaz sem v 21t5d in imam iste tezavice..kot da imam premali trebuscek..;)

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:19:06)

Saj se potem navadiš. Ker pač nimaš druge izbire. Meni je blo čist mem na koncu, ker sem imela že en mesec pred porodom tak trebuh, da sem mislila, da me bo razneslo! (Hi, hi, lahko si pogledate moje slikice, da boste vidle, kaj vas čaka) ;)
Smešen občutek, če nosiš tako "torbo"s sabo.

Aja, tam k sem v roza oblečena (če boste gledale) sem en mesec pred porodom!

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:22:46)

hudo alja, sem ze gledala to enkrat,ko je bilo govora o trebusckih.:love:
btw kak hecno enim se skoraj nic ne vidi, ene ta take trebuscke:zmeden2:..upam da bom med tavlkimi, ceprav se ziher navolis hitro:)-je pa lepo za videt:love:

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:26:07)

Ja, jaz sem si tudi vedno želela imeti res veliiiiik trebušček in sem ga dobila. Ajd, sem potem spregledala vse tiste strije, ki so prišle v paketu s trebuhom. Zdaj po več kot enem letu se skoraj ne vidijo več. :bravo:

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:27:45)

No vidis, kar zelis to dobis:bravo:pa se tako lepo pupiko si dobila:love:

Anonimen -> Napet trebušček (21.1.2005 12:28:55)

Ja, to pa res, NAJLEPŠO! :love::love::love::love::love:

pika78 -> Napet trebušček (21.1.2005 12:35:06)

Alja!
Ja, res imaš luštno punčko, sem ravno včeraj gledala tvoj album;).
Pa tudi trebušček sem videla, da je bil res velik - in me je kar malo potolažilo. Jaz imam še 4 mesece pred sabo, pa že takoooo velik trebušček (vsaj meni se zdi že ogromen).
A si ga ti tudi čutila kot tiščanje in napetost, že tako kmalu, po 20 tednu?
Lp, Pika

Tina31 -> Napet trebušček (21.1.2005 13:06:48)

Pika, jaz imam komaj 16 tednov, pa imam zelo napet in velik trebuh.Vsi me sprašujejo, če bo že kmalu, jaz pa še na pol nisem.Pa sem se čisto sprijaznila s tem, saj je bilo pri prvem otročku isto.
Napetost in tiščanje čutim že cel mesec.
Pa nič zato, to so pač davki na naše male pikice.
Lepo se imej,
Tina

Stran: [1]