|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napačno razmišljam?
11.6.2009 16:39:44   
SMELIKA
Živijo!

Zvedela sem lepo novico, da poleg mene, ki user posted image  pričakujem septembra, pričakuje tudi moja sorodnica ampak ona pa decembra. In mislim, da pričakujejo, da bo lahko dobila cotike za user posted image  od mene, ko jih bo moj prerastel.(1. in 2. mesec).
Ali egoistično razmišljam? Namreč, jst jih ne bom dala, ker nameravam imeti še enga user posted image .Če bom zdaj vse dala, bom pa lahk pol na novo kupovala?user posted image  Namreč niso poceni.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.6.2009 18:08:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAPAČNO RAZMIŠLJAM?
11.6.2009 16:41:40   
barika
Kar naj pričakujejo, tebi pa ni treba dati nič, če nočeš. 

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2009 16:56:57   
hubi
Jaz sem vsem odgovorila, da jih hranim za drugega in so vsi preživeli.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2009 17:03:15   
L1ana
Pa saj jih lahko samo POSODIŠ. Seveda pod pogojem, da zaupaš, da bojo nazaj prišle v kolikor toliko dobrem stanju. 

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2009 17:35:28   
giotti
Se strinjam z L1ano! Deliti je nekaj najlepšega in najplemenitejšega na svetu. Mi (prijatelji) imamo vsi skupaj eno veliko vrečo cotic, ki si jo podajamo med seboj. Novembra pride ta vreča do mene user posted image Bog ve, h kateri pupi bo šla decembra, januarja ta vreča user posted image In potem tako naprej in nazaj.

Za kaj bi podpirali izkoriščevalske kapitaliste, ki ful služijo na teh coticah, otroci na Kitajskem in v Indiji pa jih šivajo za manj kot dolar na dan. Reciklirat, reciklirat in še 1x reciklirat, samo to imejte v glavah, pa bo svet veliko lepši.

< Sporočilo je popravil giotti -- 11.6.2009 17:36:18 >

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2009 17:44:05   
rija
eh giotti....po petih predajah te vaše vreče, boš dobila cote, nad katerimi se lahko kvečjemu zjočeš....mogoče ne tiste od prvih dveh mesecev, ampak pozneje.....user posted image

smelika: ti pa kar povej, da jih hraniš za naslednjega in basta.
jaz sploh ne razumem ljudi, ki tak zagotovo čakajo, da nekaj dobijo od tebe.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2009 17:51:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA

In mislim, da pričakujejo, da bo lahko dobila cotike za user posted image  od mene, ko jih bo moj prerastel.(1. in 2. mesec).

Ti šele misliš, da pričakujejo? A so ti že kaj rekli?
Če jih ne misliš dat, jih pač ne daš. A nujno rabijo razlago zakaj jih ne misliš dat? user posted image
Sploh bosta pa tolk preveč skupaj, da bodo verjetno tvoje še v uporabi. Mogoče bo pa njihov debelejši, pa bodo oni dajali tebi. user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2009 18:03:01   
n.nati
Jaz jih tudi ne posojam, pa jih tudi ne mislim, ker sem kupila vse novo in mi je škoda tako,da jih hranim za drugega in sem jim to tudi jasno in glasno povedala.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2009 18:07:00   
SMELIKA
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

In mislim, da pričakujejo, da bo lahko dobila cotike za user posted image  od mene, ko jih bo moj prerastel.(1. in 2. mesec).

Ti šele misliš, da pričakujejo? A so ti že kaj rekli?
Če jih ne misliš dat, jih pač ne daš. A nujno rabijo razlago zakaj jih ne misliš dat? user posted image
Sploh bosta pa tolk preveč skupaj, da bodo verjetno tvoje še v uporabi. Mogoče bo pa njihov debelejši, pa bodo oni dajali tebi. user posted image

Ne mislim, vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2009 18:07:18   
TomTaylor
pričakuje tudi moja sorodnica ampak ona pa decembra. In mislim, da pričakujejo, da bo lahko dobila cotike za user posted image  od mene, ko jih bo moj prerastel.(1. in 2. mesec).

Ma pomojem ne pričakuje ničesar, tebi le vest trka na dušo, nič drugega. Mislim, ne more kar pričakovati tega od tebe no...Sej je vsak vesel, če dobi v dar ohranjene cotke, ampak da bi pa nekdo moral od nekoga to pričakovati...to mi je pa mimo.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2009 18:07:42   
čipka
Kaj pa, če bi jih dala in rekla, da jih želiš nazaj, ko jih preraste?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2009 18:10:01   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: rija

eh giotti....po petih predajah te vaše vreče, boš dobila cote, nad katerimi se lahko kvečjemu zjočeš....mogoče ne tiste od prvih dveh mesecev, ampak pozneje.....user posted image

smelika: ti pa kar povej, da jih hraniš za naslednjega in basta.
jaz sploh ne razumem ljudi, ki tak zagotovo čakajo, da nekaj dobijo od tebe.user posted image

Se popolnoma strinjam. So nekatere že dobro zdelane od enega otroka, kako bi šele bile po trehuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2009 18:12:28   
blaža
Ne sekiraj se, bosta otroka tako malo razlike, da ji ne boš mogla nič posodit. jaz sem hotla posodit bratrancu od mojega za ta malega, pa sta se ujela že po parih mesecih in nisem več nič mogla posodit, ker vedno kupiš malenkost večje, da je še neki cajta prav.

da bi se pa posojalo tako, da ponosi po par otrok?!user posted image  ja sej lahko, ma to take cote ratajo, da niso za nikamor, kot je že ria povedala.

Mi imamo dosti stvari od ta starejšega, pa je treba še vseeno kej kupit za ta malega, ki je od ta starejšega zguncano, kaj šele, da bi blo še ene par otrok v mes.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2009 18:12:44   
SMELIKA
Ma, ne bom zdej se s tem obremenjevala, k še sploh rodila nisemuser posted image
Meni ni problem posojat, sploh ne ampak ne zdi se mi to tak samoumevno kot njim.
Po moje lahk daš cotike, ko ti ˝zaključiš˝ z user posted image . Res niso poceni, sem brezposelna, v službi je sicer moj fant.

Nekak bo že. A ne? Ko bo na svet prijokala moja štručka, bom pa mogoče drgače gledala na to. user posted image
Zaenkrat so ti stroški še bolj sveži, zato pa mogoče tako razmišljam.user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2009 18:35:05   
Anonimen
Jaz sem dobila veliko stvari sposojenih do 6 mes starosti in sem prijateljici, ki mi je cotke posodila, izredno hvaležna, ker si je brez veze delat velike stroške. vse do zadnjega sem ji vrnila, oprano, čisto, zloženo. Tako kot je bilo, ker dojenček ne uniči nobene obleke. Otrok tako hitro raste, da je imela kakšen bodi 2x oblečen, pa ji je bil premajhnen.
Veliko stvari sem tudi kupila, ker mimo tega vseeno ne moreš. In jih bom tudi posodila tisti osebi, za katero vem, da mi bo vrnila take, kot jih je dobila. Če jih pa ti nočeš dati, jih pač nočeš. Je čisto tvoja stvar. Mogoče pa bodo temu dojenčku od sorodnice sploh premajhne... ali pa prevelike. Pa še letna časa med vami so različna. prijateljica je tudi rodila sept, jaz pa za silvestra, pa razen bodijev zdele ne morem skoraj nič več nositi, ker so vse njene hlače podložene, majčke debelejše, jaz potrebujem pa letne stvari. Boš potem razmišljala, ko bo ona rodila.user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.6.2009 20:50:56   
eva1
Mi si tudi posojamo cunje..sicer smo same sestre in si zaupamo, vsaka sigurno kaj dokupu in je cunj čist preveč na koncu-tiste ki so bolj ponošene pa stran vržemo.......se mi zdi čisti nesmisel, da bi meni ležale v omeri, druga pa bi jih rabila...

Pa otrok tak ne umaže stvari-dojenček mislim, niti se tok ne preperejo v tistih parih mesecih da bi se po enem, dveh, ali treh otrocih tok sprale!!! Edin če kupujete cunje za 2 €..pol je pa druga pesem!

Sicer pa bo premajhna razlika ker boš ti te cunje še rabila!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 11.6.2009 20:52:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.6.2009 21:28:44   
Najaa
Tiste čisto majhne cunjice, katere otrok tako hitro preraste, pa res ne bodo zanič, če jih posodiš. Ne vem, jaz imam prijateljico, s katero si izmenjujeva (no, zdaj sva obe končali user posted image ) oblačila in moja mlajša hčerka je 4. otrok, ki jih nosi in bo nosila. Pa so še vedno kot nove.
Lahko pa seveda rečeš, da jih ne misliš posojat, ker jih šparaš za drugega. Kaj ti pa morejo?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Napačno razmišljam?
11.6.2009 21:29:56   
potepinček
Jaz sem šparala od prvega (sina) za drugeda otročka. Druga je bila hči - ki ni nosila nič od prvega, ker smo prisegali na roza (saj veste male pupe in roza barva...super). Potem sem vse skupaj spokala in dala naprej. Sedaj imamo tretjega (sina) in smo kupili vse novo. Ni mi žal, saj se moda po 12 letih tudi spreminja, ali ne.
Bolje, da nekdo ponosi, kot da leži v omari.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.6.2009 21:58:38   
pomlad08
Mah pri tebi je to vprašanje itak brezpredmetno, ker 2 meseca razlike med dojenčkoma ni nobene razlike v velikosti oblekic (mogoče je lahko celo obratno, mlajši je večji).

Drugače je pa meni jasno, da se te ta mičkene obleke posoja, ker se čisto nič ne uničijo, saj jih dojenčki do 6 mesecev niti malo ne umažejo/strgajo ... Me si tudi s sestrami skoz menjamo, pa itak da vsaka v vrečo potem še nekaj novih stvari, ki jih dobi ob rojstvu za darila. Tako da je v naši vreči skoz preveč oblek.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.6.2009 21:59:33   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Mi si tudi posojamo cunje..sicer smo same sestre in si zaupamo, vsaka sigurno kaj dokupu in je cunj čist preveč na koncu-tiste ki so bolj ponošene pa stran vržemo.......se mi zdi čisti nesmisel, da bi meni ležale v omeri, druga pa bi jih rabila...

Pa otrok tak ne umaže stvari-dojenček mislim, niti se tok ne preperejo v tistih parih mesecih da bi se po enem, dveh, ali treh otrocih tok sprale!!! Edin če kupujete cunje za 2 €..pol je pa druga pesem!

Sicer pa bo premajhna razlika ker boš ti te cunje še rabila!

aja sej vidim, da je že eva moje mnenje napisala. user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.6.2009 23:55:22   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Se strinjam z L1ano! Deliti je nekaj najlepšega in najplemenitejšega na svetu. Mi (prijatelji) imamo vsi skupaj eno veliko vrečo cotic, ki si jo podajamo med seboj. Novembra pride ta vreča do mene user posted image Bog ve, h kateri pupi bo šla decembra, januarja ta vreča user posted image In potem tako naprej in nazaj.

Za kaj bi podpirali izkoriščevalske kapitaliste, ki ful služijo na teh coticah, otroci na Kitajskem in v Indiji pa jih šivajo za manj kot dolar na dan. Reciklirat, reciklirat in še 1x reciklirat, samo to imejte v glavah, pa bo svet veliko lepši.

Giotti, si mi polepšala dan s svojim odgovorom.

Se absolutno strinjam.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.6.2009 0:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Giotti, si mi polepšala dan s svojim odgovorom.

Se absolutno strinjam.

Enako, v celoti,  mi tudi stalno menjamo, se najbolj jaz, ker vsi vedo, da se mi da to nosit od enega do drugega.

In na koncu dobis vec...vec oblek, ker od petih otrok jih je vec kot enega tvojega, ki jih tako skrbno cuvas, pa ceprav jih od petih nekaj vrzes stran, ker so svojo funkcijo opravile.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.6.2009 8:09:47   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Drugače je pa meni jasno, da se te ta mičkene obleke posoja, ker se čisto nič ne uničijo, saj jih dojenčki do 6 mesecev niti malo ne umažejo/strgajo ...

Sej jih ne uničiji dojenčki, ampak mame, ki ne znajo prat. Moja sestrična je imela nove  tetra plenice sive, naše so pa  bele. Da ne govorim o tem, da mi je vrnila tudi neoprana oblačila in so bili gor strjeni flekci. Za novorojenčka sem posodila stvari še dvema mamicama in eni posojam še naprej. Oblačila so takšna kot sem ji dala, zato mi ni problem.
Več jih ne mislim posojat, ker pri nas delamo samo punčkeuser posted image user posted image  in bom čuvala za našo naslednjo, ko bouser posted image

Smelika, ne imej nobene slabe vesti reč, da boš čuvala za naslednjegauser posted image , sploh če ne veš kako mamica vzdržuje oblačila.
Jaz sem se bala, da mi slučajno ne bi kdo ponujal rabljenih oblačil.......ja vem, čudna semuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 12.6.2009 8:11:39 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.6.2009 9:26:03   
TanjaK
Dva meseca je premajhna razlika za posojanje oblačil - razen za morda številko 56, teh pa itak otrok ne uniči.
Sem pa mnenja, da če ne želiš posojati, jim pač že na začetku povej, da nameravaš oblačila prihraniti zase - ne vem zakaj bi moral tvoj drugi otrok nositi zaprana oblačila, ki si jih večino sama kupila.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.6.2009 13:08:36   
slovenka
Moja sestra bo rodila 1 leto za mano, tudi pupo. Pa ji res z veseljem vse nabašem in dam. Sem tudi vse sama novo kupila, pa je še zmeraj kot novo, ker smo nekatere stvari imeli samo enkrat ali dvakrat, da bi se mi kar smilile, če ne bi bile več nošene. Tako da se že veselim videt mojo nečakinjo v njih. user posted image Bomo pa tudi mi še imeli dojenčka, ampak kdo ve, a bo to spet punčka. Pa če bo, bom spet dobila oblačila nazaj od sestre, in seveda bo kaj že bolj uničeno - ampak jaz ne pričakujem, da pa drugi hčeri ne bi kupila nič novega, pa darila bodo in vse. Ker že v nosečnosti je tako fajn kaj kupiti, pa kake bolj moderne stvari, kar bo takrat na trgu... Meni se oblačila sploh ne smilijo, prej obratno. Smilila se bi mi, če bi jih držala pri sebi, da ne bi bila v uporabi. Ker tam stvar za 20 eur, pa da je nošena le 1x, izgleda kot nova, to je škoda... Edino kompletek iz bolnice ter oblekco od krsta hranim za spomin.

Sicer pa ja - če bosta samo 2 meseca narazen, niti ne bo primerno podarjanje, ker bo tvoja še nosila oblačila. saj tako hitro pa to ne gre. Jaz nisem vsega dala iz omare samo zato, ker so bili za en cm premajhni rokavi. Sem ji kupila kaj novega, a še zmeraj uporabljala morda malenkost premala oblačila.

Drugače pa - ko boš rodila, te bo sama ljubezen in darežljivost. Pa ko bo vaša že v večjih oblačilih, si boš hotela malo prostor narediti v omari in ti bo mar samo za nova oblačila, ne tista, ki jih je že prerastla. user posted image

Sicer pa se mi zdi, da te sorodnice ne maraš kaj preveč, ali ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TanjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?