|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Napačno razmišljam?
12.6.2009 13:40:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Edino kompletek iz bolnice

A to si lahk obdržala ali ukradlauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.6.2009 13:42:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Mislim ene pa mate res za bruhat tupe ali pa nesramne, kakor koli že.

Kompletek, ki ga je otrok mel, ko je šel iz bolnice.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.6.2009 13:47:59   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaK

Dva meseca je premajhna razlika za posojanje oblačil - razen za morda številko 56, teh pa itak otrok ne uniči.
Sem pa mnenja, da če ne želiš posojati, jim pač že na začetku povej, da nameravaš oblačila prihraniti zase - ne vem zakaj bi moral tvoj drugi otrok nositi zaprana oblačila, ki si jih večino sama kupila.

Jaz posojam punčki, ki je 2,5 meseca mlajša od našega in se zaenkrat še obneseuser posted image . Sem pa ji takoj rekla, naj ne skrbi, če bo kaj uničila, pobarvala, zaflekala..... ker se to dogaja in niti ne pričakujem, da mi vrne v istem stanju ali celo boljšemuser posted image .
Drugače pa naš nosi tudi sposojena oblačila, nekatera celo iz 2 roke, ene so zaprane, tudi kak flekec se najde, ko ne gre več ven, pa mu nič ne manjka. Tudi iz takih cotik je lahk frajeruser posted image .

Če nočeš pač ne posodiš, ne vem kaj se sploh sekiraš in obremenjuješ za brezvezeuser posted image

(odgovor članu TanjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.6.2009 13:52:24   
ninocka
Mi si tud posojamo - nas tretji otrocek bo zdaj ze 7 po vrsti, ki bo nosil oblacilca + kaksna so bila posojena se kaksni kolegici. In tista za prve mesece se res ne umazejo, strgajo, ponosijo...
Kaksna pa se oz. se zaperejo, pa jih mas potem za doma al pa ven na igrisce in ti jih ni skoda. Pa itak se vsaka kaj dokupi. Prva je zacela svakinja in je bila cca. 1 velika vreca oblekic. Trenutno jih imam jst (samo za novorojencka do 6 mesecev) doma 4 ogromne vrece oz. tiste predale za pod posteljo + kje so se vse ostale za starejse. In itak da vseh nikoli ne mores oblect al pa se kaj tud po velikosti krizajo.

Se mi pa zdi, da ce bo med vajinima otrokoma 1-2 meseca razlike, bos bolj tezko kaj posodila. Pri nam je po 1 leto razlike med otroci, pa kaksnih cunjic ne mores dat naprej, ker se nekje ujamejo v velikosti.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.6.2009 13:52:38   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ma daj, sem pač tupa, ker si narobe razlagam napisano. Jaz sem iz stavka razbrala komletek iz bolnice, ki ga je pač imel otrok v porodnišnici. V enih P se lahko kupi ali ti ga dajo, nekatere pa tudi ukradejo, da ne boš mislila, da so vse svetnice, kot ti. In me je zanimalo, ker sem hotela tudi jaz imeti za spomin, pa mi ga niso dali, kradla pa nisemuser posted image . Se pa opravičujem, če je bila mišljena oblekca, ki jo je otrok imel iz porodnišnice.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.6.2009 14:45:54   
poli*
Ko sem bila noseča se mi ni nihče ponudil, da mi da/posodi oblačilca, jaz pa tudi nisem spraševala. Tko da sva za začetek št. 56 in 62 vse sama nakupila, potem pa mi je  bratranec poslal goro oblačilc od svojih otrok, ker ne nameravata imeti še kakšnega user posted image . Oblačilca sozelooo lepa in ohranjena! Je pa v tem velik +, ker nimam strahu, da bi kaj trajno popackala, uničila ipd.
Mi je prijateljica posodila nekaj fensi šmensi lepih oblačil za pupiko....tistih pa ne nosi zelo pogosto, ker ji nočem vrniti spranih ali celo uničenih oblekic.

No, da sploh odg. na naslovno vprašanje: ne, nikomur nisi dolžna posojati oblačil. Če te že vprašajo jim pač reci, da o tem, da bi jih posojala nisi razmišljala in jih šparaš za vse tvoje nadaljne otroke. pika amen.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.6.2009 15:02:35   
Todala
Najlepše stvari od prvega nisem posodla, ker sem mislila na drugega, pa še sama plačala. Od tistih, ki sem dobila kot darilo pa sem ogromno posodla/podarila.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.6.2009 16:14:05   
eternety
Moje mnenje je, da imaš pravico ne posodit cotik, če tega ne želiš. Pač šparaš za drugega, edino problem se lahko pojavi, če bosta različnega spola. Se je pa meni tudi že zgodilo, da mi je nekdo rekel, da mu bom posodila stvari. Kot da ti že vnaprej določi kaj moraš naredit. Saj se ne gre za to, da ne bi hotela, ampak mislim, da je treba vljudno vprašat in če je odgovor ne, pač ne komplicirat glede tega. 

(odgovor članu Todala)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.6.2009 20:45:55   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Moje mnenje je, da imaš pravico ne posodit cotik, če tega ne želiš. Pač šparaš za drugega, edino problem se lahko pojavi, če bosta različnega spola. Se je pa meni tudi že zgodilo, da mi je nekdo rekel, da mu bom posodila stvari. Kot da ti že vnaprej določi kaj moraš naredit. Saj se ne gre za to, da ne bi hotela, ampak mislim, da je treba vljudno vprašat in če je odgovor ne, pač ne komplicirat glede tega. 

eternety - meni se zdi šparat za drugega kar velika loterija. Ja, eno je spol, kjer je samo 50% verjetnost, da bo drugi istega spola. Potem pa se še to razbije na četrtine gledano na zimski čas - kolikšna je verjetnost, da bo drugi otrok spet ob istem letnem času rojen. Jaz sem prvič rodila julija in če bi že načrtovala za drugič, bi tako, da bi se spomladi rodil, ne pa poleti user posted image Potem pa tudi z oblačilci več ne ustreza. Pri nas se je res poklopilo, ko ima sestrica PDP točno eno leto za mano. Pa seveda bo tudi ona kupila nova oblačilca za svojo pupo, pa jaz bom nečakinji kupila kaj novega... in bomo to potem, če bomo mi imeli še eno pupo, vse skupaj nazaj dobili... pa spet kaj novega kupili. Meni se capike ne zdijo nek problem, jih je zmeraj preveč, se mi zdi, ne pa premalo...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.6.2009 20:49:10   
Anonimen
Pa seveda bo tudi ona kupila nova oblačilca za svojo pupo, pa jaz bom nečakinji kupila kaj novega... in bomo to potem, če bomo mi imeli še eno pupo, vse skupaj nazaj dobili... pa spet kaj novega kupili. Meni se capike ne zdijo nek problem, jih je zmeraj preveč, se mi zdi, ne pa premalo...

To je na koncu se najvecji "problem" user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.6.2009 20:50:18   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ma daj, sem pač tupa, ker si narobe razlagam napisano. Jaz sem iz stavka razbrala komletek iz bolnice, ki ga je pač imel otrok v porodnišnici. V enih P se lahko kupi ali ti ga dajo, nekatere pa tudi ukradejo, da ne boš mislila, da so vse svetnice, kot ti. In me je zanimalo, ker sem hotela tudi jaz imeti za spomin, pa mi ga niso dali, kradla pa nisemuser posted image . Se pa opravičujem, če je bila mišljena oblekca, ki jo je otrok imel iz porodnišnice.

Hope, saj če bi vedela, da sem jaz pravnica, ne bi pomislila, da sem ukradla oblačila iz P user posted image user posted image user posted image Ker pravniki pa res ne krademo user posted image user posted image user posted image

No, kar je naša pika imela dva dni v bolnici oblečeno, pa res ne bi kradla. 100x preprano, barve nikakve, moderno v 80. letih user posted image ... Meni je bila ena lepših stvari v nosečnosti, ko sem izbrala kompletek za domov iz P. Pa ko nas je prišlo ful obiskov pričakat doma, ne bi bilo fajn, da prinesem pupo v nekih iber starih oblekah. No, potem pa da bi jih še šparala? Skratka, ja, narobe si razumela. Gre za naš kompletek. Hranim pa ga, da bo pikica videla, kako majhna je bila, kako majhno kapico je imela. Hranim tudi tisto zapestnico iz porodnišnice - svojo in njeno...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.6.2009 20:53:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pa seveda bo tudi ona kupila nova oblačilca za svojo pupo, pa jaz bom nečakinji kupila kaj novega... in bomo to potem, če bomo mi imeli še eno pupo, vse skupaj nazaj dobili... pa spet kaj novega kupili. Meni se capike ne zdijo nek problem, jih je zmeraj preveč, se mi zdi, ne pa premalo...

To je na koncu se najvecji "problem" user posted image user posted image

Res je, ja. Jaz dajem oblačila v space bag vreče. Že od nosečnosti imam 2 vreči, pa sem dala vse sestri, ona mi pa zdaj že počasi nazaj nosi stvari... Zdaj bo pa isto z oblačili za dojenčka. Tako da jaz rečem HB, samo da nese nekam... pa da jih lepo pere... ne pa da jih imam jaz nekje založene... Imam namreč eno omarico za oblačila od moje pupe in se hitro napolni, je ravno nekje za tisto, kar trenutno nosi, prostora, ostalo je pa treba ramat ven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.6.2009 6:26:35   
TomTaylor

Hope, saj če bi vedela, da sem jaz pravnica, ne bi pomislila, da sem ukradla oblačila iz P user posted image user posted image user posted image Ker pravniki pa res ne krademo user posted image user posted image user posted image

Pravniki še ne, odvetniki pa "kradejo" user posted image user posted image user posted image user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.6.2009 6:34:47   
lotoska

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Pravniki še ne, odvetniki pa "kradejo" user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno hotela isto napisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.6.2009 12:43:55   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Sem ravno hotela isto napisatuser posted image user posted image user posted image

A odvetniki niso pravniki? user posted image user posted image user posted image user posted image No, ampak jaz nisem odvetnica user posted image

Samo idite sedaj nazaj na temo glede posojanja oblek, ne se na pravnike spraviti user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?