|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nama najboljši ansambel!
11.9.2009 10:25:52   
Kanny
Pozdravljene neveste,

Ker vem, da se sprašujete 'komu lahko zaupam igrati na svoji poroki' (saj sem bila tudi jaz na vašem mestu:) ), vam iz srca priporočam g. Bojana Metelka iz skupine Zabava.

http://www.zabava.si/

Igral nam je samo on, saj sva imela 20 povabljenih. Pride tudi s pevko in ostalimi člani, če želite. Cena je sprejemljiva za vsak žep. Domenit se da vse preko elektronske pošte. Na njegovi strani lahko vidite, kdaj ima že zasedeno. Osebno ga ne poznava. Našla sem ga na drugem forumu, kjer je bil tudi pohvaljen. Pa sva probala.

Pripravil je zelo veliko igric, ki sem jih tudi sama prvič zasledila. Ni imel nobenih vulgarnih vicev. Načeloma jih sploh ni pripovedoval. Igral je na harmonko, pa na klaviature, seveda je vmes tudi zapel. Imel je light show. Čez cel večer je vodil program, ki sploh ni bil moteč. Imela sva tudi starejše svate in vsi smo se imeli krasno!

Če ga boste najele, boste res zadovoljne. Midva sva bila. Zelo!

Upam, da ne zveni to kot reklama, samo nekje sem ga hotela še pohvalit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nama najboljši ansambel!
11.9.2009 14:39:27   
anckabancka
Tudi midva sva imela ta ansambel na poroki in sva tudi bila zadovoljna. Bilo pa je to že pet let in pol nazaj. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2009 18:02:33   
moci
meni je pa daaaaaleč najboljši slovenski ekspres. samo so bili za najino poroko zasedeni.
mi je še danes žal user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2009 22:22:52   
jeny
Najprej Lep pozdravček vsem,midva sva se Poročila pred kratkim 19.september in igrali so nama Ansambel Robovi,bila sem zelo skeptična kakšni so ker jih nisem poznala,potem ali so resni,res me je bilo strah da me zadnji moment ne pustijo na cedilu saj sem jaz vse organizirala ker mož ni mogel ker je imel drugačne obveznosti. In kaj se je zgodilo,fantje so kapo dol norci v dobrem pomenu žurali smo kot nori user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zakon so,res jih fulll priporočava dobite jih na 040190517-vid pa veliko sreče pri pripravah!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2009 15:20:43   
vanilla
Ansambel Erazem iz Postojne user posted image user posted image !

Ansambel je v bistvu sestavljen iz dveh delov. Lahko dobite samo harmonikarja čez dan pa za zvečer cel band za fešto. Lahko dobite pa tudi 4-glasno petje za cerkev. Midva sva imela vse to - harmonikarja čez dan, cerkveno petje in band za zvečer. Pojejo čudovito, nardijo pravo čago, ni da ni. Toplo priporočam, so pa precej zasedeni, in jih je zato dobro rezervirat že dosti prej.

http://www.erazem.si/

(odgovor članu jeny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2010 20:21:06   
1JanjaŽiga
Živjo! Midva sva imela najin dan v decembru in so nama tudi igrali ansambel Robovi - sem videla, da so na forumu napisani. Tudi midva sva bila več kot navdušena in zato sem rekla, da jih moram pohvaliti. Preprosti, mladi fantje. Igrajo ogromno, pavz skorajda ni in pa žur!!! Igrajo čisto vse, kvalitetno, vmes imajo igre, pa pevec veliko zabava z vici. Super, priporočam, pa zelo zmerno ceno imajo.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?