Kanny -> Nama najboljši ansambel! (11.9.2009 10:25:52)
|
Pozdravljene neveste, Ker vem, da se sprašujete 'komu lahko zaupam igrati na svoji poroki' (saj sem bila tudi jaz na vašem mestu:) ), vam iz srca priporočam g. Bojana Metelka iz skupine Zabava. http://www.zabava.si/ Igral nam je samo on, saj sva imela 20 povabljenih. Pride tudi s pevko in ostalimi člani, če želite. Cena je sprejemljiva za vsak žep. Domenit se da vse preko elektronske pošte. Na njegovi strani lahko vidite, kdaj ima že zasedeno. Osebno ga ne poznava. Našla sem ga na drugem forumu, kjer je bil tudi pohvaljen. Pa sva probala. Pripravil je zelo veliko igric, ki sem jih tudi sama prvič zasledila. Ni imel nobenih vulgarnih vicev. Načeloma jih sploh ni pripovedoval. Igral je na harmonko, pa na klaviature, seveda je vmes tudi zapel. Imel je light show. Čez cel večer je vodil program, ki sploh ni bil moteč. Imela sva tudi starejše svate in vsi smo se imeli krasno! Če ga boste najele, boste res zadovoljne. Midva sva bila. Zelo! Upam, da ne zveni to kot reklama, samo nekje sem ga hotela še pohvalit.
|
|
|
|