|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 8:51:52   
Anonimen
Ne me kregat, ker je bila ta tema verjetno že 1000 X !

Primorke prosim za nasvet - kam v Italijo po oblačila za nas? Jaz, dragi in Miška se mormo slavnostno oblečt in rabim nekaj elegantnega - za zmerno ceno - no bolj iščeva cunje midva - pa čevlji, se splača v IT? No,pa tud kaj prepreostega. A so v maju kake razprodaje?

l.p.
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 9:06:27   
Anonimen
Jutro!!
Al greš v oba nakupovalna centra.Ali pa si vzameš cel dan za nakupe pa prečešeš Trst počez.To prakticiramo mi,zato ker se v najbolj zakotnih ulicah najde marsikaj po ugodnih cenah.Za Gorico ti bodo pa goričanke povedale.
Splača se skočit do Palmanove.
Lp neva6

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 9:36:36   
Sara3
No se oglaša še ena iz obale. Za moje pojme je v Italiji precej drago odkar je EUR. No kakor pravi Neva greš lahko po Trstu, ali pa v Tori ali Giulia (to sta dva velika centra v Trstu)ali v Palmanovo. Lahko pa greš tudi v Staro Gorico je tudi par zanimivih trgovinc (jaz osebno, čeprav sem iz Portoroža hodim v Staro Gorico ali pa v Udine). V Udinah je tudi precej centrov (tudi za čevlje je en velik center).

Lp:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:05:08   
Anonimen
Prosim za imena teh centrov:
Trst in Gorica, pa zanima me kako je kaj odprto ob vikendih?
A je pol v Avstriji ceneje ali kako se da primerjati IT. z AVSTRIJO? Kam se bolj splača? No, zdaj sem pa že tečna :zmeden:

l.p. in HvAla punce!
Tassy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:07:00   
Ajsha
V Udinah je fajn Arteni - to je šoping center ob stari cesi proti Trbižu. Tam imajo vse žive znamke - Belfe, MaxMara, Benetton, Sisley, ma, kar si zmisliš :)

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:09:12   
Anonimen
Torri d Europa in JULIA odprti vsak dan tudi ob vikendih do 21h.Za avstrijo ne vem.In za gorico tudi ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:10:26   
Ajsha
Aja, po mojem mnenju se italijanskih oblek ne da primerjat z avstrijskimi - Italijani so si pač "zmislili" modo :) Prav tako to velja za čevlje. Jaz samo v Italijanskih cunjah hodim naokrog in ne menjam!!!

O arteniju pa več na http://www.arteni.it

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:14:18   
Sara3
Vem, da so centri odprti ob sobotah in nedeljah do 21h. Za trgovince pa mislim, da so v sobotah cel dan oz. deljeno, nedelje pa samo dopoldan, v ponedeljek ZAPRTO!!!.

Cene v Avstriji ne poznam, tako da žal ti ne morem pomagat. Lahko pa ti dam en primer, čeprav ne sodi sem. Vrtiljak za na pojsteljico tisti z medvedki z glasbo od Fischer & Price (piši kao govoriš;) je za cca. 3.000 dražji v Trstu.

Lp :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:16:12   
African queen
V Udinah je fajn center FIERA-veliko trgovin je noter,pa CAREFOUR,ARTENI pa je zelo drag,PITTARELLO za čevlje(zdej je tudi v stari Gorici),potem pa je trgovina SORELLE RAMONDA-kjer imajo lepe cunje-predvsem od firme.
V stari Gorici pa se splača pogledat tudi v trgovino SMART.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:17:38   
African queen
Nakupovalni center FIERA je ob petkih odprt do 22 ure!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:33:44   
kofetek2010
v Palmanovo se ne splača, roba je ostala iste kvalitete, cene pa so ful dvignili :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 10:47:23   
Anonimen
Hvala punce bom še mal počekirala na Net-u pol pa nafilat bančno kartico in jupi u shoping! ;)
:) :) :)

l.p.
Tassy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nakupi v Italiji
11.4.2005 11:57:56   
Tricia
Stara Gorica ima trgovine odprte vsak dan TOR-SOB(razen v ponedeljek so zaprte) od 8.30 do 12.30 in od 15.30 do 19.00. Nedelje zaprto (razen v decembru). Za večje centre pa žal ne vem, a je verjetno kar enak urnik.
pa pa :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?