Nakupi v Italiji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 8:51:52)

Ne me kregat, ker je bila ta tema verjetno že 1000 X !

Primorke prosim za nasvet - kam v Italijo po oblačila za nas? Jaz, dragi in Miška se mormo slavnostno oblečt in rabim nekaj elegantnega - za zmerno ceno - no bolj iščeva cunje midva - pa čevlji, se splača v IT? No,pa tud kaj prepreostega. A so v maju kake razprodaje?

l.p.
Tassy

Anonimen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 9:06:27)

Jutro!!
Al greš v oba nakupovalna centra.Ali pa si vzameš cel dan za nakupe pa prečešeš Trst počez.To prakticiramo mi,zato ker se v najbolj zakotnih ulicah najde marsikaj po ugodnih cenah.Za Gorico ti bodo pa goričanke povedale.
Splača se skočit do Palmanove.
Lp neva6

Sara3 -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 9:36:36)

No se oglaša še ena iz obale. Za moje pojme je v Italiji precej drago odkar je EUR. No kakor pravi Neva greš lahko po Trstu, ali pa v Tori ali Giulia (to sta dva velika centra v Trstu)ali v Palmanovo. Lahko pa greš tudi v Staro Gorico je tudi par zanimivih trgovinc (jaz osebno, čeprav sem iz Portoroža hodim v Staro Gorico ali pa v Udine). V Udinah je tudi precej centrov (tudi za čevlje je en velik center).

Lp:metulj:

Anonimen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:05:08)

Prosim za imena teh centrov:
Trst in Gorica, pa zanima me kako je kaj odprto ob vikendih?
A je pol v Avstriji ceneje ali kako se da primerjati IT. z AVSTRIJO? Kam se bolj splača? No, zdaj sem pa že tečna :zmeden:

l.p. in HvAla punce!
Tassy

Ajsha -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:07:00)

V Udinah je fajn Arteni - to je šoping center ob stari cesi proti Trbižu. Tam imajo vse žive znamke - Belfe, MaxMara, Benetton, Sisley, ma, kar si zmisliš :)

LP!

Anonimen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:09:12)

Torri d Europa in JULIA odprti vsak dan tudi ob vikendih do 21h.Za avstrijo ne vem.In za gorico tudi ne.

Ajsha -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:10:26)

Aja, po mojem mnenju se italijanskih oblek ne da primerjat z avstrijskimi - Italijani so si pač "zmislili" modo :) Prav tako to velja za čevlje. Jaz samo v Italijanskih cunjah hodim naokrog in ne menjam!!!

O arteniju pa več na http://www.arteni.it

LP!

Sara3 -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:14:18)

Vem, da so centri odprti ob sobotah in nedeljah do 21h. Za trgovince pa mislim, da so v sobotah cel dan oz. deljeno, nedelje pa samo dopoldan, v ponedeljek ZAPRTO!!!.

Cene v Avstriji ne poznam, tako da žal ti ne morem pomagat. Lahko pa ti dam en primer, čeprav ne sodi sem. Vrtiljak za na pojsteljico tisti z medvedki z glasbo od Fischer & Price (piši kao govoriš;) je za cca. 3.000 dražji v Trstu.

Lp :metulj:

African queen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:16:12)

V Udinah je fajn center FIERA-veliko trgovin je noter,pa CAREFOUR,ARTENI pa je zelo drag,PITTARELLO za čevlje(zdej je tudi v stari Gorici),potem pa je trgovina SORELLE RAMONDA-kjer imajo lepe cunje-predvsem od firme.
V stari Gorici pa se splača pogledat tudi v trgovino SMART.

African queen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:17:38)

Nakupovalni center FIERA je ob petkih odprt do 22 ure!

kofetek2010 -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:33:44)

v Palmanovo se ne splača, roba je ostala iste kvalitete, cene pa so ful dvignili :(

Anonimen -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 10:47:23)

Hvala punce bom še mal počekirala na Net-u pol pa nafilat bančno kartico in jupi u shoping! ;)
:) :) :)

l.p.
Tassy

Tricia -> Nakupi v Italiji (11.4.2005 11:57:56)

Stara Gorica ima trgovine odprte vsak dan TOR-SOB(razen v ponedeljek so zaprte) od 8.30 do 12.30 in od 15.30 do 19.00. Nedelje zaprto (razen v decembru). Za večje centre pa žal ne vem, a je verjetno kar enak urnik.
pa pa :sloncek:

Stran: [1]