Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup nepremičnine pod hipoteko 24.3.2012 20:42:43
|
|
|
|
majčica1508
|
Postopek je tak,kot si ga opisala....Eno pogodbo boš z banko naredila,drugo z odvetnikom oziroma notarjom Srečno
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine pod hipoteko 26.3.2012 12:06:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mene moti samo to, da boš ti prej dala denar za nepremičnino, ki je pod hipoteko in bo šele potem prodajalec umaknil hipoteko s te nepremičnine. Ne vem, se sicer ne spoznam toliko, ampak v nekem trenutku bosta na isti nepremičnini dve hipoteki... Kaj če hipoteke ne umakne? Poznam namreč samo postopke, ko je prodajalec umaknil hopoteko, potem pa je na to nepremičnino bila vpisana nova hipoteka. To mi je nekako "normalen" postopek...
|
|
RE: Nakup nepremičnine pod hipoteko 26.3.2012 12:12:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nika, samo če naredijo pa tako kot si ti napisala, pa bo nekaj trenutkov kredit brez zavarovanja s hipoteko. kar tako na lepe oči, ce smo natancni. al se motim?
|
|
RE: Nakup nepremičnine pod hipoteko 26.3.2012 12:55:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ne, ne, umik hipoteke je lahko edino tako, da je kredit poplačan ali pa zavarovan s hipoteko pri kaki drugi nepremičnini. Kot rečeno, jaz poznam samo take primere, kjer je bila hipoteka prodajalca zaprta (umaknjena, poplačana). Ampak kot rečeno, mogoče obstaja neka taka "cesija" hipoteke, kot jo opisuje oksy. Da se vse skupaj naredi istočasno, v bistvu gre za "prepis" hipoteke, le fizična oseba je druga.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?